HomeViestejäKim Semetis7.8.2021 - Voimakas Leijona-porttiportaali - muutoksen tuulet puhaltavat

7.8.2021 - Voimakas Leijona-porttiportaali - muutoksen tuulet puhaltavat

VOIMAKAS LEIJONA-PORTTIPORTAALI – MUUTOKSEN TUULET PUHALTAVAT

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
7.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on voimakkain Leijona-portti, jonka olemme koskaan kokeneet! Kun tämä energia voimistuu, olet saattanut noin kuluneen viikon aikana panna merkille valtavia paljastuksia elämässäsi ja kollektiivissa, kun tämä energia määrää, että kaikki mikä on ollut näkymätöntä, tulee valoon. Tätä ylösnousemus on. Tämä on suuri herääminen, kun tietoisuutemme nousee henkilökohtaisella ja kollektiivisella tasolla. Jotkut saattavat huomata, että energia on ollut erittäin raskasta, jos olemme pitäneet kiinni taakoista, kantaneet niitä, pitäneet ne sisällä, ja Leijona-porttienergia auttaa päästämään irti tästä taakasta, joka painaa raskaana sydäntämme. Saatat myös huomata tätä tapahtuvan kollektiivissa, kun enemmän ja enemmän totuuksia paljastuu.

Leijona-porttienergia auttaa KAIKKIA KARJUMAAN totuuttaan – on tarve olla kuultu ja puhua totuuttaan. Se alkoi tihkuna, sitten se tippui, tippui, tippui ja pian tulvaportit ovat TÄYSIN AUKI. Täydellinen paljastuminen henkilökohtaisella ja kollektiivisella tasolla.

Uusi Maa tulee esiin niille, jotka pystyvät näkemään ilman suodattavia linssejä. Tämä on se MUUTOS, jota olemme odottaneet – vuosia! Elämiäkin!!! Meille on annettu lahjaksi karman puhdistuminen tällä tasolla, kun tasapainotamme  energiamme – olematta enää siinä loputtomien inkarnaatioiden samsara-kierrossa, jonka Maa-tason kauan sitten kaapanneet pimeät mestarit loivat. Tämä kierto on nyt loppu. Kun yhdistymme sisäiseen galaktiseen ja enkeli-itseemme, yhdistymme tähän totuuteen – perimmäiseen totuuteen, kuka oikeasti olemme ja mistä tulimme. Meillä on kyky lukea energiaa sellaisena, kuin se on – ei mitä haluamme sen olevan. On vain yksi totuus, kuitenkin tietoisuutemme sanelee ymmärryksemme tästä. Kun yhdistymme täysin sydämeemme ja korkeampi sydämemme aktivoituu, meillä on täysi ymmärrys tästä.

Elokuu on erittäin intensiivinen kuukausi, kun myös alemmat taajuudet karjuvat, kun niiden valta loppuu pian. Petosta ei enää siedetä, ja lahjomattomuutta ja totuutta kunnioitetaan, kun verho vedetään sivuun, jotta kaikki näkevät. Tarkkaileminen moniulotteisesta näkökulmasta on avain, kun on tärkeää olla jäämättä kiinni draamaan.

Muistaen, että olemme sielu, jolla on ihmiskokemus, on tullut vahvasti tärkeä viesti, ja nyt on aika jakaa se. Saattaa tulla paljon kivikkoisemmaksi, kun tätä loppupeliä pelataan. Siksi ihmisosamme täytyy olla valmistautunut ylimääräisellä ruualla ja juomalla – ei pelosta, vaan tietäen, että tämän intensiivisyyden jälkeen kollektiivi alkaa nähdä uuden Maan, kun sen tietoisuus nousee.

Siis kiinnitetäänpä turvavyöt, pannaan talomme järjestykseen, hyvitetään, missä tarvitsee, ja pannaan varastoon välttämättömyystarvikkeita, täysin luottaen siihen upeuteen, jota tiedämme olevan tuossa! Tästä syystä tulimme tänne, joten pidä tietosi siitä kauneudesta, mikä odottaa, sillä se on jo täällä, ilmentynyt sydämissämme ja mielissämme ensin, ja sitten se ilmentyy fyysisesti. Kaikki tulee olemaan ok, itse aisassa paljon, paljon paremmin kuin ok, kun meillä on paljon apua galaktisilta ja valon enkeliolennoilta.

Jos tunnet raskasta energiaa, vapauta taakkasi nyt – tänään ja tulevina päivinä ja viikkoina. Ehdotamme, että kirjoittaen, rukouksessa tai jonkun kanssa, päästät irti tuosta energiasta tuottavalla tavalla, vapautat itsesi tästä itse aiheutetusta kahleesta ja muistat, miten URHEA ja VAHVA olet.

Rakastan teitä, kuulen teitä ja tuen teitä oman VOIMANNE tunnistamisessa.

Kiitos, LEIJONAPORTTI 2021!

Rakkautta ja siunauksia, Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >