HomeViestejäKim Semetis16.7.2021 - Myrkynpoistoa jotta uusi Maa voi kehittyä

16.7.2021 - Myrkynpoistoa jotta uusi Maa voi kehittyä

MYRKYNPOISTOA JOTTA UUSI MAA VOI KEHKEYTYÄ

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
16.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei jumalaiset soturit!

Olette hyvin rohkeita tultuanne tänne nyt, ja rakastan jokaista teitä kovasti! Me olemme valinneet JA meidät on valittu jo kauan ennen, kuin tulimme tänne, tulemaan ja auttamaan tässä jättimäisessä muutoksessa ihmiskunnalle. Kun teimme tämän valinnan, TIESIMME, että olimme tämän tehtävän tasalla, kun meillä on tuhansien elämien viisaus ja kokemus. JOS väsyt, tiedä, että sekin on osa tätä kokemusta. Säteilemme kaikki vuorotellen valoamme, kun muut ottavat lepoaikaa. Tämä muutos suunniteltiin ja laitettiin liikkeeseen kauan, kauan sitten. Se on jo tapahtunut eetterimaailmassa. TIEDÄMME jo, miten tämä päättyy, ja se on todellinen VAPAUS ihmiskunnan kaikille pyhille sydämille.

Nyt niiden jotka elävät edelleen pimeydessä, on aika valita valo, ja taajuutemme auttaa tässä prosessissa, kuten sovimme ennen tulemistamme. En puhu niistä, jotka palvovat pimeyttä, sillä heidät poistetaan tältä planeetalta ja se on edelleen kesken. Puhumme niistä, jotka laittavat päänsä pensaaseen ja teeskentelevät, ettei mitään tapahdu, ja niistä jotka kieltäytyvät katsomasta ajankohtaisia tapahtumia ja totuutta. On vain yksi totuus, emme kuitenkaan ehkä kykene näkemään sitä vielä tietoisuustasomme vuoksi. Me, jumalaiset soturit, säteilemme valoa tähän pimeyteen, joka on jatkunut aioneita ja jota me emme pelkää nähdä. Olemme kynttilä pimeässä, kun tämä paljastuu, ja ne jotka kieltäytyivät katsomasta, eivät voi enää kääntyä poispäin. Totuus on pian heidän edessään.

Monet sielut ympäri planeetta heräävät ja NOUSEVAT YLÖS, kun he astuvat voimaansa ja oivaltavat, miten voimakkaita olemme valonsotureina, jotka säteilevät valoa pimeyteen. He ottavat vaarin vapauden kutsusta monissa maissa, kun tyrannia on vahvistanut peliään, emmekä voi olla enää hiljaa!

Tämä on jännittävää aikaa olla täällä, ja meillä on kunnia olla todistamassa sitä. Kun olemme kaikki päättäneet vapaaehtoisesti tulla tänne nyt, mikään tästä ei ole sattumaa. Jos väsyt, niin kunnioita itseäsi ja lepää, jotta voit palata vielä vahvempana. Kunnioita itseäsi aina, joka hetki.

Tulee jännittäväsi, kun totuus tulee julki enemmän ja enemmän joka päivä, kun taajuus nousee joka päivä. Sähkömagneettienergia ravistelee meitä, ja saatat tuntea kehosi värähtelevän sisältä. Tämä tuo esiin pelkoa ja ahdistusta tunnettavaksi ja sitten irtipäästettäväksi. Emme pysty edes kuvittelemaan, miten paljon tätä on fyysisessä astiassamme. Katsotaanpa tätä pelon ja matalammalla värähtelevän energian myrkynpoistona. Henkilökohtaisesti poistan myrkkyjä/alkalisoin fyysistä kehoani taas kerran, kuten minua on opastettu.

MYRKYNPOISTOA, JOTTA UUSI MAA VOI KEHKEYTYÄ!

Olemme myrkynpoistossa/alkalisoinnissa henkilökohtaisella ja maailman tasolla.

Älä pelkää enää, poista myrkkyjä, alkalisoi, pidä huolta itsestäsi.

Poista myrkkylä: pelko, valheellinen narratiivi, korruptio yhteiskunnan joka osassa, fyysinen astia, korruptoituneet hallitukset kaikissa maissa, korruptoituneet tiedemiehet ja fyysikot (helppoa havaita, jos tietää, mitä etsii), loiset sisällä ja ulkopuolella.

Kaikki valheet paljastetaan.

Jos haluat jäädä pimeään, koet pimeyden seuraamuksia. Valo paljastaa kaiken, mikä oli piilossa pimeässä. Kaikki mikä on jäänyt piiloon, paljastuu. Tämän pimeyden kieltäminen luo vain lisää tuskaa, kun annat tuolle pimeydelle palvontaasi, vaikket oivaltaisikaan tekeväsi niin. On aika avautua ja ottaa omistajuus.

Rakastan teitä kovasti, jumalaiset soturit! Jatkakaa jatkamista!!!

Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >