HomeViestejäKim Semetis27.4.2021 - Rakkaus - ihmeiden taajuus

27.4.2021 - Rakkaus - ihmeiden taajuus

RAKKAUS – IHMEIDEN TAAJUUS

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
27.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä viesti tulee selkeänä ja kovana tänään: "Mitään sellaista ei ole tehty, mitä ei voi saada tekemättömäksi rakkaustaajuudella." Meillä on aktivoitunut muutaman päivän rakkaus- ja ilokoodeja, ja voin kertoa, että olen tuntenut suurta rakkautta ja iloa fyysisessä astiassani siitä HUOLIMATTA, mitä tapahtuu ulkoisessa tietoisuuskentässä. Henkilökohtaisesti minulla on ollut hyvin tiheää energiaa ympärilläni, ja minun tarvitsee puhdistaa se usein. Niinpä teemme sen, on se sitten menemistä veteen, kävelemistä ruohikolla yhdistymiseksi tai menemistä luontoon, luomista omalla tavallamme, kristalliastiamme lataamista auringossa, meditoimista, tanssimista tai laulamista – vain muutaman energian puhdistustavan mainitakseni.

Olen tarkkaillut, kun muut puhdistavat tunteita kyynelten tai syvän surun avulla ja tuntevat ne syvästi, kun olemme kollektiivisessa puhdistuksessa. Älkää sulloko niitä syvälle, koska sinne ne jäävät ja märkivät sairaudeksi.

Tämä evoluutiomme osa on kasvaa ja omistaa tunteemme ja käyttäytymisemme. Tarkastella todella itseämme ja ottaa kaikki omaksemme. Olen huomannut niistä, jotka ovat tehneet hyvin vähän työtä itsensä kanssa, että kaikki heidän "ei niin kivat" osansa näyttävät korostuvan tällä hetkellä, heidän omaa tarkasteluaan varten – kuitenkin he projisoivat ne muihin hyvin voimakkaasti ja juuttuneena egoon. Tämä vaikuttaa niistä, jotka pystyvät näkemään, ilkeältä, kiusaavalta tai lapselliselta käyttäytymiseltä, joka ei tunnu hyvältä meistä. Pystymme puhdistamaan tämän projisoidun energian, ja pystymme myös näkemään, miksi he tekevät, mitä tekevät. He eivät yksinkertaisesti rakasta itseään, koska sellainen joka todella rakastaa itseään, ei koskaan loukkaisi toista tarkoituksella.

Tästä syystä muutos tapahtuu, ja olemme astumassa kultaiseen aikaan. Hyvin monia sieluja jotka värähtelevät jo rakkaustaajuudella, on rakastavasti tullut Maahan vapaaehtoisena tätä monumentaalista historian aikaa varten. Rakkaus voittaa kaiken, ja kaikki mikä ei ole rakkautta, katoaa lopulta tyhjyyteen.

Silloin kun teemme sisäisen työn ja siirrämme energiamme rakkaustaajuuteen, havaitsemme, että taikuutta todellakin on olemassa!

Rakastan kaikkia teitä rohkeita sieluja, jotka päätitte inkarnoitua auttamaan tässä tietoisuusmuutoksessa!

Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >