HomeViestejäKim Semetis24.2.2021 - Matriisi romahtaa - aikajanahyppyjä/matriisin toimintahäiriöitä

24.2.2021 - Matriisi romahtaa - aikajanahyppyjä/matriisin toimintahäiriöitä

MATRIISI ROMAHTAA – AIKAJANAHYPPYJÄ/MATRIISIN TOIMINTAHÄIRIÖITÄ

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
24.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jännittäviä uutisia!! Matriisi romahtaa! Aikajanahyppyjä ja matriisin toimintahäiriöitä!

Se mitä koemme ja näemme, on mitä jännittävintä olla kokemassa Maa-tasolla. Olet ehkä huomannut, että Schumannin resonanssin raportoinnissa oli katkos kuluneen vuorokauden aikana ja aika nopeutuu, kun navigoimme kaikkia uusia aikajanoja 3D/4D-matriisin romahtaessa ja luhistuessa kasaan. Se on valmis, se on ohi. Näemme vanhan Maan viime jäänteiden hajoavan silmiemme edessä (fyysisten ja kolmannen silmän).

Eilen oli uskomattomin päivä, joka minulla on ollut vähään aikaan. Minulla oli kaksi hyvin merkittävää kokemusta. Ensimmäinen oli osallistuminen erään rakkaan tähtisisaren tekemään aktivointiin. Hän puhui noin 10 minuuttia, ja sitten aktivoinnin oli tarkoitus kestää 20 minuuttia. Hän oli ajastanut musiikin kestämään 20 minuuttia ja se pysähtyi 10 minuutin kohdalla. Se oli kaunis astraalimatka, joka keskeytyi äkkiä, ja tiesin, ettei sen pitänyt vielä olla ohi. Kuitenkin se loppui. Sitten hän soitti minulle vähän myöhemmin ja kertoi, että 20 minuutin musiikki oli soitettu kokonaan 10 minuutissa! Oliko se aikajanahyppy? Tunsin, että se oli, ja sitten sain viestin, että matriisi hajoaa ja luhistuu suoraan edessämme! Miten uskomatonta se on?

Toinen kokemus oli, että eräs lapsuuden ystävä kuoli yli vuosi sitten, kun olin käymässä perheeni luona. Olin siellä joulukuun ja osan tammikuuta, joten muistan selvästi, missä olin kuullessani uutisen hänen kuolemastaan. Kuitenkin eilen näin sekä hänen sisarensa että veljensä postaavan, että vuosi sitten he olivat menettäneet veljensä. Tiedän, etten ollut tuossa paikassa viime helmikuussa! Asioita jotka saavat sanomaan: "Hmmmm".

Onko meistä tulossa hulluja? Onko koko maailma seonnut? Ehdottomasti EI! Olemme moniulotteisia olentoja, jotka kokevat moniulotteisesti, ja monet sielut alkavat panna merkille, kun noita asioita tapahtuu.

Tunnetko tämän muutoksen kuluneen vuorokauden aikana? Tuntuu siltä, että VALTAVA paino on lähtenyt ja energia tuntuu kevyemmältä. Jos olet käynyt pimeää yötä läpi, ILO on palannut!!!

Paistattele tietämyksessäsi, että luomme mitä kauneinta uutta Maata, kun olemme työstäneet uutterasti taajuuttamme. Nesaran/Gesaran tuleminen lähestyy! (Artikkeli tulee pian.)

Rakkautta, Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle välitykselle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >