HomeViestejäKim Semetis16.1.2021 - Energiapäivitys 15.1.-22.1.2021

16.1.2021 - Energiapäivitys 15.1.-22.1.2021

ENERGIAPÄIVITYS 15.1.–22.1.2021

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
16.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vau, miten asiat liikkuvat erittäin nopeasti energeettisesti, joten pitäkää hatuistanne kiinni, valoperhe!

Näemme nyt monien aikajanojen yhtyvän ja kaiken kauneuden tässä sieluresonanssiemme uskomattomassa ja monisyisessä kudelmassa. Jotkut ovat edelleen syvällä 3D/4D-erillisyysharhassa, kun taas toiset näkevät näiden todellisuuksien hajoavan silmiemme edessä. Kuitenkin kaikki heräävät oikeaan aikaan.

Samaan aikaan jatkamme taajuutemme ylläpitämistä, tämän uuden Maan uskomattoman taajuuden vakauttajina. Olemme verkonvartijoita ja portinvartioita, jotka on kutsuttu palvelukseen, ja seuraava viikko sisältää monia kiemuroita ja käänteitä, kun näen tämän energian liikkuvan ja kietoutuvan moniin suuntiin.

Kun jatkamme fokusoitumista korkeimpiin aikajanoihin, joiden tiedämme jo ilmentyneen eetterissä, vahvistamme tätä energiaa fyysisyydessä. Kun katsomme eteenpäin siihen, mitä tapahtuu ensi viikolla, näemme enemmän kaaosta, kun vanha Maa-energia hajoaa silmiemme edessä. Tämä on kuin katselisi galaktista siivousryhmää, joka saa monia muotoja Maa-tasolla.

Meitä pyydetään seitsemän seuraavaa päivää fokusoitumaan sisäänpäin, ylläpitääksemme rakkaustaajuuden riippumatta siitä, mitä näemme "tuolla ulkona". Kolmas/neljäs ulottuvuus pitää kiinni rakkaan henkensä edestä.

Voit huomata tämän

1) projektiona (henkilökohtaisella ja kollektiivitasolla)

2) harhautuksena hyperdraivilla

3) valtavina egoreaktioina "sydän avoimena" -toiminnan sijasta (kun kypsymme henkisesti, tiedämme näiden eron).

Alemmalla värähtelevä energia yrittää vaientaa äänemme, ja se ei toimi, koska ei käsitetä, että osaamme kommunikoida telepaattisesti.

On tärkeää olla ruokkimatta tätä alempaa energiaa millään tavalla. Kuitenkin meidän täytyy puhua suoraan ja tarkoituksenmukaisesti, jos tunnemme sitä tarvittavan.

Kurkkuchakran avaaminen on itsemme rakastamista, kun puhumme totuuttamme rakkaudessa, ei egosta.

Reagoimisen ja harkitun vastauksen välillä on valtava ero, ja voimme tuntea niiden energian/eron. Sisäisen työn tekeminen auttaa tässä ymmärryksessä.

Useimmiten en osallistu tähän energiaan, kuitenkin joskus meidän täytyy puhua suoraan, kovaan ääneen ja selkeästi, ja sen erottaminen, milloin tämä on tarkoituksenmukaista, on mestaritaito. Tämä on astumista voimaamme korkeimmalla tasolla.

Anna itsellesi lupa puhua suoraan ja antaa äänesi kuulua. Meillä kaikilla on merkitystä, me kaikki olemme tärkeitä ja olemme kaikki yhtä. Siis jos tämä on totta, tuomme itsemme julki ja joskus se on tarkoituksenmukaista myös toisten kanssa.

Eilen illalla minun täytyi tehdä tämä, sanoa suoraan jollekin, joka reagoi toksisesti perheenjäsenen postaukseen, eikä se ollut ensimmäinen kerta. Tunnustelin sitä, ja ensin aioin antaa sen mennä, mutta sitten yöllä korkeampi itseni sanoi "nyt riittää" tämän henkilön vähättelyt, projisoinnit ja oikeamielinen viha äitiäni kohtaan, joka on rakastavin ja ystävällisin sielu, joka voi olla, enkä voinut enää astua syrjään ja sallia tämän alemman energian projisoimista häneen.

On aika ottaa haarniskamme ja olla se soturi, joka olemme, ja tietää, että arkkienkeli Mikael ja Jeesus kulkevat kanssamme sekä Äiti Maria, kun jumalainen pyhä äiti, jumalainen pyhä feminiinisyys virtaa jumalaisesti taivaasta luodessamme taivasta maan päälle.

Muista: kaikki tapahtuu sisällä, ennen kuin näemme sen ilmentyvän ulkopuolelle.

Lähettäen paljon rakkaussiunauksia, Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >