HomeViestejäKim Semetis31.12.2020 - Onnellista uutta vuotta 2021 - kristalliverkkoja on päivitetty ja aktivoitu

31.12.2020 - Onnellista uutta vuotta 2021 - kristalliverkkoja on päivitetty ja aktivoitu

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2021 – KRISTALLIVERKKOJA PÄIVITETTY JA AKTIVOITU

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
31.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaunis valoperhe.

Vau, on ollut hemmetinmoinen vuosi, uusi oivallus toisensa jälkeen. Rakastan vuotta 2020, koska se on tuonut mukanaan paljon selkeyttä kaikin tavoin – sisäistä selkeyttä ja ulkoista selkeyttä – kun meille tuli mahdolliseksi nähdä, mikä oli jäänyt vielä piiloon, kun rakensimme valoamme(valolaivaamme) ja taajuuttamme korkeammalle ja korkeammalle. Verkonpitäjät ja portinvartijat ovat tehneet väsymättä töitä omassa todellisuudessamme, avaten portteja ja vahvistaen ja sytyttäen uuden Maan verkkoja jo vuosia.

Pystyin näkemään selvästi sieluni silmin nämä kerrassaan ihastuttavat kristalliverkot hyvin säkenöivinä ja vahvoina, kun ajoin tietä pitkin tänään. Tämä on jännittävää nähdä, kun uskomaton työmme tuo pintaan kaiken, mikä ei ole valoa, ja niiden jotka katsovat, se on hyvin helppo nähdä. Ei enää päämme pistämistä pensaaseen, kun katsomme rohkeasti pimeyttä, joka on pyörittänyt tätä kaunista planeettaa, jota kutsumme kodiksi tässä inkarnaatiossa. Nyt meidän on aika kohdata tämä pimeys, tuoda se valoon ja poistaa se. Tämä prosessi on ollut käynnissä jo koko tämän vuoden, ja se jatkuu 2021. Ensi vuosi näyttää todella käännekohdalta ihmiskunnalle, mikä on ihmissilmin näkyvä. (Tämä vuosi ole käännekohta, jolloin ihmiset ottavat takaisin voimansa, mikä laittoi meidät korkeimmalle kehityskaarelle/aikajanalle uuteen Maahan). Totuus tulee esiin, ja monia sieluja käsitellään tarkoituksenmukaisella tavalla, kuten heitä täytyy, lopultakin

Tämä viikko on ollut valtavaa integrointiaikaa, kun uusia valokoodeja on aktivoitunut päivänseisauksesta saakka ja sitten taas Kristus-tietoisuutta joukkona.

Minulla vapautui päivänseisauksessa hyvin paljon tiheyttä, joka ilmeni vihana, minkä vapauttaminen vie minulta kaksi päivää. Se yllätti minut ja oli epämukavaa, mutta kuitenkin hyvin tarpeellista, kun tämä vuosi on näyttänyt meille hyvin paljon sellaista, mikä on ollut piilotettuna aioneita. Kuitenkin tämä energia on meissä riippumatta siitä, näemmekö sen vai emme – se on siellä ja pysynyt piilossa. Sitä tuli roimasti vapautettavaksi. Sinäkin olet saattanut kokea sen monina tunteina, pelkoina ja fyysisinä ongelmina. Tämä on normaalia meille, jotka olemme tietoisesti vapauttaneet ja tehneet sisäistä työtä ikuisuudelta vaikuttavan ajan. Erona tänä aikana on, että ne joilla ei ole aavistustakaan, mistä ja miksi näitä tunteita tulee, alkavat nyt hitaasti ymmärtää energiaa, edes vähän, ja jatkavat kehittymistään siinä.

Päivänseisauksen ja Saturnuksen ja Jupiterin suuren yhtymän energia ei ole ehkä näyttänyt siltä, miltä luulit sen näyttävän, mutta siitä voit olla varma, että tämä oli valtava käännekohta ihmiskunnalle.

Massoihin vaikutetaan ja tietoisuus nousee, vaikka se saattaa näyttää ja tuntua hitaalta. Käyttämätön DNA:mme tai ns. "roska-DNA" on käynnistetty. Joillakin on voinut olla päänsärkyä – lievästä erittäin kovaan – kun uusia hermoratoja on luotu. Tämä pätee koko astiaamme, ja meillä on saattanut olla kummallisia särkyjä ja kipuja koko kehossamme. Meihin on voinut "iskeä" voimakkaita energioita, jotka ovat tyrmänneet meidät ja meille on laskettu lukua, ja olemme nukkuneet integroidaksemme tuon voimakkaan tulevan energian. Olemme saattaneet herätä siitä pahoinvoivana, koko yön jatkuneen moniulotteisen astraalimatkustelun jälkeen. Itse tiedän tehneeni sitä. Teemme hyvin paljon työtä nukkuessamme – ja olemme aina tehneet.

Puhun sydämestäni, kun sanon, että kaikki sydämet avautuvat jollain tavalla tähän pyhänä aikana Maa-tasolla ja se jatkuu tulevina kuukausina ja vuosina.

Vanhoja energioita, tunteita ja kaavoja saattaa ilmestyä, jotta ne muunnetaan valoksi, ja se on upea tilaisuus. Saatamme tuntea innostusta tuoda julki itsemme ja/tai toiset, koska suoraan puhuminen on uuden Maan energiaa. Se on läpinäkyvyyttä, joka alkaa itsestämme. Se merkitsee sisällä olevan omistamista, sillä miten voimme luoda kauneutta, jos edelleen kieltäydymme näkemästä, missä meidän täytyy kasvaa? Se kaikki alkaa sisältä, ja sitten voimme nähdä sen ulkopuolella. Tämä on minun tilaisuuteni muuttaa tämä energia itse. Meillä kaikilla on tämä tilaisuus, sitten kun meillä on valmiutta katsoa syvemmälle sisään – tämä on avain muutokseen.

Joillakin tämä muutos tulee nopeasti ja toisilla se kestää jonkin aikaa, kun kaikki muuttuvat todellista jumalaista suunnitelmaansa ja energiapuumerkkiään kohti, joka pehmenee, kun heidän taajuutensa kohoaa ja tulee vahvemmaksi samanaikaisesti. Tämä on kaunista aikaa olla tässä ja nyt, ja meidän jokaisen on aika auttaa omalla ainutlaatuisella tavallamme tätä uskomatonta tietoisuusmuutosta. Se vaatii jokaista meitä! Rakastan teitä ja kiitos siitä, että olette täällä nyt!

Rakkautta, Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >