HomeViestejäKim Semetis25.9.2020 - Runsaasti päiväntasauspäivityksiä

25.9.2020 - Runsaasti päiväntasauspäivityksiä

RUNSAASTI PÄIVÄNTASAUSPÄIVITYKSIÄ
 
Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
25.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei kaunis valoperhe.
 
Jotkut teistä ovat ehkä huomanneet, että on ollut päivitysten uskomaton viikko, nyt tämän päiväntasauskäytävän aikana. Tämän viikon evoluutio ei ole ollut arkajalkoja varten, minulla ja luultavasti myös monilla muilla. Hyvin myöhään maanantai-iltana, mikä oli noin 7 tuntia ennen tarkkaa päiväntasaushetkeä, minut tuotiin polvilleni kirjaimellisesti tunteja kestäneen kovan vatsakrampin myötä. Vatsani oli ollut huonovointinen koko päivän, eikä se ole vieläkään oikein loppunut. Kipu oli niin uskomaton, että jos en tietäisi paremmin, olisin luullut, että minun täytyy mennä sairaalaan – se oli niin voimakasta.
 
Puhdistamme 3D/4D-rakenteiden kohtuenergioita ja synnytämme uuden Maan tai kultaisen ajan. Nämä olivat tähän mennessä voimakkaimpia synnytyskipuja siihen liittyen. Minulle se merkitsee, että olemme pääsemässä hyyyvin lähelle tätä uskomatonta siirtymää, aivan sen partaalle! Tuleeko siellä intensiivisemmäksi??? Kyllä tulee. Kuitenkin tiedämme, että pääsemme läpi siitä vahingoittumattomana, kun tietoisuutemme saavuttaa uudet korkeudet tai korkeammat taajuudet, ja kaunein osa sitä kaikkea on, että kun jatkamme taajuutemme nostamista, autamme kaikkia Gaialla!!!
 
Tämä on ollut yksi hullu viikko kehomme kunnioittamista aivan uusilla tavoilla. Ja on ollut vatsan räjähtämistä, paljon nukkumista, lepäämistä, tuskallisia ilmakuplia, kehon kuumenemista, kun poltamme vanhoja ja vanhentuneita ohjelmia, joiden on lähdettävä, ja myös vessassa juoksemista tämän kosmisen huuhtelun myötä. Minusta tuntuu myös, että korkeampi itseni heitti sekaan mallin poispyyhkimisen vielä kaupan päälle. Hah-haa.
 
Siis jos sinusta tuntuu, että olet juuri synnyttänyt, no, sinä ehdottomasti olet!
 
Lepään edelleen ja kunnioitan itseäni, mutta halusin vain pistäytyä kertomassa, mitä tapahtuu kosmisesti sisällä.
 
Rakastan teitä niiiiin paljon,
 
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >