HomeViestejäKim Semetis26.6.2020 - Suuri herääminen 2020

26.6.2020 - Suuri herääminen 2020

SUURI HERÄÄMINEN 2020
 
Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
26.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tiesimme, että meillä olisi tänä vuonna selkeä 2020-näkökyky (suom. huom. USA:ssa "20/20" merkitsee tarkkaa näköä), muttei meillä ollut aavistustakaan, mitä meille paljastuisi. Verhoa on nostettu kaikilla, jotka ovat valmiita tänä aikana. Joskus vähän kerrassaan ja joskus kaikki kerralla. Se voi olla järkyttävää. Meille näytetään se, mihin olemme valmiita tällä hetkellä. Ylösnousemus on täydessä vauhdissa, kuten kirjoitin joulukuussa artikkelissani "Ylösnousemusjarrut ovat pois päältä!", ja voi pojat, ne ovat. Haluan myös muistuttaa, että vapauskoodit aktivoitiin viime heinäkuussa, joten pidä se mielessä, kun mielesi menee pelkoon. Anna sen mennä perille: vapauskoodit on jo aktivoitu, ja olemme nyt näiden koodien integrointivaiheessa.
 
Me jotka olemme tunteneet varhaismuistoistamme asti, koko elämämme tähän saakka, tunsimme aina, että jokin oli hyvin, hyvin pielessä tällä planeetalla, jolle inkarnoiduimme tällä kertaa. Tiedän olevani Venukselta, joka on puhdasta rakkautta, ja olen aina ihmetellyt, miksi päätin olla tässä toksisessa paikassa. Nyt tiedän syyn, kun olemme täällä auttamassa ihmiskuntaa tänä ylösnousemusaikana.
 
Maaliskuu oli meille ratkaiseva kuukausi, jolloin kaikki maankuulu "paska alkoi lentää". Olemme ehkä tunteneet syvällä sisällä, että tämä oli todellinen alku suurelle heräämiselle. Ne jotka olivat valmiita, johdettiin tekemään valtava määrä tutkimusta, ja me tutkimme. Ensin kauhistuimme niitä totuuksia ja sitä suunnitelmaa, jotka ihmiskunnalla oli ollut hyvin, hyvin pitkään. Oli pelottavaa, kun käsittelimme pelkojamme ja kognitiivista dissonanssiamme. Miten kaikki nämä kamalat asiat voivat olla totta?? Kuitenkin tiesimme ja tunsimme tämän totuuden syvällä sisällämme. Menemme aina sisään tuntemaan totuuden. En mene kammottaviin yksityiskohtiin, kun tiedät, mitä sinun tarvitsee tietää, silloin kun sinun tarvitsee tietää. Jos tunnet, että olet valmis, niin pyydä korkeampaa itseäsi paljastamaan enemmän sinulle. Kaikki tämä alkaa tulla esiin vuoden loppua kohti ja ensi vuonna. Te jotka tiedätte ehkä enemmän, kuin haluatte tietää, lohduttautukaa sillä, että kulissien takana tapahtuu hyvin paljon enemmän, kuin ehkä koskaan tiedätte.
 
Tämä sota jossa ihmiskunta on ollut, on jo voitettu! Näemme pelkästään loppupelin tapahtuvan. On mestarivalo-olentoja, jotka täyttävät osansa globaalisti ihmislihassa. Se oli heidän roolinsa, aivan kuten meidän roolimme portinvartijoina, verkonpitäjinä ja oppaina oli nostaa taajuuttamme ja ylläpitää se. Olemme kaikki tärkeitä, kun työskentelemme yhdessä ykseydessä. Mikään rooli ei ole toista tärkeämpi. Minä olen löytänyt itseni siitä arveluttavasta asemasta, että olen sekä ihmismuotoon ruumiillistunut valo-olento että minut johdetaan puhumaan tietyistä globaaleista tapahtumista, mitä on voitu pitää keskittymisenä negatiivisuuteen, mutta se ei ole totta.
 
Todellisuudessa kohtaamme nämä pimeät voimat sisällä ja ulkona. Pimeyden kieltäminen on, kuin panisi päänsä pensaaseen. Tiesimme, että niitä oli. Meillä ei kuitenkaan ollut aavistustakaan, miten pimeitä ne olivat. Tämä ravistelee maailmaasi, kun tämä kaikki tulee esiin maailman näyttämöllä kaikkien nähtäväksi. Jos tiedät jo, niin olet niitä varten, jotka saattavat traumatisoitua. Olemme lohduttamassa ja tukemassa niitä, jotka ovat järkyttyneitä. Olemme niitä lapsia varten, jotka pelastettiin. Olemme niitä varten, jotka ostettiin ja myytiin ja jotka selviytyivät. Jaamme parantavia ja aktivoivia lahjojamme. Astumme sielutehtäväämme täysin, kun jaamme vapaasti valoamme ja rakkauttamme. Meitä kaikkia on kutsuttu astumaan esiin tänä aikana. Ei ole enää aikaa jäädä taustalle ja esittää pientä.
 
Tämä on ollut vuosi, jolloin näemme elämämme kaikilla alueilla sieluista, keitä he oikeasti ovat ja keitä luulimme heidän olleen. Olin aina tuntenut, etten voisi luottaa politiikkaan ja politiikkoihin, ja tämä tunne on osoittautunut oikeaksi kerta toisensa jälkeen. Kuitenkin tämäkin meni paljon synkemmäksi, kuin olin koskaan uskonut mahdolliseksi, poikkeuksena Donald Trump ja valkohatut. Olen tehnyt merkittävää tutkimusta, ja muutamana viime kuukautena minulle on tullut paljon informaatiota osoittamaan, miten valontäyteinen tämä tiimi on. (Jos mieleni ja sydämeni olisivat kiinni, en olisi koskaan ollut avoin tälle informaatiolle, joka oli ristiriidassa aiempien uskomusteni kanssa.) Tämä suuri paljastuminen melkein päivittäin on saanut minut tekemään täyskäännöksen näkemyksissäni, ja kunnioitan ja arvostan kaikkea, mitä he tekevät kulissien takana hyvin fyysisellä tavalla. Pyydän, että lähetätte heille paljon valoa ja apua. Tunnen, että "työtämme" on helppoa verrata niihin, jotka taistelevat ihmisten puolesta, vaikkei monilla ole vielä mitään aavistusta, että nämä ovat heidän puolellaan ja tekevät työtä niiden uskomattomien todellisuuksien hyväksi, jotka ovat edessä.
 
Loppupeli. Tiedä, että se mitä olemme kuvitelleet vuosia ja vuosia, nähdään, ja alat nähdä sen nopeammin, kuin luulet. Tunnen, että vuoden loppua kohti, ja näen ehdottomasti paljon valoa ensi vuonna, kun tämä siivous alkaa loppua ja pikkukalat poistetaan (isot on jo poistettu).
 
Jatketaan valomme pitämistä ja taajuutemme nostamista, kun kuvittelemme uuden Maan ja kaiken sen loiston. Nähdään meidät kaikki täysivaltaisina, vapaina ja yltäkylläisinä kaikin tavoin, kun pimeys lakkaa olemasta olemassa lähitulevaisuudessa.
 
Valista itseäsi siitä, mihin tahansa sinut johdetaan. Kun avaamme sydämen ja mielen, näemme totuuden, jonka olemme saattaneet kieltää. En halua väitellä tässä, pelkästään auttaa suuressa heräämisessä, joka tapahtuu tässä ja nyt. Tutki maskin käyttämisen tehokkuutta ja mitä se tekee happitasolle. Sulje valtavirtamedia ja käänny sen sijaan sisäänpäin ja anna itsesi johdettavan internetissä paikkoihin, jotka saattavat näyttää sinusta epämääräisiltä. Sieltä löydät totuuden. Älä ota minun sanojani todesta, vaan tee omat kotitehtäväsi. On monia lääkäreitä ja toimittajia, jotka kertovat totuuden. Älä mene etsimään niitä, jotka vain vahvistavat todeksi omat uskomuksesi. Etsi kaikkea mieli ja sydän avoimena, ja siinä näet totuuden. Siinä huomaat, että ne joiden luulet kannattavan sitä, mihin uskot, eivät ehkä edusta sitä lainkaan.
 
Tasapaino on avain. Kyllä, tiedämme, että ruumiillistamme sielumme valon, kun ylösnousemme. Kuitenkin meidän täytyy ajatella tasapainoa, kun olemme fyysisyydessä tässä ja nyt. Meidän täytyy olla myötätuntoinen kaikkia ihmisiä kohtaan ja olla teeskentelemättä, ettei tätä tiheämpien energioiden merkittävää puhdistamista tapahdu, kun ne tuodaan valoon. Sitä tapahtuu yksilö- ja kollektiivitasolla. Kuten tiedämme omasta sisäisestä työstämme ja puhdistamisestamme, se on tuskallista, se on rumaa, ja sitä näemme nyt kollektiivissa. Siis emme käänny poispäin siitä – tunnustamme sen ja tuemme jollain mahdollisella tavalla kanssaihmisiämme, jotka kokevat pelkoa syvimmillä tasoilla, ja koko ajan säilytämme yhteyden korkeampaan itseemme. Säilytämme taajuutemme, kun tämä tapahtuu. Jatkamme energiatyötämme, kun lähetämme rakkautta kollektiiviin ja jaamme valoamme.
 
Tiedä, että meillä on myös joukoittain apua näkymättömässä maailmassa! Me olemme maajoukko Gaialla, ja he ovat valoprikaati yläpuolelta. Vain muutamia mainitakseni: mestarit ja opettajat, Galaktinen valoliitto, Valkoinen veljes- ja sisarkunta, arkkienkeli Mikael ja Armon ryhmä ja koko enkelimaailma, ja tietysti henkilökohtaiset oppaamme jotka työskentelevät aina kanssamme.
 
Kiinnitetäänpä enkelisiipemme ja lähdetään ulos jakamaan sydäntämme sinä jumalaisena olentona, joka olemme! Kiitos paljon kaikesta, mitä teet – sinua rakastetaan kovasti! Lähetän teille kaikille paljon rakkautta.
 
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >