HomeViestejäKim Semetis18.4.2020 - Kultainen aika palaa ja lohikäärme-energiaa on myös liikkeellä!

18.4.2020 - Kultainen aika palaa ja lohikäärme-energiaa on myös liikkeellä!

KULTAINEN AIKA PALAA JA LOHIKÄÄRME-ENERGIAA ON MYÖS LIIKKEELLÄ!
Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
18.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Voi pojat, ovatko kaksi viime viikkoa olleet intensiivisiä vai mitä? Pääsiäistä edeltävä viikko oli valtavia oivalluksia, kun koimme egon suuren ja mahtavan kuoleman. Syvimmät pelkomme ovat saattaneet tulla esiin isosti. Olemme muistaneet vanhoja tarinoita, joka ovat olleet juurtuneena meihin aioneita. Kun 2020-näkömme tulee enemmän käyttöön (suom. huom. 20/20 merkitsee USA:ssa tarkkaa näköä), näemme hyvin paljon selvemmin kuin koskaan aiemmin. Vapauskoodit ovat auttaneet tuomaan sisältä esiin sen, mikä ei tunnu vapaalta. Niinpä tuo viikko saattoi viedä meidät syvyyksiin, jotka tuntuivat helvetiltä. Kyllä, uusi pimeä yö. Luojan kiitos, tilanne parantui minulla torstaina, ja tunsimme uudistuneemme. Oli joitain todella isoja ahaa-elämyksiä, kun pystyimme näkemään selvästi, kehen voisimme luottaa, kehen emme ja mitä meidän pitäisi päästää kenttäämme. Tuo viikko oli varsinainen lahja, ja sen prosessointi meni ohi melko nopeasti.
 
Nyt todella mehukas osa viime viikosta …
 
Ensimmäisenä pääsiäispäivänä tunsimme todella Kristus-tietoisuuden henkiinheräämisen, kun nousimme tuhkasta, tuntien uudestisyntyneemme. Olemme uuden Maan synnytyskanavassa, kun todistamme kultaisen ajan paluuta. Uuden Maan synnytyskanava voi aiheuttaa tuskaa ja hämmennystä, kuten kaikessa synnytyksessä – kuitenkin olemme hyvin valmiita tähän, sillä tätä olemme odottaneet valontuojina, ja tuovamme mukanamme kultaisen ajan. Olen ollut hyvin yhdistynyt ja saanut monia näkyjä parina viime viikkona, ja jaan tässä pari.
 
Näin kultaisen valopilarin jokaisessa sielussa, kun chakrat hävisivät ja ne korvattiin tällä kultaisella valolla. Se nousi ylös jaloistamme – lahja rakkaalta Gaialta/äitienergialta – ja kohosi korkealle kruunun yläpuolelle. Kun näin tämän energian nousevan, se muuttui kauniiksi suihkulähteeksi päästessään kruunumme yläpuolelle. Tämä maaginen kultainen valosuihkulähde on kaikkien meidän ulottuvilla, kun saavutamme ja ylläpidämme tietyn taajuuden, ja meitä on hyvin monia, joille tämä tapahtuu tällä hetkellä.
 
Olemme olleet nopeutetussa ohjelmoinnin puhdistamisessa tällä viikolla, ja meillä on ollut monia fyysisiä ongelmia tämän massiivisen puhdistuksen vuoksi. Tämä on oleellinen osa ylösnousemusprosessiamme, vaikkakin epämukava. Jaan vain muutaman asian, joita olette ehkä kokeneet tällä viikolla, ja jokaisen sielun kokemus on ainutlaatuinen ja oikea juuri hänelle.
 
Itse olen kokenut koko viikon käpylisäkeaktivointeja, kruunun laajentumista ja hermoston uudelleenjohdotusta, ja voin kertoa, että tämä ei ole hauskaa ja sattuu hemmetisti. Tätä on kestänyt koko viikon. (Tämä on tähän mennessä pisin ja isoin päivitys, joka minulla on koskaan ollut tällä tavalla!) Minut saa läpi tästä sen tietäminen, että todellisuuteni muuttuu kohta isosti, kun valmistaudumme kvanttihyppyyn!
 
Koko viikon käytin kaikkia mahdollisia työkaluja näiden intensiivisten päivitysten kanssa työskentelemiseen, salliakseni valon liikkua vapaasti ja kaiken tapahtua luonnollisesti ja orgaanisesti, koska se voi tuntua voimakkaimmalta migreeniltä, mitä sinulla on koskaan ollut, kun valo kutoo tietään ja luo uusia polkuja. Ajattelin, että minun pitäisi jakaa joitain tapoja, jotka auttoivat minua ja jotka saattavat auttaa myös sinua. (Kun kerron tätä, päässäni on vielä heikkoa jyskytystä.)
 
* piparminttuöljy
* jää viilentämään (minulla on äärimmäisen kuuma pää, kun tätä tapahtuu)
* kylmä suihku (tällä viikolla koko kehoni tuntui olevan kuin tulessa, kun "poltimme pois vanhaa ohjelmointia")
* akupainanta kipuun, joka liikkuu jatkuvasti
* nenäkannu, silloin kun onteloni tuntuvat räjähtävän!
* nukkuminen ja lepääminen pimeässä huoneessa on välttämätöntä ja käytännössä kaikki, mitä pystymme tekemään
* pään laittaminen jääkylmään veteen uudestaan ja uudestaan
 
Löysin uuden tavan auttaa tässä tällä kertaa, mikä sai aikaan lohikäärmeavun:
 
Kun makasin sängyssä ja pää jyskytti niin pahasti, etten kestänyt sitä enää, minut johdatettiin työskentelemään energian kanssa ja luomaan päähäni energiavirta, joka on numero 8 (äärettömyyssymboli) ja yhdistää kummankin aivopuoliskoni energian yhdeksi, energian keskellä käpylisäkkeessäni. Näin tämän valoenergiateknologian menevän uudestaan ja uudestaan ympäri. Tämä loi tasapainoa ja helpotti uskomattomasti kipua. Tehtyäni sitä jonkin aikaa, näin yhtäkkiä jättimäisen syvän violetinvärisen lohikäärmeen tulevan päätäni kohti suu apposen auki!
 
Ensimmäinen reaktio oli: "Voi, peijakas, tämä lohikäärme haukkaa pääni pois!" Tuo pelko hellitti aivan yhtä äkkiä, kuin oli tullut, ja sallin vain sen, mitä oli tapahtumassa. No, arvatkaa mitä?? Tuo lohikäärme veti pois päälakeni, mikä paljasti aivoni kaikessa mehukkuudessaan. Niinpä ajattelin, mitä ihmettä tässä tapahtuu. Olin vain siinä hyvin pitkältä tuntuvan ajan, ja pääni yläosa oli lohikäärmeen suussa ja pääni täysin auki aivojen roikkuessa ympäriinsä. Mikä näky! Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä tapahtui, mutta menin vain sen mukana, ja sitten aivan yhtäkkiä lohikäärme laittoi päälakeni takaisin, joidenkin sisäosien edelleen törröttäessä ulos, ja sitten se lensi pois yhtä nopeasti, kuin se tulikin. Tämän kokemuksen ja aivopuoliskojeni tasapainottamisen jälkeen kipuni helpotti riittävästi, että pystyin nukahtamaan. Miten uskomaton lahja/kokemus tämä oli!!
 
Eilen oli suuri muutos, kun tulimme ulos tästä silmät epätarkkoina, kun käpylisäke ja fyysisten silmien kristallit aktivoituvat. Tuntuu edelleen huteralta ja sumuiselta näiden  päivitysten vuoksi, kuitenkin on paljon selvempi näkökyky. Käytetäänpä tämä uuden Maamme kuvittelemiseen kultaisena aikana, joka on tulossa, ja omana luomuksenamme kaiken sen valon puolesta, jota autamme virrattaen tähän uskomattomaan kvanttikenttään valoa. Olemme uuden Maan uskomattomia kanssaluojia, ja kultainen aika on tässä ja nyt!
 
Rakastan teitä kovasti.
 
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >