HomeViestejäKim Semetis12.2.2020 - Kristallivalokehoksi kehittyminen

12.2.2020 - Kristallivalokehoksi kehittyminen

KRISTALLIVALOKEHOKSI KEHITTYMINEN

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
12.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
https://img1.wsimg.com/isteam/ip/ccaaf2f2-56ce-44d1-ab74-064d4773555b/IMG_E5734.JPG/:/cr=t:0%25,l:0%25,w:100%25,h:100%25/rs=w:1280
 
Muutosevoluutiota. Kun me/fyysinen astiamme uudistuu, niin uudistuu myös fyysinen todellisuutemme, luodessamme joka hetki tietoisesti moniulotteista olemassaoloa. Olen tehnyt pitkän luettelon niistä tavoista, joilla kehitymme ja muutumme. Osa tästä tai kaikki tämä voi kuulostaa hullulta, kunnes alat kokea sitä, ja sitten siinä kaikessa alkaa olla tolkkua. Minulta on saattanut jäädä pois monia aspekteja, kuitenkin yritin tehdä tästä mahdollisimman kaikenkattavan. Olen tehnyt Kristallivalo-mestarikurssin (ensi torstaina 20.2.20 klo 14 EST, energiavaihto 18.88 dollaria) juuri tästä aiheesta, ja jos olet kiinnostunut, voit ilmoittautua tästä linkistä.
 
* Ruokamuutokset. Syömistavat ja ruokamaku muuttuvat jatkuvasti matkan varrella. Et syö lainkaan, ja paastoat ajoittainen edes käsittämättä sitä. Tulet vegaaniksi tai vegetaristiksi tai kadotat halun syödä lihaa tai tiettyjä (tai kaikkia) eläintuotteita.
 
* Ihomuutoksia, kun kehomme kristallit aktivoituvat, mikä aiheuttaa ihottumaa, kyhmyjä ja kesimistä, ja voi nähdä kristallisen ihonsa hohtavan.
 
* Luonnonmukaista myrkynpoistoa, esim. kehon hajut ja kuonanpoisto muuttuvat ja äärimmäinen janoisuus auttaa "järjestelmämme huuhtomisessa". Joskus viittaan tähän kosmisena (vessan) huuhteluna, joka saattaa tuntua epämiellyttävältä, kuitenkin se on myös tärkeä osa tätä prosessia.
 
* Tunnemyrkynpoistoa tapahtuu luonnostaan myös koko matkan varrella, kun kaikki se energia jota on pidetty fyysisessä astiassamme, on valmis vapautumaan. Tunteemme voivat olla sekaisin, kun sydämemme avautuu enemmän ja koemme syvää autuutta ja sitten meidät tuodaan takaisin epätoivon syvyyksiin, mennessämme syvemmälle sisään puhdistamaan lisää tunnepainolastia. Osa tästä voi yllättää sinut, kun luulit jo puhdistaneesi jonkin täysin. Tässä se kuitenkin on taas, kun on vielä lisää vapautettavaa, mistä emme tienneet. Tämän katsominen siunauksena auttaa tätä vapautumista ja tekee siitä nopeampaa ja helpompaa. Emme ole bipolaarinen – me ylösnousemme.
 
* Tiheyden irtipäästäminen fyysisestä astiastamme vie vuosia, ja kun tätä tapahtuu, meillä saattaa olla fyysistä kipua alueilla, joissa tiheys on sitkeintä. Kun siirrymme hiilipohjaisesta kehosta nestemäiseen plasmarakkauteen, sieluvalo raivaa tiensä lävitsemme, ja jos sen on vaikeaa päästä tiheyden läpi, tämä aiheuttaa fyysistä kipua. Minulla on YouTubessa video, joka saattaa auttaa sinua, jos olet tässä vaiheessa. Jaan sen, mikä auttoi minua tämän vaiheen aikana.
 
* Keho suurenee. Kun sisällämme on enemmän valoa, kehomme pullistuu synnyttäessämme kirjaimellisesti uutta Maatamme. Tässä ei ole ihmismielelle loogista tolkkua – missään tästä ei ole. Saatamme näyttää raskaana olevalta, kun vatsamme pullistuu, ja sitten meillä on supistuskipuja, kun synnytämme uutta Maatamme. Tätä tapahtuu monta kertaa, kun luomme jatkuvasti kaikkia uusia todellisuuksia. Olemme hullussa ja hurjassa kyydissä, ja se on hyvinkin sen arvoista!
 
* Monet vanhat asioiden tekemistavat eivät enää tyydytä meitä. Meistä tuntuu tyhjältä, kun teemme asioita, jotka ennen antoivat meille suurta iloa. Esim. emme enää halua osallistua joulunviettoon käymällä perhetapaamisissa, jotka ovat täynnä draamaa. Tähän sisältyy monia asioita, joita teimme ennen.
 
* Emme voi enää sietää kaksinaistodellisuuksia ja draamaa, kun taajuutemme kohoaa.
 
* Voimme kuulla äänien/sointujen sinfoniaa, kun "viritymme" universumiimme.
 
* Jokaisen päivän myötä meistä tulee herkempi ympärillämme olevalle energialle. Alamme tuntea, kun energioita tulee universumista.
 
* Alamme karistaa 3D/4D-elämäämme kaikkien uusien elämien vuoksi. Koko elämämme saattaa kääntyä ylösalaisin, kun pidämme nyt enemmän yksinkertaisesta olemisesta.
 
* Toimimme hyvin eri tavalla täällä ja tarvitsemme paljon enemmän unta ja lepoaikaa, kun paljon työstämme tehdään unitilassa.
 
* Yhdistymme yhtenäiseen tietoisuuskenttään, kun siirrymme kvanttiolemassaoloomme, ja luovia ideoita virtaa kauttamme. Inspiroidumme luomaan uusia projekteja, kursseja, taidetta – joskus hyvin nopealla tempolla. Toisina aikoina meistä tuntuu, ettei meillä on inspiraatiota lainkaan (mallin poispyyhkiminen).
 
* Meillä on monia mallin poispyyhkimisiä matkan varrella – jotkut ovat valtavia ja toiset selvitämme hyvin nopeasti. Pystymme tuskin lainkaan toimimaan todella isojen poispyyhkimisten aikana, ja meidän ehkä täytyy pysyä sängyssä viikkoja tai kuukausia (tai vuosia). Sen jälkeen olemme mallin uudelleenrakennusvaiheessa, joka luo uutta todellisuuttamme. Myös tämä prosessi voi viedä vuosia hyvin suurissa muutoksissa.
 
* Ystäviä, perheenjäseniä ja työpaikkoja putoaa pois, kun värähtelemme korkeammalla taajuudella emmekä enää resonoi noiden ihmisten ja paikkojen kanssa, jotka ennen tuntuivat kodilta. Jotkut pysyvät ja jotkut lähtevät. Meidän täytyy antaa itsellemme aikaa surra elämän vanhoja tapoja ja sitten nähdä, että jotain paljon, paljon parempaa on tulossa!
 
* Alamme yksinkertaistaa elämäämme ja elämme rauhallisesti ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä.
 
* Saatamme tuntea äkillistä halua muuttaa uuteen paikkaan. Tämä voi tapahtua uudestaan ja uudestaan, kun kukin paikka aktivoi sisäisiä koodeja ja fyysinen muuttaminen auttaa tässä prosessissa.
 
* Haluamme ehkä hankkiutua eroon paljosta vanhasta "kamasta", kun tuntuu hankalalta ja raskaalta, että on paljon tavaraa.
 
* Käytämme ehkä myös kevyempiä vaatteita, kun vaatteet tuntuvat hyvin raskailta valokehollemme. Tämä on erityisen merkillepantavaa mallin poispyyhkimisen jälkeen. Käytämme ehkä myös vähemmän (tai ei lainkaan) koruja – jos rakastamme koruja, kuten minä. Minä käytän nyt mieluummin löysiä mekkoja ja paljon vähemmän koruja.
 
* Saatamme huomata, että haluamme viettää enemmän aikaa luonnossa ja eläinten kanssa, kun se auttaa meitä tuntemaan enemmän yhteyttä Gaiaan ja kaikkeen olevaiseen. Auringon katselemisesta ja ajan viettämisestä auringossa tulee suosikkiajanvietettä, kun lataamme kristallirakennettamme. Myös katsoessamme kuuta ja tähtiä tunnemme olevamme enemmän ja enemmän yhdistynyt universumiimme. Otamme usein kuvia näistä aktivoinneista, kun myös ne aktivoivat sisäisiä kristalleja.
 
* Saatamme siirtyä kristalleilla leikkimisestä/aktivoimisesta Andaroihin, jotka ovat paljon korkeampaa värähtelyä ja moniulotteisia, koska resonoimme nyt moniulotteisena valo-olentoja olemiseen.
 
* Emme ehkä enää resonoi sen kanssa, että olemme selvänäköinen meedio, kanava, energiaparantaja, shamaani jne., kun kaikesta tulee hiljaista ja oivallamme, että olemme tosiaan ruumiillistaneet enkelimme, oppaamme ja galaktisen tiimimme. He eivät ole enää "tuolla jossain", kun oivallamme, että kaikki on sisällä. Meistä tulee nuo sisäiset aspektit.
 
* Saatamme huomata, ettei ole aikaa tai että aika hidastuu tai nopeutuu. Ajasta tulee epärelevanttia, kun opimme elämää epälineaarisesti. Kun meidän täytyy tehdä jotain aikataulun mukaan, laitamme herätyksen päälle, jottei se mene ohi meiltä, koska meistä tulee niin epälineaarinen.
 
* Aikaleimoja kuvissa on kaikkialla, kun kvanttihypimme hetkessä ulottuvuudesta toiseen.
 
* Kun sisällämme enemmän plasmaa (mikä voi saada tuntemaan, että on todella kylmä), kehomme ja selkärankamme muuttuu ns. hyytelöksi ja voi olla vaikeaa pitää selkärankaa suorassa.
 
* Kun meistä tulee epälineaarinen, ihmisaivomme muuttuvat ns. "puuromaisiksi aivoiksi", jolloin olemme kykenemätön ajattelemaan selkeästi.
 
* Meidän täytyy nukkua paljon "herätäksemme". Toisinaan saatamme tarvita unta 12, 14 tai 16 tuntia vuorokaudessa, ja silloinkin saatamme tarvita torkut. Myös nukkumistapamme voi olla sekaisin, esimerkkisi nukkuu päivällä, valvoo yöllä ja sitten se voi kääntyä toisinpäin.
 
* Täydellisen mallin poispyyhkimisen (todella ison malli) jälkeen kehostamme tulee yhtä veltto kuin nuudeli, ja ihomme voi muuttua tiukasta (kuten omani oli) hyvin irtonaiseksi ja vähän roikkuvaksi. Saatat huomata myös lisää ryppyjä, laikkuja ja kaikenlaisia kehomuutoksia.
 
* Hiuksista ja ihosta voi tulla hyvin kuiva ja kookosöljystä paras ystäväsi! Tätä tulee ja menee matkan varrella. Käytä kookosöljyä runsaasti!
 
* On kyky ymmärtää kvanttikietoutumista, kvanttiolemassaoloa, hologrammeja, portaaleja, madonreikiä, universumia, moniulotteisuutta, ja alamme saada moniulotteisia kokemuksia.
 
Kristallikehomme navigoiminen vaatii taitoa, kun opettelemme virtaamaan tai työskentelemään plasma-kristallivalokehomme kanssa sen sijaan, että yritämme saada sen mukautumaan siihen, mitä haluamme tehdä sillä. (Se ei joka tapauksessa toimi jonkin ajan kuluttua.) Ylösnousemus ei ole mukavaa tai helppoa egolle – se ei noudata vanhaa 3D/4D-matriisirakennetta. Tässä kohtaa meidän täytyy opetella kaikki uudet olemistavat, eivätkä ne näytä lainkaan vanhalta tavaltamme. Luomme täysin uutta olemassaoloa/todellisuutta, ja voin vakuuttaa, että kun nostamme taajuuttamme, luomme oikeasti maanpäällistä taivasta. Tuleeko meillä vielä esiin kaikkia juttuja, kutsummeko kokemuksia? Kyllä, kuitenkin näemme ne ja sen, miksi pyysimme niitä, ja harmonisoimme tilanteen itse. Mitään ei tapahdu meille, kaikki tapahtuu meidän hyväksemme. Olemme kutsuneet jokaisen kokemuksen laajentuaksemme lisää, kun opettelemme elämään korkeampi sydämemme täysin avoimena!
 
Tulee aika, jolloin emme voi kiistää, että tämä evoluutio tapahtuu jokaisessa meissä, olemme kaikki siinä omassa vaiheessamme ja se on erilaista jokaiselle meistä.
 
Antautuminen on avain (koodi) auttamaan tässä siirtymässä tai evoluutiossa, kun pääsemme täysin viidenteen ulottuvuuteen ja korkeammalle. Hiilipohjaista ihmiskehoamme ei luotu käymään läpi tätä muodonmuutosta, joten se haastaa meidät matkan joka askeleella. Sen sijaan, että ihmiskehomme kuolee siirtyessämme "taivaaseen", olemme tehneet sitä tässä ja nyt vuodesta 2012 saakka, jolloin avautui valintapiste tai portti. Jokainen sielu joka on täällä, on tehnyt tuon valinnan korkeammalla ymmärrystasolla, vaikka he saattavat edelleen vaikuttaa tiedostamattomilta.
 
Älä koskaan sano "ei koskaan", kun saatat ajatella, että prosessisi on valmis ja ohi ja olet saapunut perille. Tämä prosessi ei lopu koskaan, mutta voin vakuuttaa, että siitä tulee helpompaa ja helpompaa, mitä enemmän päästämme irti tiheydestämme ja tunteistamme, joita pidetään sisällä. Tämä on varmasti monumentaalinen tehtävä, kun teemme puhdistusta kaikkien elämiemme osalta. Autamme myös kollektiivin puhdistamisessa. Kuitenkin meidän täytyy muistaa, ettemme voi puhdistaa sellaista, mitä ei ole sisällämme. Näen monia, jotka sanovat, että he tuntevat tai puhdistavat kollektiivia. He eivät kuitenkaan tuntisi ja puhdistaisi, jos heillä ei olisi enää sitä sisällään. Tämä on yleinen väärinkäsitys valonpitäjien keskuudessa. Toiset ajattelevat, että he ovat olleet täysin valmiita prosessinsa osalta jo vuosia sitten, eikä tilanne ole todellakaan se. Katsotaanpa korkean profiilin ylösnousemusoppaita, jotka käyvät edelleen läpi puhdistumista. Tietysti he saattavat kyetä siirtymään sen läpi silmänräpäyksessä, kuitenkin myös he käyvät läpi tätä loputonta transformaatiota.
 
Rakastan teitä.
 
Kim Semetis – jumalainen Jumalatarsoturi
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >