HomeViestejäKim Semetis11.12.2019 - Pyhä käytävä 12.12.-21.12. ja 2020

11.12.2019 - Pyhä käytävä 12.12.-21.12. ja 2020

PYHÄ KÄYTÄVÄ 12.12.–21.12. JA 2020

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
11.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei kauniit valot. Miten kauniissa ja pyhässä käytävässä olemmekaan. Kristus-energioita virtaa voimakkaasti, kun meillä on 12-12-portti, päivänseisaus 21.12. ja vuoden 2020 korkeammat aikajanat. Tämä on taianomaista aikaa, kun tämä kolmoistähtiportti on täysin auki. Kerron, miten tämä voi ilmentyä sinulla.  
 
Saatamme huomata, että lentäessämme korkeammalla voimme kokea moniulotteisuutta täysin uudella tasolla. Esimerkiksi, ehkä alat huomata – jos et ole jo huomannut – että puhelut katkeavat, puhelin ei soi tai tekstiviestit tulevat tunteja tai jopa päivää myöhemmin. Tätä on tapahtunut minulle nyt muutaman vuoden, kuitenkin siitä on tullut yleisempää viime aikoina. Saatamme myös huomata valtavan eron kokemuksissamme riippuen siitä, missä ulottuvuudessa olemme tietyllä hetkellä. Mitä korkeammalla lennämme, sitä vähemmän meillä on vuoristorataa. Draaman väheneminen on tervetullut muutos entiseen. Kun opimme avaamaan sydämemme ja pitämään sen auki, asiat vaivaavat meitä vähemmän kuin ennen ja oppimme luottamaan, että kaikki on täydellisesti joka hetki.
 
Universumiimme (joka olemme me) luottaminen on kaunis paikka olla. Meillä on kyky tarkkailla enemmän ja reagoida vähemmän. Opimme, miten vastataan rakkaudella, kun osaamme olla ottamatta mitään henkilökohtaisesti ja tarkastella kaikkea korkeammasta perspektiivistä. Se on totta tosiaan mestaritaito, ja työstän sitä edelleen itse. Kuitenkin tilanne paranee, kun tarkkailen omia laukaisijoitani ja näen kaiken korkeammasta perspektiivistä.
 
Saatamme huomata galaktisen valoperheen jäsenten vierailuja, kun he ilmaisevat läsnäolonsa. Saatamme nähdä heitä ja/tai tuntea heidän läsnäolonsa. Olen itse "kuullut" kuukausien ajan rummutusta ja erittäin matalia sointuja joka ilta, kun virityn lisää universumiin. Luulin kuulevani musiikkia naapurista, nyt olen kuitenkin eri osavaltiossa ja kuulen sitä edelleen joka ilta. Pari päivää sitten oivalsin lopulta, että kuulin alusten ääniä joka ilta ja aamulla äänet muuttuivat hyvin kimeiksi. Galaktiset eivät tavallisesti identifioidu tietyksi roduksi minulla. Minulle se edustaa suurempaa erillisyyttä, ja he tulevat tavallisesti yhdistyneenä ja tiiminä.
 
Enkelien ja yksisarvisten läsnäolo on myös hyvin tavallista tänä aikana. Niitä on ollut aina täällä, kuitenkin niiden energiat tulevat joka päivä voimakkaammiksi. Viime viikolla matkustin aivan ensimmäistä kertaa lentokoneella, ja lensin enkelien ja yksisarvisten kanssa, kun olen siirtynyt kokokehoylösnousemuksen viimeiseen vaiheeseen. Juuri sitä tarvitsin ylösnousemusmatkallani. Olin kohdannut yhden elämäni suurimmista peloista, ja enkelit ja yksisarviset antoivat minulle lahjaksi läsnäolonsa, kun lensin. Oli myös hyvin kaunista olla niiden kanssa korkeimmissa maailmoissa.
 
Kun kohtaamme pelkomme, siirrymme eteenpäin ylösnousemusmatkallamme – emme voi ottaa pelkoa mukaamme korkeampiin ulottuvuuksiin. Koemme edelleen pelkoa viidennessä ulottuvuudessa, tiedostamme kuitenkin, että se tulee esiin puhdistettavaksi. Menemme korkeammalle jokaisen kohdatun pelon myötä. Olen haastanut itseni kohtaamaan pelkoni yksitellen. Kehoni tuntui olevan shokissa muutaman päivän sen jälkeen, kun se sopeutuu olemaan korkeammassa ulottuvuudessa. Sitten tuli ns. "luonnonmukainen nopea myrkynpoisto", jota olemme kokeneet noin viimeisen viikon ajan. Tätä on tapahtunut meille kaikille, joten kerron, mitä tämä joulukuu voi tuoda monille – jatkuen myös tammikuussa.
 
Meillä on ollut pahoinvointia, kun vaihdamme nopeasti ulottuvuutta – siirrymme korkeammalle ja sitten palaamme takaisin alas. Monia muutoksia tapahtuu tänä aikana, kun vaihtelemme edestakaisin ulottuvuuksien välillä. Tätä on tapahtunut isolla vaihteella noin viikon, lineaarista aikaa. Ole tarkkana askelissasi, kun kävelet, koska meiltä saattaa mennä tasapaino siirtyessämme.
 
Luonnonmukainen nopea myrkynpoisto – mitä saatamme kokea tämän pyhän käytävän aikana:
 
* Äkillinen tunnepuhdistus. Pelkoa, vihaa, ahdistusta, surua ja eksymisen ja eristymisen tunnetta. Nämä tunteet voivat puhdistua myös äkillisinä paiseina, rakkuloina, ihottumina ja kehohajuina. Meistä saattaa tuntua, että teemme todellista fyysistä myrkynpoistoa kaikkina näinä energioina, kuitenkin se tapahtuu luonnonmukaisesti.
 
* Tietoinen irtipäästäminen. Vihan kunnioittaminen, tuskan ja loukkaantumisen kunnioittaminen, tuntien sen täysin, jotta siitä voidaan päästää irti. Tukahduttaminen ja vältteleminen (egotemppuja) pitävät sen kehossa. Tuon energian intensiivisyys on hyvin epämukavaa, kuitenkin meidän täytyy mennä siitä läpi. Massiivista irtipäästämistä pelosta – heti kun keho vapauttaa sen, merkaba tulee takaisin. Puhdistaessamme pelon tiedostamattomana ohjelmana/energiana, murtaudumme vanhasta vankilasta, kun meistä tulee riittävän tietoinen erottamaan tunteen, uskomusmentaliteetin tai tarinan. Heti kun tunteet lähtevät, ei usko enää tarinaan, mutta meidän täytyy sallia kehon sulkeutua ja vetäytyä kauemmas tämän tärkeän prosessin aikana.
 
Kun kollektiivinen pelko iskee kollektiiviin, tunnemme edelleen sen (helvetti), kuitenkin meillä on tietoisuutta tietää (ai, tätä on edelleen kentässäni ja se puhdistuu).
 
Avain: emme usko enää tuohon pelkoon. Se on vain pelkoenergiaa. Kunnioita sitä, tunne se, ole ok sen osalta, mene tuon helvetintunteen läpi (raahaamatta ketään alas mukanasi) ja tiedä, että kun se on puhdistettu, sydämesi avautuu ja näet taas kauneuden. Tämä on sen oppimista, miten puhdistetaan tietoisesti. Huutaminen, sen puhuminen ulos ja/tai päiväkirjan pitäminen auttaa tätä puhdistamista. Kaikki tämä täytyy tehdä yksin, koska tämä on sisäistä työtä ja on tärkeää olla projisoimatta.
 
* Meillä voi olla myös lihassärkyä ja -kipua, tylppää tai terävää kipua kehoalueilla, joissa on syvempää tiheyttä, kun valo raivaa tietään tämän tiheyden läpi. Tämä on aiemmin keskittynyt pääasiassa oikealle puolelle (maskuliininen), kuitenkin nyt se on vaihtanut vasemmalle puolelle (feminiininen) tasapainon aikaansaamiseksi. Muistutus: tiehyttä on kaikkialla fyysisessä astiassamme, ja fyysisen kivun alueet ovat ainutlaatuisia jokaiselle meistä. Tämä on massiivinen muutos, kun menemme hiilipohjaisesta kehosta valokehoon ja fyysisen kehon kaikkiin osiin vaikutetaan.
 
* Plasmataso on ollut hyvin korkea, mikä saa fyysisen astiamme tuntemaan äärimmäistä kylmyyttä, joillain erityisesti alaraajoissa. Tämä alkoi muutama vuosi sitten minulla, kuitenkin viime päivinä se on tullut takaisin tosissaan. Tämä saa meidät tuntemaan sellaista kylmyyttä, ettemme pysty lämpenemään. Tämä on normaalia, kun plasmaa tulee voimakkaina aaltoina.
 
* Meillä saattaa olla myös äkillisiä lämpötilamuutoksia kehossa, nihkeyttä sekä tunne, että on äärimmäisen kylmä ja kuuma samanaikaisesti.
 
* Äärimmäistä väsymystä saattaa olla myös, ja kun kunnioitamme tätä vaihetta, joka jatkuu monta päivää, menemme pidemmälle. Lepääminen ja tämän kunnioittaminen on äärimmäisen tärkeää tulevien energioiden integroimiseksi, kun ne aktivoivat sisällä olevia koodeja. Ainoa vaatimus on, että kunnioitamme sitä, mitä astiamme kertoo meille.
 
* Saatamme saada myös äkillisiä oivalluksia, jotka ovat jääneet piiloon aiemmin. On valtavasti tietoa vielä paljastamatta. Kuuntele sydäntäsi. Kuuntele ääniä, joita kuulet tai tunnet. Universumimme puhuu meille selkeästi ja kovaa, kuitenkin meidän tehtävämme on kuunnella.
 
Saatamme tuntea myös äärimmäistä kiitollisuutta, rakkautta ja iloa hyvin syvän puhdistumisen jälkeen. Tämä jatkuu, ja se kestää pidempään ja pidempään jokaisen puhdistuksen jälkeen, kun tämä päästää enemmän valoa, enemmän Kristus-tietoisuutta fyysiseen astiaamme ja valo virtaa ja säteilee kirkkaammin ja kirkkaammin.
 
Kaikki tämä (ja enemmän) jatkuu uutena vuotena 2020, kun enemmän ja enemmän päästetään irti ja päivitetään.
 
2020 on syvällinen mestarinäkemisen vuosi. Olemme jo näissä energioissa, kuitenkin niiden lisääntyminen jatkuu, kun meille annetaan todellisen näkemisen lahja. Kyky nähdä kaikki kauneus, mikä on ehkä mennyt meiltä aiemmin ohi. Näemme selkeästi pelit, manipuloinnin, kaksinaisuuden, mikä on saattanut mennä aiemmin ohi tai mitä emme ole halunneet nähdä. Asioita joista olemme kääntyneet poispäin tai joita olemme kieltäytyneet näkemästä, ei voi välttää, kun korkeampi itsemme työntää ja puhdistaa kaiken, mitä olemme vältelleet aiemmin. Tämä on sen kohtaamisen vuosi, mitä emme halunneet kohdata aiemmin – kaikki tuon arvostuksen, rakkauden ja kunnioituksen puute, mikä on todellinen perintömme. Tämä olemme me, ja kunnioitamme itseämme täysin uudella tasolla.
 
Tämä on helppo siirtymä niille, jotka ovat tehneet tätä työtä monta vuotta. Kuitenkin niillä jotka mieluummin ohittaisivat asioita, voi olla melko myrskyisää, kun kaikki mikä on kieltäydytty näkemästä aiemmin, huutaa kovaan ääneen, ja meidät pakotetaan käsittelemään se. Se on vääjäämätöntä tulevana vuotena, ja ne saattavat kokea helvetin, jotka ovat edelleen haluttomia tekemään korkeampia valintoja – eli rakastamaan ja kunnioittamaan itseä ja toisia. Ne joilla on rohkeutta "nousta seisomaan" ja sanoa "ei enää", kokevat rakkauden suloisuutta, arvostuksen kauneutta ja sydän avoimena elämisen lahjan. Tämä avaa sisäiset portit kokea uuden Maan taikuutta ja rakkauden kauneutta paljon korkeammalla tasolla.
 
Muistutus: kaikki on sisällä. Uusi Maa, rakkaus, taikuus, kauneus, arvostus, portit, tähtiportit.
 
Tämä on hyvin uskomaton prosessi, johon ilmoittauduimme. Ja tietäkää, että teitä rakastetaan ja kunnioitetaan enemmän, kuin oivallatte. Kiitos kovasti omistautumisestanne, kun olemme alku uuden Maan uudelle kultaiselle ajalle.
 
Rakastan teitä,
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >