HomeViestejäKim Semetis23.11.2019 - Kosminen energia tällä hetkellä

23.11.2019 - Kosminen energia tällä hetkellä

KOSMINEN ENERGIA TÄLLÄ HETKELLÄ

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
23.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aiheutammeko oikeasti kaiken tämän pelon ja ahdistuksen, jota on tullut esiin???
 
Pelkoa ja ahdistusta saattaa aalto aallon jälkeen tulla ja mennä, kun valmistaudumme vuoteen 2020. Vaikka on totta, että vapautamme kaikkea tiheyttä/tunteita, joita meillä on fyysisessä astiassamme tästä elämästä, niin todellisuudessa puhdistamme sitä kaikista elämistämme. Kyllä, tämä on monumentaalinen tehtävä, kun puhdistamme myös esi-isäenergiamme, ja samalla autamme myös tämän puhdistamisessa kollektiivista ja perheemme sukupuusta. Huh, siinä tapahtuu paljon puhdistamista!
 
Kuitenkin kaikessa kokemassamme pelossa ja ahdistuksessa on myös muita elementtejä. Henkilökohtaisesti olen tuntenut pelkoa ja suurta ahdistusta niin kauan, kuin muistan. Onneksi olen tehnyt niin paljon sisäistä työtä, ettei tämä ole aina enää jatkuva olotilani päivittäin – kuitenkin se jatkuu … Siis miksi näin on?
 
Meistä ei tunnu mukavalta kehossamme. Muistamme, miltä tuntuu olla vapaana tästä hankalasta kehopuvusta, jota käytämme. Se ei tunnu luonnolliselta. Muistamme myös, miltä tuntuu elää korkeampien maailmojen korkeimmassa rakkaustaajuudessa. 3D-maataso tuntuu siltä, että meidät on heitetty myrkylliseen maailmaan. Maailmaan jossa voimme helposti nähdä suhteiden toimimattomuuden kaikilla tasoilla, myös pienenä lapsena. Tämä saa olomme tuntumaan siltä, ettemme ole turvassa. Koskaan. Se tuntuu varhaisesta ajasta saakka paikalta, jossa emme voi luottaa kehenkään. Tätä on jatkunut tähän päivään saakka. Tunnemme olevamme yksin ja syrjässä, ja meillä on vain muutama yhteys, jolla on merkitystä. Joitain näistä sieluista en ole koskaan tavannut henkilökohtaisesti, kuitenkin yhteys on olemassa. He työstävät edelleen omia juttujaan, kuten me kaikki, joten joskus hekin käyvät kimppuumme. (Todellisuudessa me käymme itsemme kimppuun.)
 
Luottamusongelmia ja tunnetta, ettei ole kontrollissa ja että on avuton. Suurennamme vääristymiämme tänä aikana – nämä ovat pääongelmia tässä elämässä. Vau, valitsimmeko oikeasti astua tähän haasteeseen? Kyllä, valitsimme. Valitsimme tulla tänne ollaksemme energiamestari ihmiskehossa. Synnyimme tähän äärimmäisen herkkään ihmiskehoon. Olemme kuin jättiläisantenni, joka vahvistaa kaikkea, mukaan luettuna kaikkia tunteitamme, hyviä ja ei-niin-hyviä.
 
Kuulen sanat: "Kyse ei ole siitä, että meillä on niin paljon tätä sisällämme – vaikka meillä onkin – vaan suurennamme näitä voimakkaita tunteita omalla taajuudellamme." Toimiiko kristallivalokehomme meitä vastaan? Jos emme olisi valmis ja haasteemme tasalla, niin emme olisi täällä tässä fyysisessä astiassa tänä aikana. Tämä ei ole mielisairautta, kuten meidät diagnosoitaisiin, minä mukaan luettuna. Tässä olemme se "pahis", joka olemme, ja teimme erittäin rohkean valinnan tulla tänne tänä aikana tekemään monumentaalisen muutoksen ja vaikuttamaan tässä ja nyt.
 
Viesti arkkienkeli Mikaelilta ja Armon ryhmältä: Kutsukaa vapaasti meitä koska tahansa, kun tunnette näitä hyvin voimakkaita tunteita – pelkoa, ahdistusta ja kontrollinpuutetta. Olemme täällä auttamassa – täällä on valtava määrä enkeleitä auttamassa teitä musertavalla hetkellä. Olemme täällä muistuttamassa teille, että te ette ole koskaan yksin ja teillä on hyvin monia auttajia näkymättömässä maailmassa. Kutsukaa meitä ja mestareitanne, opettajianne, enkeleitänne ja oppaitanne. Kaikki on nimitetty nimenomaan teille tähän elämään. Tämä koko joukkue ei koskaan lähde rinnaltanne. Ei koskaan.
 
Lisäksi ajattele, että vaikka olemme integroineet nämä aspektimme, ne ovat edelleen erillinen olento. Siksi voimme kutsua niitä, kuten ennen teimme, ja apua on paikalla välittömästi ja nopeasti.
 
Muista: kutsu arkkienkeli Mikaelin sinistä valonsädettä, hänen miekkaansa ja kilpeään koska tahansa, kun sinua pelottaa tai tunnet suojelun tarvetta tai apua eetterilankojen katkaisemiseen. Arkkienkeli Mikael tuo meille vahvuutta, rohkeutta ja suojelua välittömästi, kun kutsumme häntä ja pyydämme apua. Se on niin helppoa. Välittömästi.
 
Täysvaltaisena olentona olemisesta: se ei merkitse, ettei sinulla ole enää oppaita ja auttajia. Kuten todettiin aiemmin, ne on nimitetty sinulle inkarnaatiosi alussa ja ne pysyvät, kunnes jätät tämän olemassaolotason. Hyödynnä tätä, mikä on annettu sinulle ja jokaiselle sielulle. Tämä on liian vähän käytetty siunaus, joka on annettu jokaiselle sielulle. Ketään ei jätetä ilman, ei koskaan.
 
Muistutus: Meillä on koko galaktinen tiimi enkeliemme ja oppaidemme lisäksi. Jos voisit nähdä heidät kaikki, olisit hämmästynyt. Tiedä, ettet ole koskaan yksin ja apua on aina saatavilla.
 
Silloin kun oivalsin, että olin integroinut kaikki nämä aspektini, tunsin yksinäisyyttä. Tunsin, etten voisi enää kutsua heitä, kunnes olin tilanteessa, jossa tunsin olevani vaarassa. Päädyin jotenkin rähjäiseen motellihuoneeseen, olin aivan yksin ja käsitin, miten karmea (matala värähtely) tämä paikka oli. Se oli sellainen paikka, jossa ihmiset asuvat halvalla. Huoneeni oli takaosassa, hyvin piilossa ja syrjässä, ja aivan yhtäkkiä oivalsin, miten huonolta tämä paikka tuntui. Sitten miehiä alkoi saapua "motellikotiinsa" töiden jälkeen. Heitä oli paljon, ja he olivat äänekkäitä rähisijöitä. Näin heidän katsovan kaikkia tavaroita autossani, kun olin matkalla uuteen asuinpaikkaan – mukanani vain se, mitä sopi autooni, joten se oli pakattu täyteen. He maleksivat aivan huoneeni ulkopuolella, ja käsitin olevani ansassa, en voinut mennä minnekään. En voinut lähteä, enkä halunnut jäädä. Olin kauhuissani. Kutsuin lopulta arkkienkeli Mikaelia ja laitoin hänet oveni ja ikkunani eteen ja autoni ympärille. Rauhoituin (vähän), mutta miehet olivat edelleen siellä myöhään yöhön ja pitivät kaikenlaista melua. Nukuin erittäin vähän, heräsin hyvin varhain ja lähdin pois sieltä niin nopeasti, kuin pystyin.
 
Tiedän, että tämä oli tilaisuus vapautua pelosta. Kuitenkin se oli myös muistuttamassa, että minulla oli arkkienkeli Mikaelin voima sisälläni, mutta voin edelleen kutsua häntä koska tahansa, kun tarvitsen apua. Arkkienkeli Mikael on ollut osa päätiimiäni alusta saakka, yli 20 vuotta. Olemme käyneet yhdessä paljon läpi, ja olen hyvin kiitollinen äärettömän läheisestä yhteydestämme. Hän ei koskaan tuota pettymystä minulle, ja meitä kaikkia tarvitsee aina silloin tällöin muistuttaa kutsumaan häntä ja kaikkia muita oppaitamme. Tämä ei merkitse, ettemme ole täysivaltainen. Tämä merkitsee, että olemme yhdistynyt/yhteydessä. Olemme aina olleet. Tulemme aina olemaan.
 
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >