HomeViestejäKim Semetis20.11.2019 - Kristalliylösnousemus - tieteen ja hengen yhteenpunoutuminen

20.11.2019 - Kristalliylösnousemus - tieteen ja hengen yhteenpunoutuminen

KRISTALLIYLÖSNOUSEMUS – TIETEEN JA HENGEN YHTEENPUNOUTUMINEN

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
20.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun matkaamme ylösnousemuksen läpi, alamme huomata, miten ihossamme tapahtuu muutoksia, kun meistä tulee kristallinen ja transformoidumme galaktiseen perintöömme. Tämä tapahtuu vähitellen ajan kuluessa, ja se voi näyttää hyvin taianomaiselta ja hälyttävältä samanaikaisesti.
 
Fyysinen astiamme on täynnä kristalleja, ja tiede on vahvistanut sen. Kun tein tutkimusta tätä artikkelia varten, törmäsin informaatioon korvakristalleista, ja kun ne siirtyvät paikoiltaan, se voi aiheuttaa huimausta/pyörrytystä. Tämä vei minut takaisin aikaan (80-luvun puolivälissä), jolloin minulla alkoi olla vakavaa huimausta ja minun täytyi mennä itse asiassa lääkäriin, ja minulle tehtiin kokeita (ei lainkaan hauskaa). Minulla oli kovaa huimausta, huone näytti pyörivän, minusta tuntui, että olin menettämässä kaiken kontrollin, ja joskus oksensin, koska se oli niin rajua. Lääketieteelliset kokeet tietysti osoittivat, ettei minussa ollut mikään pielessä. Kun luin tuon artikkelin, oivalsin, että sen tapahtuessa korvieni kristalleja aktivoitiin. Nyt minulla on ääntä nopeampi kuulo, vaikka muulla perheelläni on kuulemisvaikeuksia.
 
Henkinen matkani alkoi noin 10 vuotta myöhemmin. Kuitenkin tiedän, että olin aina herkkä energialle kaikin tavoin, ja nämä kokemukset olivat kristallivalokehoni aktivoitumista, ja minua hienoviritettiin lahjojeni (todellinen perintömme) tulemista varten, ja ne tulivat välittömästi (muutamassa viikossa), kun aloin käydä henkisen kehityksen kursseilla ja meditoida 1990-luvun puolivälissä.
 
Kun kristalleja silmissämme aktivoidaan, näkömme on epäselvä ja opimme käyttämään kolmatta silmää tai käpylisäkettä näkemiseen. Meillä on myös kummallisia kipuja, jotka kestävät muutamasta hetkestä muutamaan minuuttiin, mikä on myös kristallien aktivoitumista elimissä, veressä, soluissa, hermoissa ja "ulokkeissa". Kristallien aktivoituminen hampaissa voi saada ne säröilemään tai hajoamaan, joten meidän täytyy olla tietoisempi ja lempeämpi syödessä ja pureskellessa kovaa ja rapeaa ruokaa.
 
Kvartsikristalleissa on maatason korkeinta värähtelyä ja niitä käytetään kaikenlaisissa tuotteissa, mm. kellot, kännykät, televisiovastaanottimet ja tietokonesirut. Niiden tiedetään johtavan sähköä täsmällisen kidemuotonsa vuoksi. Tämän vuoksi ne värähtelevät hyvin erityistaajuudella, mikä tekee niistä ihanteellisia käytettäväksi kelloissa ja muissa teknologioissa.
 
Vaikka on totta, että kaikki kvartsikristallit eivät ole samanlaisia koosta ja laadusta riippuen, niillä on kyky toimia energiakanavana, esim. mekaaninen energia virtaa sisään, kristalli vahvistaa sitä ja sitten se virtaa ulos hyvin täsmällisenä värähtelynä. Tästä syystä pikkuruisia kvartsisiruja käytetään kelloissa ja tietokoneissa, kun ne pysyvät erinomaisesti tahdissa tarkkojen taajuusstandardien mukaisesti.
 
Ajatellaanpa siis itseämme näinä kristallirakenteina, jotka vastaanottavat koodeja (valokoodeja, energioita joita virtaa universumista nyt koko ajan). Kun tätä tapahtuu, kristallimme aktivoituvat ja toimivat kanavana tälle energialle, ja sitten säteilemme tätä energiaa (taajuutta) ulospäin. Siksi aktivoimme ympärillämme olevia pelkästään olemalla siinä. Meidän ei tarvitse tehdä mitään erityistä, kun kaikki tämä tapahtuu luonnonmukaisesti. Meistä tulee ajan kuluessa luonnostaan aina vain tehokkaampia, kun fyysinen astiamme pystyy sisältämään korkeampaa taajuutta, kun enemmän ja enemmän kristalleistamme aktivoituu.
 
Kun kaikkea tätä tapahtuu, saatamme alkaa huomata ihottumaa, kutinaa, pienenpieniä punaisia pisteitä ja ihon kesimistä kehon eri osassa. Tätä voi tapahtua uudestaan ja uudestaan. Se voi tapahtua nopeasti tai jäädä pidemmäksi aikaa. Voin kertoa vain omasta kokemuksestani ja siitä, mitä muut ovat raportoineet. Itse olen kokenut näiden pienten punaisten pisteiden muuttuvan kesiväksi ihoksi, erityisesti käsissä ja jaloissa. Viime aikoina tätä on tapahtunut kuukausitolkulla jaloissa ja käsissä, kun ne ovat kesineet uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Se ei ole kaunista – minulla se ei onneksi kuitenkaan satu tai kutia. Olen käyttänyt joitain omia eteerisiä öljysekoituksiani runsaan kookosöljyn kera, ja olen alkanut nyt käyttää myös E-vitamiiniöljyä. Tämä ainutlaatuinen sekoitus auttaa tässä akuutissa kesimisessä. Käytä päivittäin reilusti niitä luonnonmukaisia öljyjä, joita sinua johdatetaan käyttämään, ja myös kylpeminen näissä öljyissä auttaa kovasti.
 
Huomaat, että iho alkaa hohtaa auringossa. Mene ulos katsomaan, ja saatat nähdä tämän kuullon. Kristallirakenteet voivat vaihdella, ja voit huomata pikkuruisten kristallien lisäksi suurempia kristalleja tulevan ihosta, missä tahansa kehon osassa. Tätä tapahtuu myös sisällä. Kuvittele vain, mitä fyysisen astiamme sisällä tapahtuu, jolloin emme voi nähdä sitä, koska siellä se tapahtuu ensin. Olemme hyvin maagisia ja mystisiä, tehtyjä tähdistä ja kristalleista. Vau, olemme uskomattomia!
 
Toinen asia jonka ehkä huomaat ihostasi, on, että sormesi näyttävät kurttuisilta, kuin olisit ollut vedessä pitkään. Kun aloin panna merkille tämän, ajattelin: "Voi hyvänen aika, onko minulla nestevajautta?" Aloin ajatella, että kurtistuin kuin vanhempi ihminen. Juon paljon vettä, joten tiesin, ettei kyse voinut olla siitä. Kun aloin todella tarkkailla sormiani, oivalsin, että vähän myöhemmin ne näyttivät taas normaaleilta, juomatta lisää vettä ja nesteyttämättä. Pointtina on, että muuttuva keho ja iho voi palata nopeasti takaisin ns. normaaliksi. Kaikki tapahtuu hyvin luonnonmukaisesti puuttumattamme asiaan.
 
Alamme myös huomata, että meistä voi tulla hyvin läpikuultava tai alamme "hehkua", kun ruumiillistamme enemmän valoa. Saatamme huomata sen ensin käsissä – kuitenkin kehittyessämme koko astiastamme tulee toisinaan läpikuultava, ja kun nostamme taajuuttamme, meistä saattaa tulla näkymätön ympärillämme oleville ihmisille, jotka ovat tiheämmässä todellisuudessa. Esimerkiksi, saatamme huomata, että kun uskaltaudumme ulos, ihmiset törmäävät meihin enemmän kaupassa tai kadulla, tai kukaan ei katso meitä, tai ruokakaupan kassa ei edes tiedä, että seisot siinä. Tämä johtuu siitä, että hän ei oikeasti näe sinua, kun olette eri ulottuvuuksissa, koska värähtelette eri taajuudella.
 
Nämä ovat esimerkkejä hologrammitodellisuudesta, säieteoriasta ja kvanttifysiikasta. Nämä ovat kaikki tieteellisiä termejä, joita en koskaan ajatellut näkeväni tai ymmärtäväni tässä elämässä. Kuitenkin kun sisäiset kristallit aktivoivat kvanttitilamme, alamme ymmärtää näitä tieteellisiä teorioita, kun resonoimme korkeampiin tietoisuustiloihin. Meistä tulee kvanttitietokoneita tai supertietokoneita – sen yhdistyneen tietoisuuskentän superjohtimia, jossa kaikki tieto on käytettävissämme. Tätä tapahtuu, kun kristallit ihmisaivoissamme aktivoituvat ja yhteytemme tähän kvanttitietoisuuteen tulee voimakkaammaksi ja selkeämmäksi jokaisen kristalliaktivoinnin myötä.
 
Auringon rooli kristalliemme aktivoinnissa: vaikka sisäiset kristallit aktivoituvat itsestään, voimme helpottaa ja nopeuttaa prosessia täyttämällä kehomme auringon, kauniin Solariksemme valolla (koodeilla). Nämä kristallit janoavat aurinkoa toisinaan, ja toisinaan emme tunne pakkoa mennä ulos aurinkoon. Tärkeintä on muistaa seurata omaa sisäistä opastustamme kaikkina aikoina ja mennä aurinkoon ladattavaksi, kun tunnemme tarvetta. Olemme oma oppaamme, opettajamme ja mestarimme. Korkeampi itsemme johtaa meitä ja opastaa meidät siihen, mikä on meille parasta joka hetki.
 
Kristalliaktivoinnit sisällämme voivat vaihdella tuskin huomattavavasta hyvin epämukavaan. Kaikki ainutlaatuisesti kunkin sielun ja ylösnousemuskehityksen mukaisesti. Minulle tämä on uskomaton ja upea matka, ja olen onnellinen, että ilmoittauduin sille. Ajattele sitä näin: olet ilmoittautunut hyvin tärkeään tehtävään tässä elämässä, kun olemme uuden Maan edelläkävijöitä, portinvartijoita ja verkonpitäjiä. Olemme päättäneet tulla tänne juuri tänä ratkaisevana aikana, kun olemme alkuna uudelle kultaiselle aikakaudelle. Mikä siunaus tämä onkaan!
 
Rakkaudessa,
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >