HomeViestejäKim Semetis2.11.2019 - Suuri herääminen - on aika kasvaa aikuiseksi

2.11.2019 - Suuri herääminen - on aika kasvaa aikuiseksi

SUURI HERÄÄMINEN – ON AIKA KASVAA AIKUISEKSI

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
2.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sillä ei ole merkitystä, mitä pukua käytät tai mikä ikäsi on. Pieniä poikia kulkee luullen olevansa miehiä. Pieniä tyttöjä kulkee luullen olevansa naisia. Monet käyttäytyvät kuin pienet lapset aikuisen kehossa. Kiukuttelevat ja käyttävät jokaista kuviteltavissa olevaa manipulointimuotoa. Kaikki ovat epäharmonisia taajuuksia. Tämä oli vanhan Maan tapa.
 
Näemme nyt näiden pelien läpi itsessämme ja toisissa. Olemme täällä nostamassa värähtelyä, ja kun teemme sen, säteilemme timanttivalokoodeja auttamaan myös muita näkemään ne vääristymät, joita heillä on sisällään.
 
Tätä tapahtuu ympäri maapalloa, kun mikään paikka/tila ei jää koskematta. Monet tuntevat sisällään tyhjyyttä, jota ei voi täyttää näillä vääristymillä. Heidän elämänsuunnitelmansa on mennyt pieleen, kun alemmat taajuusulottuvuudet hajoavat. He saattavat teeskennellä, että kaikki on hyvin – kuitenkin sisällä tuntuu, kuin he kuolisivat.
 
Tulevat energiat voimistavat kaikkea, mikä ei ole puhdasta. Ne jotka heräävät, tuntevat sielunsa kutsun. Kuitenkin he epäröivät kuunnella, koska he roikkuvat vanhassa. Käyvät läpi kaikkea epäharmoniaa epämukavalla tavalla.
 
Kuitenkin ne jotka kuuntelevat ja ottavat vaarin tuosta kutsusta, myöntävät omat vääristymänsä – marttyyriuden, uhriuden, toimintahäiriöt … Nämä tuntevat rauhaa, kun heidän sielunsa fotonivalo leviää olemuksen joka osaan. Ei ole enää draamaa tai kaaosta, koska he valitsevat sielunsa kaiken muun yli. Ei ole enää kompromisseja, kun he ottavat vaarin oman sielunsa valosta. Tässä he ovat vapaita, roikkumatta enää menneisyydessä varmuuden ja mukavuuden vuoksi, koska kaikki tämä on sisällä, eikä toisen tarvitse enää antaa sitä.
 
Tässä katkaisemme kiinnityssiteet siihen, mitä kerran oli, ja olemme vain tässä nyt-hetkessä, kun rauha leviää koko olemukseemme. Se oli aina siinä, mutta meidän täytyi vain nousta siihen.
 
Olemme hereillä, ja kun heräämme, emme koskaan enää palaa takaisin emmekä haluakaan. Olemme valopilari, täysin aikuistunut. Olemme valolähde, joka säteilee kaikkien jaettavaksi.
 
Kim Semetis – jumalainen jumalatarsoturi
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >