HomeViestejäKim Semetis29.10.2019 - Uuden Maan mieli - sanat hukassa ylösnoustessamme

29.10.2019 - Uuden Maan mieli - sanat hukassa ylösnoustessamme

UUDEN MAAN MIELI – SANAT HUKASSA YLÖSNOUSTESSAMME

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
29.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tiedän, etten kirjoita yhtä paljon kuin ennen. Kyse on siitä, etten yksinkertaisesti löydä sanoja, ja jos löydän, ne tuntuvat sotkeutuneen keräksi, eivätkä näytä menevän tiettyyn järjestykseen. Minulla on jokin ajatus, ja sitten "puh", se on poissa, tai en pysty vain tulkitsemaan sitä sanoiksi.
 
Näen jonkun ihmisen sieluni silmin, mutta en löydä hänen nimeään mistään. Oikeinkirjoituksen muistaminen on vitsi, ja myös puhelimallani on vaikeuksia tarkistaa oikeinkirjoitusta. Muistot ovat poissa, sanat ovat hukassa. Kommunikointi tuntuu parhaimmillaankin työläältä.
 
Uskon, että olen kirjoittanut tästä aiemmin, mutta en osaa sanoa varmasti. Joku mainitsi artikkelin, jonka kirjoitin viime vuonna, enkä muista kirjoittaneeni sitä. Katson ja luen kirjaani, joka julkaistiin vasta puoli vuotta sitten, ja ihmettelen: "Kuka tämän kirjoitti?" En muista kirjoittaneeni sitä.
 
Minne se kaikki on mennyt? Ylösnousemus tuntuu muuttaneen mieleni puuroksi, ja se on muuttanut. Kyse ei ole vain minusta – sitä tapahtuu kaikkialla ympärilläni. Ihmiset unohtelevat sanoja, takeltelevat sanoissa, kuulostavat typerältä, kun yritämme muodostaa lauseen. Helvetti, en tiedä edes, onko kirjoituksissani ja postauksissani enää mitään tolkkua.
 
Ihmiset, me ylösnousemme, olemme risteyksessä ja uuden Maan kynnyksellä. Uusi Maa on sisällä, ja jätämme vanhan Maan taakse, paljon katoaa matkan varrella, mm. muistot ja sanat. Täysin uusi dialogi avautuu, kun astumme uuteen Maahan sisällä. Olemme uudessa hologrammissa, jossa uusia todellisuuksia avautuu. Paljon jätetään taakse.
 
Heräsin viime viikolla sanoihin: "Tuotat nopeasti kaksi kirjaa lisää." Nauran tuolle ennusteelle. Mieleni on puuroa. Mistä kirjoitan, kun en muista edes nimeäni puolet ajasta? (Suurta liioittelua tässä) Miten löydän sanoja, kun unohdan, miten kahvikuppia kutsutaan? Sitten kuulen sanat: "Saat täysin uuden sanaston. Muut resonoivat, vaikkeivät he tiedä, mistä ihmeestä oikein puhut."
 
Uusi Maa = uudet sanat. Koko vanhan Maan täytyy lähteä, myös sanojen, ajatusten ja tunteiden. Siirtyminen tähän uuteen tilaan voi saada tuntumaan hullulta ja unohtelemaan. Kuljeskelee kykenemättä puhumaan paljoa, kykenemättä näkemään fyysisillä silmillä hyvin, kun niiden kristallit aktivoituvat uudestaan ja uudestaan.
 
Astumme etäämmälle ja tarkkailemme tuomitsematta, miten olemme purkaneet monia aikajanoja, jolla ei ole enää merkitystä. Olemme siirtyneet eteenpäin, tehneet suuren siirtymisen uuteen Maahan.
 
Olemme kuin vastasyntynyt vauva, puhuen vähemmän, kuunnellen enemmän ja oppien kaikkia uusia sanoja. Tuomitsematta prosessia sumuisella ja tokkuraisella uuden Maan mielellämme. Hyväksyen, että kaikki on täydellistä, kun toivotamme tervetulleeksi uuden Maan kokonaisuudessaan avoimin ja kiitollisin sydämin. Rakastaen sitä kaikkea, kun sydämemme säteilee rakkautta.
 
Olemme kirjaimellisesti transformoitumassa/tulemassa uuden Maan astiaksi, vain valomme näyttäessä meille tietä.
 
Kaikki rakkauteni,
Kim Semetis, jumalainen soturijumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >