HomeViestejäKim Semetis7.10.2019 - Miltä ylösnousemus oikeasti näyttää?

7.10.2019 - Miltä ylösnousemus oikeasti näyttää?

MILTÄ YLÖSNOUSEMUS OIKEASTI NÄYTTÄÄ?

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
7.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ylösnousemus on rajua ja sotkuista ja olemme haavoittuvimmillaan. Se vie meidät syvimpiin paikkoihin – nimittäin niihin joihin emme halunneet koskaan ennen mennä. Se vie meidät paikkoihin, jotka luulimme selvittäneemme ja irtipäästäneemme, kun ne kiertävät takaisin kauniissa ylöspäin suuntautuvassa irtipäästämisspiraalissa, mikä on välttämätöntä, kuitenkin toisiaan tuskallista. Voi olla tuskallista, kun näemme selvemmin kuin koskaan, kun tietoisuutemme vie meitä alati korkeammille tiedostamistasoille. Joskus tuntuu siltä, ettemme etene minnekään (tai teemme sitä etanan vauhdilla). Kuitenkin oikeasti etenemme, kun jokaisen uuden tiedostamisen ja jokaisen uuden irtipäästämisen myötä meistä tulee kevyempi ja lennämme korkeammalle, kuin koskaan ennen.
 
Ylösnousemuksesta on puhuttu vuosia. Kuitenkaan monet eivät puhu siitä, mitä oikeasti tapahtuu ylösnoustessamme korkeammille olemassaolotasoille. Kun ruumiillistamme sielumme valoa, olemme tällä uskomattomalla transformaatiomatkalla. Tämä ei ole tapahtuessaan pelkkää "rakkautta ja valoa". Kyllä, muistamme todellisen itsemme puhtaaksi rakkaudeksi, mutta päästämme irti myös tiheydestämme, joka sallii tämän tapahtua. Tämä on hyvin todellista ja toisinaan vaikeaa tunteillemme ja fyysiselle astiallemme.
 
* Meille on vaikeaa olla epäaitojen sielujen lähellä, kun kaipaamme todellista ja syvää sisäistä yhteyttä ja tekovälittäminen ja small talk voivat olla kiduttavaa meille. Saatamme tuntea olevamme hyvin yksin, kun meidän on vaikeaa muodostaa näitä syviä yhteyksiä.
 
* Meillä on taipumusta ottaa elämä ja ylösnousemus liian vakavasti ja meidän ehkä täytyy keventyä/piristyä, koska muuten siitä tulee liian raskasta ja tämä itse asiassa alentaa taajuuttamme. Meidän täytyy ehkä opetella vain pitämään hauskaa useammin, kun se auttaa meitä enemmän kuin kaiken ottaminen niin vakavasti.
 
* Meistä saattaa tuntua bipolaariselta, kun horjumme edestakaisin, uskomattoman epätoivon tunteista (ego ja hyvin syvään juurtuneista tunteista ja ohjelmista irtipäästäminen) valtavaan rakkauteen, kun koko astiastamme tulee sydämemme. Tämä voi vaihdella edestakaisin pitkin päivää, tai nämä tunteet voivat kestää päiviä, viikkoja tai kuukausia kerrallaan, ja ne muuttuvat sitten hetkessä, kun pyörähdämme takaisin päästämään irti vielä lisää sellaisesta, minkä luulimme jo olevan valmista. Meillä on fyysisessä astiassamme edelleen paljon enemmän "kamaa" kaikilta olemassaolotasoiltamme, kuin oivallamme. Ylösnousemus auttaa meitä päästämään irti kaikesta tästä monin tavoin – kyyneleet, tunnepurkaukset, syvä unitila ja jokin kosminen huuhtelu, kun vapautamme kehotoimintojemme kautta kaikin tavoin.
 
* Teemme niin paljon työtä unitilassa, että heräämme uupuneena ja pystymme tekemään tuskin mitään. Tämä johtuu siitä, että meillä ei ole vastarintaa unitilassa ja voimme saada paljon enemmän aikaan kuin valveilla.
 
* Kun muutumme jatkuvasti moniulotteisena olentona, joka menee alati korkeammalle, ja jatkamme värähtelymme nostamista, olemme sumussa ja pökerryksissä ja toisinaan tuskin muistamme omaa nimeämme ja mitä eilen tapahtui, kun monet muistomme pyyhitään pois. Tätä tapahtuu, kun luomme uusia hologrammeja koko ajan emmekä ole enää noilla vanhentuneilla aikajanoilla. Emme ole tulossa hulluksi tai menettämässä järkemme – me ylösnousemme!
 
* Saamme FLUNSSAA (valotaajuuspäivityksiä), joka pakottaa meidät hidastamaan ja lepäämään. Kun integroimme valokoodeja, meidät kaadetaan pyllyllemme ja lepäämme suuren osan ajasta.
 
* Koemme egon kuolemaa monta kertaa matkan varrella, mikä tuntuu fyysisen astian kuolemiselta, ja ego saattaa myös kertoa meille, että olemme kuolemassa. Juuri ennen tämän tapahtumista kuulemme egon kertovan meille kaikenlaisia epätotuuksia arvottomuudestamme, rakastamiskyvystämme ja omahyväisyydestämme sekä kaikenlaisia ns. ilkeitä asioita. Tämä on minulle nyt merkki, että se on kaatumassa ja taistelee henkensä edestä (kirjaimellisesti). Tämä ei ole hauska kokemus, mutta hyvin tarpeellinen.
 
* Koemme myös mallin poispyyhkimisiä koko matkan ajan. Voimme kokea valtavia mallin poispyyhkimisiä, jotka saattavat kestää kuukausia, ja sitten on paljon pienempiä, jotka voivat kestää muutaman päivän tai muutaman tunnin. Tämä on täydellinen nollaus meille ja hyvin innostavaa, kuitenkin haastavaa samanaikaisesti. Kun olemme sellaisen keskellä, emme halua tehdä mitään, luovuutemme on lentänyt ulos ikkunasta, ruoka ei maistu hyvältä eikä ole oikeastaan mitään iloa. Tämä on tyhjyyden tila/tunne. Tässä tilassakaan ei ole kovin mukavaa olla. Kuitenkin se on välttämätön, kun meidän annetaan luoda täysin uusi todellisuus.
 
* Meillä on pahoinvointia, kun vaihdamme ulottuvuutta kiihtyneellä tahdilla.
 
* Meillä on pitkiä jaksoja, jolloin emme halua kommunikoida, puhua tai kirjoittaa paljon, kun telepatiasta tulee mieluisin kommunikointimenetelmämme.
 
On tärkeää muistaa, että me emme ole uhri, tai olla antamatta ylösnousemuksen uhrienergian orjuuttaa. Kyllä, voi olla epämukavaa toisinaan, mutta kyse on uskomattomasta transformaatiosta, kun kehitymme valokehosi.
 
Tämä sallii meidän kokea "taivaan maan päällä", mikä on uskomaton kokemus. Tuntea iloa ja ihmetystä kuin lapsi. Kyky nähdä keijuja ja yksisarvisia OIKEASTI on uskomaton muistutus, että meidän täytyy LEIKKIÄ enemmän ja olla huolissamme vähemmän, sillä kaikki annetaan. Kun päästämme irti enemmän ja enemmän puute- ja kärsimysenergiasta, oivallamme, että meidän ei "tarvitse" enää kokea sitä todellisuudessamme. Siksi sitä ei ole enää läsnä meille. Meidän täytyy vain USKOA, että näin on, ja sitten on!
 
Kuten aina, olen aivan siinä kanssasi.
 
Rakkautta ja siunauksia,
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >