HomeViestejäKim Semetis24.8.2019 - Verkonpitäjien ja portinvartijoiden kollektiivista mallinpyyhkimistä

24.8.2019 - Verkonpitäjien ja portinvartijoiden kollektiivista mallinpyyhkimistä

VERKONPITÄJIEN JA PORTINVARTIJOIDEN KOLLEKTIIVISTA MALLINPYYHKIMISTÄ

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
24.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Elokuun kosminen energiapäivitys.
 
Siunausta, kaunis valoperhe.
 
Valtavat DNA-päivitykset ja kristalli-timanttivalokoodiaktivoinnit voimistavat kaikkea, mikä ei ole puhdasta sisällä. Saattaa olla vähättelyä sanoa, että tämä kuukausi on ollut intensiivinen, kun vapautamme kaikkia vanhoja painolasteja, ohjelmia, tunteita ja tarinoita, joita on soluissamme. Tämän ilmenemismuoto on ainutlaatuinen jokaiselle sielulle.
 
Koemme myös kollektiivisesti mallinpyyhkimistä, kun valmistaudumme "asentamaan" kaikki uudet korkeammat aikajanakehityskaaret. Tämä on massiivinen muutos kaikille portinvartijoille, verkonpitäjille ja valonpitäjille, kun olemme tienraivaajia uuden Maan verkkojärjestelmässä, joka laitetaan paikoilleen, kun jokainen kunnioittaa valoa ja sisältää sitä enemmän. Tarkkailijana aloin huomata muutosta kaikissa portinvartijoissa ja verkonpitäjissä näinä viikkoina, ja huomasin monien vetäytyvän, ja sitten oivalsin, että tämä on itse asiassa kollektiivinen muutos/mallinpyyhkiminen meille kaikille. Tämä on iso juttu, kun toimimme kaikki yhdessä samaan aikaan tämän valtavan kollektiivisen muutoksen hyväksi. Yhdessä työskenteleminen auttaa kollektiivista massamuutosta kaikilla.
 
Mallinpyyhkiminen on kuin puhdas pöytä, ja aloitetaan taas alusta uuden mallin/aikajanan kera. Kaikki pyyhitään puhtaaksi, ja sitten rakennamme uusia aikajanoja vastikään muodostettuun "uusi Maa" -hologrammiimme. Kokemuksia, joita meillä saattaa olla tällä hetkellä:
 
* Äärimmäinen väsymys.
 
* Sitä elämien tarkastelua, jota ennen koettiin fyysisen kehon kuollessa, tehdään tässä ja nyt, kun ylösnousemme. Kaikki nuo vanhat muistot ja tarinat tulevat esiin, kun pyyhimme pöytämme puhtaaksi. Tämä vanha energia ei voi tulla kanssamme uuteen Maahan.
 
* Saatamme tuntea yhteydettömyyttä lähteeseen. Emme kuitenkaan ole irti. Puhdistamme vain vääristymiä nopeutuneella tahdilla. Voit olla varma, että kun tämä on ohi, meistä tuntuu yhdistyneemmältä kuin koskaan.
 
* Integroimme fraktaaliaspektejamme, kuten galaktiset, enkelit, mestarit ja oppaat, kun sulaudumme yhteen aitoon ykseyteemme. Tämä ilmenee ainutlaatuisesti jokaisella sielulla – aspekteja integroituu riippuen hänen sielupuumerkistään ja taajuudestaan.
 
* Fyysisiä ongelmia ja/tai kipua alueella, johon olemme tallentaneet tunteita, ohjelmia ja muistoja, jotka ovat valmiita vapautettavaksi. Jos resonoit tämän kanssa, niin puhu kehollesi/soluillesi ja kysy, mitä se tarvitsee auttamaan irtipäästämisessä. Anna sille rakkautta ja sitten salli.
 
* Kaasukuplia (ylä- ja/tai ala-alueella).
 
* Eritteitä fyysisen kehon kaikista aukoista, mukaan luettuna hikihuokoset, kyynelkanavat, löysä vatsa, oksennus.
 
* Pahoinvointia. Kun vaihdamme ulottuvuuksia nopeasti edestakaisin kiihtyneellä tahdilla, se saa meidät voimaan pahoin ja vatsaa vääntää tai se on sekaisin.
 
* Päänsärkyä/migreeniä, kun uuden Maan hermoratojamme luodaan fotonivalon kiitäessä kaikkialla.
 
* Sydämentykytystä, joka voi vaihdella kevyestä väpätyksestä äärimmäiseltä tuntuvaan sydämen jyskytykseen. Tämä auttaa korkeamman sydämemme aktivoitumisessa, ja koko kehossamme on sydämenlyönti näiden megalaajentumisaaltojen myötä.
 
* Kehosäryt.
 
* Kyvyttömyys toimia juuri lainkaan.
 
* Lämpötilavaihtelut, kun tunnemme kuumuusaaltoja (ohjelmoinnin palaminen) ja äärimmäistä kylmyyttä (plasma). Usein siirtyessämme pidemmälle ylösnousemusprosessissa, saatamme tuntea kumpaakin samanaikaisesti kehon eri osissa. Lopulta tämä tasoittuu, kuitenkin meillä saattaa olla edelleen näitä kokemuksia. Nämä ovat tulleet äskettäin takaisin minulle, ne eivät ole kuitenkaan olleet yhtä voimakkaita.
 
* Pelkoa, ahdistusta ja/tai paniikkikohtauksia, kun sähkömagneettitoiminta lisääntyy, ja valo alkaa virrata vapaammin, kun solumme alkavat "hyppiä" jännityksestä. Tämä on myös pelkoenergiaa, jota on pidetty fyysisessä kehossa, ja se tulee nyt esiin vapautettavaksi. Tämä on aina merkinnyt minulle, että kvanttihyppyjä on kohta tapahtumassa.
 
* Epäselvä näkö ja iho-ongelmia, kun kristallit aktivoituvat astiassamme.
 
* Puhdistumista unitilassa. Meillä saattaa olla hurjia, eläviä ja pelottavia unia, kun puhdistamme menneitä, nykyisiä ja tulevia aikajanoja kaikilta olemassaolotasoilta.
 
* Vaihtelevasti äärimmäistä autuutta (kokien korkeampia 5D-ulottuvuuksia ja sen yli) ja sitten äärimmäistä pelkoa ja/tai surua (puhdistuminen).
 
* Moniulotteisuuskokemuksia, jollaisia meillä ei ehkä ole ollut aiemmin, kun värähtelymme nousee (selvätietoisuus, selväkuuloisuus, selvänäköisyys). Esimerkiksi, joku kävelee takanasi yhtenä hetkenä ja sitten seuraavana häntä ei ole enää, kun vaihdamme ulottuvuutta. Kuuleminen, näkeminen ja tunteminen otetaan käyttöön enemmän kuin koskaan. Intuitio on hyvä.
 
* Korvien soiminen (ei tinnitusta), kun kuulemme universumimme sinfonian ääntä.
 
* Äärimmäisten viha-, suru-, pelko- ja ahdistustunteiden puhdistamista/irtipäästämistä.
 
* Tunteet voivat olla valtoimenaan, vaihdellen äärimmäisestä autuudesta äärimmäiseen suruun päivän aikana.
 
* Äärimmäistä yksinäisyydentunnetta tai halua mennä kotiin, tietämättä kuitenkaan, missä se on.
 
* Eläminen selväjärkisessä unessa, jossa kaikki virtaa taianomaisesti. Siinä ei ole kuitenkaan mitään loogista tolkkua ihmismielelle.
 
* Korkeampi tietoisuus tai supertietoisuus mahdollistuu, jolloin saamme ideoita ja inspiraatioita, ja meillä on halu tai tarve tehdä ne kaikki juuri nyt. Meillä ei kuitenkaan ole energiaa tehdä juuri mitään. (Vinkki: kirjoita ne muistiin sitä varten, kun energiaa taas on.)
 
* Tarve jäädä kotiin, olla talviunilla, vetäytyä pois ulkoisista energioista, kun kunnioitamme itseämme.
 
* Kyvyttömyys kommunikoida paljoa, juuri missään muodossa, kun tämä mallinpyyhkiminen tapahtuu. Emme pysty osallistumaan mihinkään, mikä "vetää" energiaamme. On tärkeää olla ottamatta henkilökohtaisesti, jos toiset eivät vastaa kysymyksiisi, kommentteihisi, tekstiviesteihisi, puheluihisi jne., kun he kunnioittavat omaa valoaan joka hetki eivätkä yksinkertaisesti kykene vastaamaan.
 
* Aikajanapurkautumisia, kun puhdistamme kaiken vanhan tehdäksemme tietä uudelle.
 
* Muutoksia syömistavoissa ja ruokavalinnoissa, kun makuaistillamme ja valokehollamme on erilaisia tarpeita. Ruuat joita ennen rakastit, eivät ehkä enää maistu hyviltä, tai juuri mikään ei maistu hyvältä. Kunnioita mielihaluja, joita sinulla on joka hetki, kun joka vaihe vaatii erilaisia ruokia. Heitä pois kaikki vanha ja vanhentunut ohjelmointi ruokaan liittyen. Muista, ettei missään tässä ole loogista tolkkua ihmismielelle (ego). Se mikä tuntui oikealta viisi minuuttia sitten, ei päde enää, kun muutumme joka hetki.
 
* Joskus tarvitsemme tai syömme erittäin vähän ruokaa, kun elämme valolla. Kuitenkin toisina aikoina olemme nälkäinen kuin susi, kun uusia päivityksiä tapahtuu. Useimmiten minä syön nyt hyvin vähän ruokaa (jo vuosia) ja toisilla kerroilla himoitsen sokeria (kristalliaktivoinnit) tai leipää ja pastaa tai pelkkiä hedelmiä ja/tai vihanneksia. Mikään tästä ei ole oikein tai väärin.
 
* Vatsamme turpoaa (Buddha-vatsa), kun valmistaudumme synnyttämään uuden Maan. Tätä tapahtuu koko matkan aikana eikä se liity mitenkään syömistapoihimme. Mitä enemmän valoa sisällämme, sitä suuremmaksi tulemme – tässä ei taaskaan ole mitään tolkkua ihmismielelle. Saatamme myös kokea todellisia synnytyskipuja tai supistuksia, kun synnytämme uutta todellisuuttamme.
 
Kun ruumiillistamme sieluvaloamme joka päivä enemmän ja enemmän, kaikki mikä ei ole enää harmoniassa, alkaa "huutaa" meille saadakseen huomiomme ja auttaakseen meitä puhdistamaan ja poistamaan sen, mikä ei ole enää harmoniassa, kuten oli ennen.
 
Kristus-tietoisuus on sielumme valoa, jossa kaikki on puhdasta ja tahratonta. Ei ole enää "pimeitä voimia", kun muistamme tämän puhtaan olotilan. Tällöin ykseys ja puhdas rakkaustietoisuus virtaa lävitsemme ja on ydinolemuksemme, kun muistamme, että olemme kaikki yhteydessä, kaikki yhtä. Tämä on paikka, jossa vedämme tai muutamme kaksinaisuusenergiadynamiikan rakkaus- ja ykseystietoisuusdynamiikaksi, joka on kaikkien käytettävissä, kun he avaavat sydämensä.
 
Meidän täytyy oppia pitämään asiat yksinkertaisena, kun emme voi enää toimia niin, kuin ennen hiilipohjaisena kehona. Opimme poistamaan kaiken, mikä ei ole harmoniassa, kaiken mitä ei ole tarpeellista. Ego haluaa mutkistaa, sielu haluaa pitää asiat yksinkertaisena.
 
Valokehomme toimii hyvin eri tavalla kuin vanha keho. Saatat huomata, että jotkut asiat ovat muuttuneet tai tulevat muuttumaan matkan varrella, kun ruumiillistamme enemmän valoa:
 
* Tarvitsemme naurettavan määrän aikaa yksin ladataksemme valomme, erityisesti oltuamme muiden ympäröimänä. Tämä on monille uuden Maan tapa olla.
 
* Saatamme huomata, että meillä on paljon energiaa ja hoidamme naurettavan määrän työtä (kvanttityyli), ja sitten aivan yhtäkkiä kaikki se menee ohi ja meidän täytyy mennä pitkäkseen ja nukkua tai levätä. Opimme olemaan haaskaamatta energiaamme, ja kun meillä on sitä, ryhdymme töihin, koska otamme täyden hyödyn ja kunnioitamme energiaamme joka hetki.
 
* Toimimme epälineaarisesti, kun meistä tulee tietoisempi, mikä merkitsee, että lineaarinen ajattelumme tuntuu puuromaiselta, ja opimme, miten toimitaan sumussa tai tokkurassa. Meidän on vaikeampi löytää sanoja, puhua oikein, ajatella selkeästi ja tehdä tavallisia asioita, joita ennen teimme. Esimerkiksi, minulta vei koko päivän tänään (tuntitolkulla) kirjoittaa tämä artikkeli.
 
* Meille alkaa olla vaikeaa istua selkä suorassa tuolilla tai sohvalla jne., kun koko lihaksistomme oppii todella rentoutumaan (välttämätöntä, kun ylösnousemme). Joskus tai useimmiten meidän täytyy nojata tuolissa tai mennä pitkäkseen tai nukkumaan.
 
* Saatamme kokea ihomme muuttuvan tai kuoriutuvan (kun karistamme vanhaa symbolisesti ja fyysisesti). Joskus saatamme näyttää vanhemmalta ja ryppyiseltä, ja sitten se muuttuu nuoremmaksi ja nuorekkaammaksi ulkomuodoksi. Olen huomannut tätä erityisesti käsissä ja jaloissa.
 
Kaikki tämä on hyvin normaalia, kun muutumme ja ylösnousemme. Sinnittele mukana, kun tämä kollektiivinen mallinpyyhkiminen tapahtuu, ja kunnioita itseäsi ja eliminoi kaikki tarpeettomat tehtävät ja/tai velvollisuudet, kun säästämme arvokasta energiaamme siihen, mikä meidän on oikeasti tärkeä saada aikaan.
 
Sieluvalomme mestaruus on sen kunnioittamista, mitä ilmenee joka hetki, arvostaen syvästi tätä uskomatonta ylösnousemusprosessia tuomitsematta tai pelkäämättä millään tavalla. Avain on sallia ja hyväksyä. Sydämemme avaaminen täysin ja sen pitäminen avoimena sallii kaikkien uusien, uskomattomien ja taianomaisten kokemusten tulla esiin, ja tunnemme autuutta pelkästään siksi, ettemme enää koskaan etsi onnellisuutta itsemme ulkopuolelta.
 
Kiitos teille kaikesta kovasta työstänne ja omistautumisestanne portinvartijoina ja verkonpitäjinä, kun jatkamme tämän kauniin työn tekemistä koko ihmiskunnan auttamiseksi. Kokekaatte sitä yltäkylläisyyttä ja rakkautta, joka on uusi Maa.
 
Rakastan teitä.
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >