HomeViestejäKim Semetis20.8.2019 - Kosminen energiaraportti - andromedalainen aspekti integroitu

20.8.2019 - Kosminen energiaraportti - andromedalainen aspekti integroitu

KOSMINEN ENERGIARAPORTTI – ANDROMEDALAINEN ASPEKTI INTEGROITU

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
20.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Eilen (19.8.) meillä oli valtava kosminen portti auki iltapäivällä, aamun jälkeen joka oli täynnä levotonta energiaa ja egoa, mikä täytti meidät ahdistuksella ja pelolla. Tämä oli erittäin intensiivistä, en kuitenkaan langennut sen vanhoihin ansoihin. Kuitenkin olin sen kanssa ja tunsin sen ja sitten jatkoin päivääni ja menin hoitamaan muutamia asioita. Se alkoi hävitä, ja se oli poissa siihen mennessä, kun pääsin takaisin kotiin.
 
Heti päästyäni kotiin saimme megakuuron fotonivaloa (sielumme valoa) ja plasmaenergiaa, ja pääsin hädin tuskin sohvalle pitkäkseni. Koko kehoamme särki, kuin olisimme juosseet maratonin, ja myös kuumuusaalto toisensa jälkeen kulki kehon läpi. Minun täytyi sulkea silmäni, ja ennen kuin huomasinkaan, olin jo unessa, ja nukuin hyvin syvästi melkein kolme tuntia. Heräsin hyvin yhtäkkiä, ja silmät vielä suljettuna ja selväjärkisessä unitilassa sain hyvin voimakkaita näkyjä käpylisäkkeen kautta kauniista ja loistavasta solaris-auringostamme. Se tuli kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi ja suuremmaksi ja suuremmaksi, kunnes se tuli lähemmäs ja sulauduimme yhteen.
 
Näin sitten aluksen, ja tietämättä, mistä se oli, kysyin sitä ja yhtäkkiä se lensi minua kohti ja minuun ja sulauduin yhteen myös sen kanssa. Sitten näin monia tähtiä (olentoja) pyörivän ympärilläni sopusoinnussa mahtavana ympyränä. Ne pyörivät ympäri ja ympäri kuin täydellisessä kauniissa tanssissa, ja sitten nekin sulautuivat sisälleni. Oli hyvin kaunis lahja nähdä tämä taianomainen tapahtuma, kun yksi galaktinen aspektimme sulautui sisäämme. Minua kehotettiin sitten menemään ulos ja ottamaan kuvia auringosta ja imemään sitä sisään. Aurinko oli täysin valkoinen, puhdasta valo-olemusta, ja tehdessäni tätä kokonainen parvi sudenkorentoja kiisi ympärilläni, melkein osuen minuun lentäessään niin lähellä.
 
Tämä oli valtava kollektiivinen päivitys kaikille niille, jotka ovat tehneet hyvin kovasti töitä (vuosia), kun ruumiillistamme lisää valoa, tulemme enemmän rakkaudeksi, emmekä näe vain omaa jumaluuttamme, vaan kaiken jumaluuden, kun alamme ymmärtää ja tuntea ykseystietoisuuden ytimeemme saakka.
 
Vatsamme pullistuu nyt myös, kun valmistaudumme synnyttämään uuden Maan todellisuuksiamme (taas kerran). Tätä tapahtuu koko matkan ajan, monta kertaa, kun kvanttihyppäämme uusille, korkeammille kehityskaariaikajanoille. Saattaa olla myös päänsärkyä tai monia muita fyysisiä ongelmia tämän valtavan DNA-päivityksen myötä.
 
Minulla oli voimia kirjoittaa tämä vasta tänä aamuna. Kirjoitin sen kuitenkin paperille eilen heti kaiken tämän tapahduttua, jotten unohtaisi. Minun täytyy myös mainita, että olen ollut poissa linjoilta, kirjoittamatta tai postaamatta paljon päivityksiä muutaman viikon ja kunnioittanut prosessiani ja integrointiani verkonvartijana ja portinvartijana. "Pelkkä oleminen" vaatii joskus meiltä kaiken, kun kunnioitamme itseämme huolehtimalla itsestämme. En ole halunnut kommunikoida juuri millään tasolla – kirjoittaa tai puhua – ja edelleen tuntuu tältä. Joskus meillä ei ole sanoja ja kommunikoimme mieluummin telepaattisesti ja työskentelemme toisten kanssa unitilassa, jossa teemme täysipäiväistä työtä, eikä meillä ole yhtään (tai hyvin vähän) energiaa hereillä ollessamme. Kirjoitan ja postaan, kun minusta tuntuu, että on tarkoituksenmukaista jakaa jokin resonoivan kollektiivin kanssa, kunhan vaan pystyn siihen. Tällä erää jaan kuitenkin vain sen, mitä minua opastetaan jakamaan.
 
Näiden korkeampien sieluaspektiemme yhteensulautuminen saa aikaan korkeampaa tietoisuustietoa ja Kristus-olemustietoisuutta sisällä. Minulle kerrottiin, että nämä olivat andromedalaisia aspektejamme Andromeda-galaksista, ja ne ovat plasmaolentoja, jotka ovat sini-violetteja. Tänä aamuna sain kukkia, jotka olivat juuri tuon värisiä! Onnittelut! Olet saattanut myös muistaa jonkin muinaisen egyptiläiselämän ja lisää muinaistietoa.
 
Eilen saamani viesti oli, että tämä oli koko verkon- ja portinvartijakollektiiville ja minun oli määrä jakaa tämä heille, kun he eivät ehkä muista tämän tapahtumista. Niinpä jaan sen muistutuksena ja/tai vahvistuksena.
 
Minua opastettiin lisäämään, että meidät johdatettiin tähän kosmiseen tapahtumaan Leijonaportin avulla. Meillä oli ja saattaa olla vieläkin merkittäviä heijastuksia ja irtipäästämisiä vanhasta hologrammitodellisuudestamme, mikä on erittäin tarpeellinen osa prosessia, vaikka se on hyvin epämukavaa. Jokaisen vanhan tarina- tai elämäkerroksen myötä vapaudumme hiilipohjaisesta todellisuudesta valo-olentotodellisuutemme, joka on todellinen ydinolemuksemme. Kun teemme tämän, alamme nähdä, miten taianomaisia olemme kaikin tavoin, emmekä ole enää sidottuja harhakuviimme. Tarvitsemme toisinaan naurettavan määrän unta. Viime viikkoina olen nukkunut taas vaihtelevasti 10–12 tuntia vuorokaudessa. Tämä on myös erittäin tarpeellinen osa prosessia, joten on tärkeää kuunnella valokehoamme ja antaa joka hetki sille, mitä se tarvitsee – tuomitsematta.  
 
Tämä on valtavaa, ihmiset! Transformaatio tapahtuu tässä nyt-hetkessä, kun integroimme enemmän ja enemmän galaktisia aspektejamme ja sielumme kaunista ja puhdasta valoa ja oivallamme, että olemme puhdasta lähdetietoisuutta.
 
Rakkaudessa ja ykseydessä,
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >