HomeViestejäKim Semetis24.7.2019 - Nestemäisenä rakkautena eläminen, kun virtaamme Leijonaportin läpi

24.7.2019 - Nestemäisenä rakkautena eläminen, kun virtaamme Leijonaportin läpi

NESTEMÄISENÄ RAKKAUTENA ELÄMINEN, KUN VIRTAAMME LEIJONAPORTIN LÄPI

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
24.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun kuljemme pidemmälle ylösnousemukseen, oivallamme eräänä päivänä, että me olemme nestemäinen ja universumimme on nestemäinen (se on me). Energia on jatkuvassa liikkeessä ja kaikki on energiaa, myös me.
 
Meillä oli tapana uskoa, että todellisuutemme on kiinteä, ja 3D-ihmisenä halusimme kontrolloida maailmaamme, todellisuuttamme. Roikuimme koko voimallamme kiinni todellisuuksissa, jotka eivät enää palvelleet meitä, koska meillä oli suunnitelma. Luulimme, että tällä tavalla sen pitäisi olla, ja tällä tavalla halusimme (luulimme haluavamme) sen olevan. Kuuntelimme egoamme siinä, ettei ollut turvallista tehdä muutosta ja päästää irti kahleista, jotka pitivät meitä paikoillaan. Itse elin juurichakrassani vain selviytyen, ja kaikki pelotti minua. Mikään muutos ei ollut hyvä egomielestämme.
 
Kuitenkin jotain taianomaista tapahtuu, emmekä näe sitä (ensin). Elämästämme tulee niin sietämätöntä, että meidät pakotetaan tekemään muutos (kaikki kauniisti korkeamman itsemme järjestämänä). Meistä saattaa tuntua siltä, että matto on vedetty altamme, kun "kiinteä" todellisuutemme alkaa pirstoutua. Kaikki saattaa näyttää hajoavan, ja ihmistasolla hajoaakin. Kuitenkin korkeammalla tasolla kaikki loksahtaa täydellisesti paikoilleen.
 
Olemme tehneet valtavan muutoksen – emme kuitenkaan näe sitä, vielä. Kun alamme sanoa "ei enää" sille, mikä ei ole enää siedettävää, annamme sielumme tarttua rattiin, vaikkemme oivallakaan sitä tuolloin. (Kaikessa on tolkkua myöhemmin, kun yhdistämme palapelinpaloja pitkin matkaa.)
 
Tämä muutos on jättimäinen luottamushyppy, joka sinkoaa meidät ylösnousemusprosessiimme. Tämä aloittaa uskomattoman matkan, kun ruumiillistamme sieluvaloamme. Sitä on vaikea käsittää, ellemme avaa sydäntämme ja mieltämme täysin. Kuitenkin avauduttuamme voimme kokea ja nähdä asioita, joita emme voineet koskaan kuvitella. Alamme nähdä energialiikkeen suoraan edessämme käpylisäkkeen kautta (kun opimme näkemään sillä fyysisten silmien sijasta). Voimme tuntea, milloin sateenkaarienergiaa on tässä nyt-hetkessä. Kaikista aisteistamme tulee hyvin herkkiä. Saamme ääntä nopeamman kuulon, kun opimme "virittymään" universumiin. Kuulemme ja näemme kaiken. Alamme nähdä koodeja leijuvan ympärillämme, kun alamme elää selväjärkisessä unessa. Voimme "tuntea" verkot kehossamme, kun meistä tulee energiamestareita.
 
Kun korkeampi sydämemme aktivoituu, tunnemme valoräjähdyksen virtaavan astiamme läpi, koska tässä tapahtuu todellista taikaa – meistä tulee rakkautta. Rakkaus on puhtain olemassaoleva energiamuoto, ja oivallamme, että olemme puhdasta, nestemäistä rakkautta, joka virtaa koko ajan. Opimme, että jos pidättelemme ja pysäytämme tämän virran, silloin pysäytämme puhtaan voiman, yltäkylläisyyden, ilon ja onnellisuuden virran.
 
Monilla jotka ovat tietoisia ylösnousemusmatkastaan, on taipumusta keskittyä niihin fyysisiin ja tunneongelmiin, joita tulee ruumiillistumisprosessin myötä. Kuitenkin se pitää usein silmämme poissa todellisesta palkinnosta ja meidät jumissa vanhassa uhriohjelmassa. Kun muutamme ajatuksiamme ja pyöräytämme ne ympäri, katsomme sen iloa ja ihmettä, mitä todella tapahtuu, ja muutumme siksi perhoseksi, joka aina halusimme olla. Jos kuitenkin valitamme ja voihkimme tätä prosessia, niin meiltä menee ohi sen katsominen, mikä se on. Olemme todella sallimassa egon siirtyä takapenkille sielumme tarttuessa rattiin.
 
Tämä on todella jotain voimallista ja kaunista, kun meistä tulee puhdasta, nestemäistä rakkautta. Sallimme tämän rakkauden virrata joka soppeen omassa olemuksessamme ja myös kaikissa, joita kohtaamme. Koko hologrammimme on täynnä nestemäistä valoa. Se on valtava ja vaikuttaa koko alueeseen, jolla olemme, ja universumiimme – kutoessamme ja virratessamme tätä nestemäistä rakkautta kaikkialle.
 
Leijonaportti on nyt auki, ja meitä pyydetään pitämään ajatuksemme puhtaina kaikin tavoin, kun ne magnetisoituvat tässä voimakkaassa portissa. Yllytämme teitä keskittymään rakastaviin ajatuksiin kaikin tavoin, kun nämä portit ovat täysin auki. Annetaanpa energiamme puhua puolestamme kaikkina hetkinä, kun olemme täällä kanssaluomassa yhdessä ja meistä tulee/olemme Kristus-tietoisuus, näyttääksemme toisille tämän puhtaan, nestemäisen rakkauden. He voivat tuntea tämän ylivuotavan meistä heihin, vaikkei heillä ole aavistustakaan, mitä tapahtuu. Olemme valontuojia, jotka ovat täällä jakamassa tätä rakkautta.
 
Siriuksen ei-hölynpölyenergia on täällä tukemassa meitä tämän portin läpi, yllyttäen meitä olemaan pidättelemättä tämän rakkauden jakamisessa. Kun tunnemme, että sulkeudumme (sydän), niin meidän pitäisi siirtyä sellaiseen, mikä piristää meitä ja avaa taas sydämemme. Se voi olla yksinkertaisesti kauniin kukan tai kristallin tai lapsen katsomista. Mikä tahansa luonnossa voi avata meidät taas olemaan sydänkeskuksessamme. Sillä ei ole merkitystä, mitä teemme – kuitenkin sillä on merkitystä, että teemme jotain, kun opettelemme pitämään sydämemme täysin auki koko ajan. Opimme kääntymään poispäin siitä, mitä emme halua, ja katsomaan vain sitä, mitä haluamme. Se on täynnä rakkautta ja iloa joka hetki.
 
Tämä on kehotuksemme kaikkina aikoina, kuitenkin se on hyvin tärkeää Leijonaportin aikana. Karjutaanpa puhdasta, nestemäistä rakkauttamme kaikkien tunnettavaksi.
 
Rakkaudessa ja palvelussa,
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >