HomeViestejäKim Semetis26.6.2019 - Kosminen kvanttienergiaraportti

26.6.2019 - Kosminen kvanttienergiaraportti

KOSMINEN KVANTTIENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
26.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jotain taianomaista tapahtuu – tunnetko sen? On tapahtunut valtava aikajanamuutos muutaman päivän takaisesta päivänseisauksesta lähtien. Tämä alkoi minulla muutama päivä sitten, ja kun päivät kuluvat, tunnemme paljon enemmän keveyttä, paljon enemmän rakkautta, kun korkeampi sydämemme laajenee jatkuvasti multiversumissamme. Kun nostamme taajuuttamme, meistä tulee lopulta kokonaisuudessaan korkeampi sydämemme.
 
Koko astiallamme on sydämenlyönti. Koko kenttämme on puhtaan rakkauden hologrammi. Tämä on puhtainta autuutta ja iloa. Kun tunnemme tämän puhtaan rakkauden säteilevän, meistä tulee puhdasta lähderakkautta. Minua opastetaan muistuttamaan sinulle, että jos olet hyvin syvän irtipäästämisen siirtymäjaksossa, et ehkä tunne tätä tällä hetkellä. Saatat tuntea yhteydettömyyttä universumiisi – kuitenkaan et ole irrallaan. Tämä kaikki on osa prosessia, ja siitä syystä minua opastetaan jakamaan tämä informaatio. Minäkin olin tässä paikassa useita kuukausia sitten, kun kävin läpi valtavan mallin-poispyyhkimisen ja sitten valtavan egon kuoleman. Kun käymme läpi tätä, se voi olla hyvin intensiivistä ja huolestuttavaa. Kuitenkin prosessin päätyttyä, olemme vielä yhdistyneempi, kun ruumiillistamme sielumme valon. Jos olet tässä paikassa, sinnittele mukana – aurinko tulee taas esiin ja sinusta tuntuu kevyemmältä ja tunnet enemmän rakkautta, kuin voisit koskaan kuvitella.
 
Muutaman viime päivän meille on virrannut niin paljon puhdasta kosmista lähdevaloa, että se on saattanut kaataa sinut pyllyllesi. Itse olen nukkunut noin 12 tuntia vuorokaudessa, ja hyvin paljon on tapahtunut moniulotteisesti unessa ja hämärän rajamailla, ja muistan vain sen, että se on puhdasta autuutta ja näen monia moniulotteisia portaaleja/portteja. Herään edelleen väsyneenä, kun olemme tehneet paljon "työtä" nukkuessamme. Monet sielut kertovat minulle, että he olivat unessa kanssani viime yönä, ja kiittävät minua. Tästä syystä saatamme herätä uupuneena.
 
Sitten asteikon toisessa päässä – kun saamme vauhtiin päivämme (mikä saattaa kestää pari, kolme tuntia), "rokkaamme" sitä kvanttityylillä muutaman tunnin, kunnes kaikki on taas "kaput". Saatamme saada aikaan kokonaisten päivien/viikkojen työn tunneissa. Oppiminen rullaamaan tämän energian kanssa on avainkoodi iloosi, onnellisuuteesi ja yltäkylläisyyteesi. Ja energian kunnioittaminen joka hetki tuomitsematta enää, miten paljon/vähän nukumme tai meidän täytyy vetelehtiä. Kaikki on vastakkaista sille, mitä ihminen teki ennen. Itsemme puskeminen oli vanha tapa, virtaaminen on uusi. Pyydä universumiasi (joka olet sinä) auttamaan sinua aikataulusi/päiväsi/elämäsi mukauttamisessa siihen, mitä energiasi tarvitsee joka hetki.
 
Muistutus: pyydä aina, että universumisi (sinä) tuo sinulle taikaa/ihmeitä, joista haluat nauttia, ja sitten täyty kiitollisuudesta tietäen koko olemuksellasi, että ne ovat matkalla tai jo täällä eri ulottuvuudessa. Mitä korkeammalla värähtelemme, sitä nopeammin ne tulevat. Kenttämme pitäminen puhtaana on myös avain, oppiessamme, että kun värähtelemme korkeammalla, tarvitsemme paljon aikaa yksin, vain ollaksemme omassa energiassamme.
 
Kuten aina, lähetän teille paljon puhdasta lähderakkautta,
Kim Semetis
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >