HomeViestejäKim Semetis1.4.2019 - Voima muuttaa elämämme, joka riistäytyy kontrollista

1.4.2019 - Voima muuttaa elämämme, joka riistäytyy kontrollista

VOIMA MUUTTAA ELÄMÄMME, JOKA RIISTÄYTYY KONTROLLISTA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
1.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme ajassa, jossa kaikki mikä ei ole harmoniassa sielutasolla, alkaa huutaa meille, työntää ja vetää meitä ja puristaa meitä epämukavasti, kun kieltäydymme kuuntelemasta. Kaaoksesta ja draamasta tulee jokapäiväinen tapahtuma, kunnes sanomme "nyt riittää". Tämä ei hellitä, ennen kuin olemme valmis tekemään muutokset, joita tarvitaan todellisuutemme harmonisoimiseksi sielutasolla.
 
Silloin päätämme puhua suoraan, kääntyä ja lähteä pois epäkunnioituksesta ja kaikesta muusta kuin puhdas rakkaus. Kuitenkin saatamme jäädä. Miksi? Tämä johtuu siitä, että erittäin voimakas egomme (joka on palvellut hyvin aiemmin, muttei kuitenkaan enää) kieltäytyy päästämästä irti, haluten edelleen pyörittää show'ta, vaikka se olisi miten epämukavaa. Se kieltäytyy hievahtamasta, haluten säilyttää kontrollin. Kuitenkin me (ego) joudumme naurunalaiseksi.
 
Korkeampi itse auttaa meitä aina kehittymään. Meidän tehtävämme on valita helppo tie ja antautua korkeammalle itsellemme, universumille, TAI voimme tehdä siitä niin epämiellyttävää, kuin päätämme, valiten kuoppaisen tien, joka on täynnä draamaa ja kaaosta.
 
Ihminen (ego) yrittää pitää ikuisesti kiinni jostain, mikä ei enää toimi. Kun teemme tämän, saatamme saada huumetta potkimalla mutaa ja huutamalla – kuitenkin voimme syyttää vain itseämme. Annamme pelon pitää ohjaksia, annamme egon hallita. Annamme itsemme jäädä kiinni siihen tapaan, miten ajattelemme asioiden pitävän olla, suuremman kuvan näkemisen sijasta. Meillä saattaa olla taipumusta romantisoida elämäämme ja kieltäytyä päästämästä irti siitä, mikä ei ole enää harmoniassa. Kuitenkin pysymme täällä ainoastaan niin kauan, kuin sielumme sallii. Sitten kaikki voi häipyä "huiskis", kun aikajanat purkautuvat hyväksemme. Tämä on sielumme, joka sanoo "ei enää". Ei enää kunnioituksen puutetta, ei enää rakkauden puutetta, ei enää puhtauden puutetta. Voimme valita helpon reitin tai mennä kuoppaista kurjuuskyytiä.
 
Hyvä uutinen on, että voimme päättää sulkea aikajanan tietoisesti, koska tahansa haluamme. Meidän ei tarvitse valita vaikeaa polkua, vain jos haluamme. On upeaa tietää, että voimme valita helpon reitin ja poistaa itse sen, mikä ei ole enää harmoniassa, ennen kuin se poistetaan puolestamme – ja usko minua, se tapahtuu. Tämä on tapahtunut minulle monta kertaa, eikä se ole kaunista tai hauskaa millään tapaa. Se voi olla tuskallista ja täynnä draamaa.
 
On paljon helpompaa sulkea se ja lähteä pois rauhallisesti, sitten kun on valmis, eikä tarvitse enää tulla puristetuksi epämukavuudessa tuntien, että ei saa henkeä ja on rajoitettu joka hetki.
 
Se riippuu aina meistä, kunnes ei riipu. Sielumme päättää puolestamme joka hetki, ja kun antaudumme sielumme kutsuun, palaamme taas rauhaan, rakkauteen ja taikaan. Se tapahtuu – ja pitäisin parempana enemmin kuin myöhemmin. Kun avaudumme rakkaudelle kaikilla tasoilla, voimme tuntea sielumme puhtauden ja ottaa suopeasti vastaan tämän toisilta, sietämättä enää, mitä ennen siedimme.
 
Muista tämä:
Korkein harmonia = rauha ja rakkaus
Ei harmoniaa = draama ja kaaos
 
Rakkaudessa,
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >