HomeViestejäKim Semetis19.3.2019 - Pelko on vain illuusio

19.3.2019 - Pelko on vain illuusio

PELKO ON VAIN ILLUUSIO

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
19.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Todellisuutta vai illuusio todellisuudesta? Tämän artikkelin inspiroivat Lisa Transcendence Brown ja juuri nämä sanat, vaikka tämä artikkeli on kuplinut pinnan alla päiväkausia, koska pelkoenergia on ollut hyvin hallitsevaa viime aikoina. Tein lyhyen energiaraporttivideon tästä pelkoenergiasta pari päivää sitten. Tämä energia on täällä auttamassa meitä, jos sallimme sen. Voimme niellä tuon pelon ja antaa sen ottaa vallan mielessämme ja kehossamme, kuten minä tein suurimman osan elämästäni. Tai voimme katsoa tuota pelkoa suoraan ja oivaltaa, että se ei ole totta. Kauneus on siinä, että voimme valita, koska kyse on meidän todellisuudestamme – miten haluamme sen tapahtuvan.
 
Miten voimaannuttavaa se on?? Saamme valita! Kun menemme pidemmälle kaninkoloon, kun kiipeämme korkeammalle ja ylösnousemme, kun todella alamme ymmärtää, miten kaikki toimii – että elämme kvanttiolemassaoloa koko ajan. Miksi haluaisimme valita pelon rakkauden ja taian sijasta? Vastaus on hyvin yksinkertainen. Tämä johtuu siitä, että meidät on johdettu uskomaan, että todellisuus on kiinteä, että se on sama kaikille. Niiden jotka uskovat edelleen sen, on vaikea kuvitella, että sinun todellisuutesi ei ole minun todellisuuteni. Jos katsomme uutisia, luemme sanomalehteä ja puhumme ystäviemme tai perheemme kanssa siitä, mitä täällä maapallolla tapahtuu, vahvistamme tätä uskomusta. Minulle on jopa sanottu, että olen tietämätön, koska en katsele uutisia. Sitä he eivät käsitä, että on monta maapalloa – ei vain yksi – ja työskentelen todellisuudessa kaikkien ihmisten hyväksi, kun käännyn poispäin, kieltäydyn uskomasta, mitä media levittää, ja nostan taajuuttani, ja kun alamme kaikki tehdä tätä, rakas Gaiamme reagoi vastaavasti ja nostaa taajuuttaan auttamaan koko ihmiskuntaa pääsemään korkeampaan tietoisuuteen.
 
On 3D-maa, joka on hiilipohjainen ja alemmassa värähtelyssä. Siellä elämme helvetissä, kaikki on pelottavaa ja sielut tekevät hyvin kamalia asioita toisilleen. Uskomme tämän, ja siksi elämme sen. Tämä on tiedostamattomuutta. Olen tarkkaillut joitain ja keskustellut joidenkin kanssa, jotka ovat hyvin syvälle juurtuneena tähän todellisuuteen, jonka he uskovat syvästi todellisuudeksi. Havainnoimme, kun he elävät pelossa – moniin ei kannata luottaa heidän todellisuudessaan. Minua varoitettiin pitämään silmällä tätä ja tuota. He aloittavat ja lopettavat päivänsä katselemalla uutisia ja uskomalla sen kaiken todeksi. Jos uskomme asioiden olevan totta, niin ne ovat – se on niin yksinkertaista. Yksinkertainen muutos energiassamme voi muuttaa sen, minkä hyvin monet hahmottavat kiinteäksi todellisuudeksi. Olemme myös havainneet, että ne jotka haluavat elää pimeässä, kuten ovat mieluummin ilman valoja illalla, katselevat televisiota pimeässä, käyttävät tummia vaatteita jne., valitsevat elää pimeydessä. Nämä ihmiset eivät halua nähdä mitään muuta kuin sen, minkä he hahmottavat todellisuudeksi. Tämä on sulkeutunut ajattelutapa, kieltäytyen hievahtamasta tai näkemästä mitään oman ymmärryksensä ulkopuolella. Tämä on olemista täysin egomielessä ja elämistä helvetissä.
 
Seuraava on 4D-maa, jossa alamme ylösnousta, yhdistyä enkeleihin ja muihin olentoihin eetterimaailmassa. Tämä maailma on sekoitus taivasta ja helvettiä, kun värähtelemme edestakaisin. Olin tässä olemassaolossa 20 vuotta ja menin edestakaisin. Tämä on erittäin tärkeä osa ylösnousemustamme, kun se auttaa meitä päättämään, missä haluamme olla. Tämä on paikka, jossa monet tähtisiemenet jumittavat jonkin aikaa, kun he näkevät kaikki epäoikeudenmukaisuudet, jotka jatkuvat vanhalla maatasolla. Tämä on myös paikka, jossa ns. pimeät olennot asuvat. Energiamestarina tein olentojen poistamisia ympäri maailmaa. Kuitenkin muutama vuosi sitten tiesin, ettei minun ollut enää tarkoitus tehdä sellaista työtä. Miksi? Koska se piti minut tuossa alemmassa maailmassa, tuossa illuusiossa, että on pimeitä olentoja. Miten voimme päästä korkeampiin maailmoihin, jos haluamme jatkuvasti uskoa alempiin maailmoihin? Se on totta vain, jos uskomme sen olevan. Loppujen lopuksi mehän luomme oman todellisuutemme. Kaikki on kuitenkin illuusiota, joten miksi emme tekisi siitä mahtavaa??
 
Tämä tuo meidät 5D:hen ja korkeammalle, missä voimme valita olla. Täällä näemme kaiken illuusioksi ja elämme rakkaudessa ja kiitollisuudessa. Horjumme jonkin aikaa edestakaisin 4D:n ja 5D:n välillä ja näemme, miten yököttävältä 4D tuntuu ja miten kauniilta 5D tuntuu. Kaikki on nyt tuntemista todellisuudessamme ja on ollut jonkin aikaa. Valitsemme tuntea nyt kauneutta, ja kun meistä alkaa tuntua taas enemmän ihmiseltä ja olemme egossa, valitsemme muuttaa energiamme ja fokusoitua uudestaan rakkauteen ja kiitollisuuteen.
 
Kokemuksemme ovat kuluneella viikolla muuttuneet edestakaisin pelosta rakkauteen ja kiitollisuuteen. Tämä on ollut tärkeä viikko tästä pelosta irtipäästämiseen, sallien meidän valita, minkä todellisuuden haluamme. Tämä pelko on innostusenergiaa. Valokehomme ja solumme hyppivät ja tanssivat innostuneena siitä, minkä luomista olemme työstäneet jonkin aikaa. Nyt kaiken sen on aika alkaa ilmestyä näkyviin, kun meistä tulee energiamme mestari, ajatustemme mestari ja egomme mestari. Minulla on kuluneella viikolla tullut pelkoa esiin muutamista asioista elämässäni, valitsen kuitenkin olla uskomatta tuota todellisuutta todeksi. Minulla on ollut myös joka yö mennessäni nukkumaan galaktisen valoneuvoston vierailuja, kun he tulevat kaikki sisään ja ympäröivät olemukseni. Työskentelemme yhdessä koko yön joka yö ja herään uupuneena, kuitenkin hyvin onnellisena työskentelystä ja integroitumisesta heidän kanssaan.
 
Kvanttifysiikka osoittaa meille, että kaikki todellisuudet ovat illuusiota, joten miksi ei tekisi siitä hyvää? Todellisuutta täynnä rakkautta, taikaa, kiitollisuutta kaikesta, mitä meille annetaan, jotta voimme sitten saada vielä lisää. Universumimme joka on me, haluaa tukea meitä kaikin mahdollisin tavoin, joten avataanpa sydän ja mieli ja otetaan vastaan kaikki nämä jumalaiset lahjat!
 
Rakastamme teitä enemmän, kuin voisitte koskaan kuvitella!
 
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >