HomeViestejäKim Semetis1.3.2019 - 5D-12D on installoitu - sopeutuminen käynnissä

1.3.2019 - 5D-12D on installoitu - sopeutuminen käynnissä

5D-12D ON INSTALLOITU – SOPEUTUMINEN KÄYNNISSÄ

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
1.3.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen ollut poissa tovin. On ollut hurjaa kyytiä syvemmälle puhdistusten ja päivitysten kaninkoloon, mikä tuntuu nyt miellyttävältä, mutta se oli kuitenkin hyvin intensiivistä käydä läpi. Kerron kaikille, jotka resonoivat tai käyvät joku päivä saman läpi.
 
Yksi tehtäväni on tuoda valoa kaikkiin niihin pimeisiin paikkoihin, joihin kukaan ei halua mennä. Olen ollut siellä monta kertaa, kuitenkin kaikki ovat ainutlaatuisia omalla tavallaan, tämän kerran viedessä minut vielä syvemmälle itseeni. Paljastaen uutta tietoisuutta, kun nousemme vielä korkeammalle. Kaikesta tuli selkeää eilen, kun päätimme tämän prosessin.
 
Minäpä aloitan tämän tapahtumien alusta. Viime vuosi oli aikajanojen purkamista/sulkemista yksi toisensa jälkeen tietoisella tasolla. Annoin melkein kaiken, mitä minulla oli ns. aiemmassa elämässäni. Edellisessä elämässä. Koko vuoden kävin läpi laatikoittain tavaroitani, nauraen ja itkien toisinaan, fyysisesti ja tunteellisesti uupuneena, koska en käynyt läpi vain omia asioitani, vaan autoin myös läheisiä perheenjäseniä heidän asioissaan. Minulle annettiin kulkusuunta, kun valmistauduin tuntemattomaan määränpäähän. Minulle jäi vain se, mitä autooni mahtui. Koko elämä riisuttuna muutamaan tavaraan. Lasten kasvattamisen ja pitkäaikaisen avioliiton elämä, jonka sopimus oli täysin täytetty. Olen ollut sinkku monta vuotta, kuitenkin minulla oli vielä omaisuutta noilta vuosilta. Olin myös säästänyt kaikki taideteokset, joita lapseni olivat tehneet koko 12 vuoden kouluaikanaan. Ne oli vaikeinta heittää pois. Pala sydäntäni jokaisessa taideteoksessa. Olisi vähättelyä sanoa, että tämä oli tunteellisesti uuvuttavaa. Monta tavarakasaa on käyty läpi monta kertaa, heittäen pois lisää joka kerta.
 
Sitten autoin myös lapsiani, kun muutimme kaikki eri paikkoihin ja päätimme, kuka saisi mitäkin kalusteita, jotka minulta jäivät. Kyyneleitä virtasi, kun poikani muutti eikä ollut enää fyysisesti lähelläni. Kumpikin lapseni oli valmis levittämään siipensä, ja niin olin minäkin. Olimme muuttaneet äitini luo asumaan avioeroni jälkeen, ja nyt hänkin valmistautui muuttamaan. Olin oppinut äidiltäni vaalimaan jokaista tavaraa. Kaikkeen liittyi tarina ja tunteita, joten hänelle ja minulle irtipäästäminen oli, kuin olisi katkaissut kätensä. Vaikka minulle se oli vähän helpompaa, kun olin opetellut irrottautumista monta vuotta erottuani ex-miehestäni.
 
Tehdessämme tällaista työtä puramme vanhoja aikajanoja, jotka lakkaavat olemasta. Annamme niiden mennä, koska emme enää tarvitse niitä. Teemme tämän, kun olemme valmis siirtymään uuteen Maahan, koska emme voi viedä mitään mukanamme siirtyessämme korkeampiin maailmoihin. Emme yksinkertaisesti voi luoda uutta vanhalla energiallamme. Tässä opimme, ettei mikään ole niin kiinteää ja kouriintuntuvaa, kuin kerran luulimme. Opimme myös, ettemme voi kiintyä mihinkään korkeammissa maailmoissa. Kiintymys on ihmisenergiaa, joka ei enää palvele meitä.
 
Pikakelauksena viime lokakuuhun, jolloin minulle annettiin päivämäärä jättää se kaikki taakse. Ja ajaa monta mailia yksin, epävarmana kaikesta. Vanha ihmiseni olisi polttanut päreensä!! Minusta itse asiassa tuntui siltä, että ajoin viidenteen ulottuvuuteen. Vaikka olin hyvin uupunut, olin uskomattoman innostunut!! En päätynyt sinne, minne luulin – niin homma toimii. Täydellistä luottamusta universumiisi, joka olet sinä. En tiedä, miten kauan pysyn nykyisessä paikassani, mutta en ole huolissani, kuten vanha ihmiseni olisi ollut, koska luottamukseni on avain korkeampiin maailmoihin navigoimiseen.
 
Tämä fyysinen astia on ollut uupunut jo yli vuoden. Olen viettänyt paljon aikaa sängyssä ja nukkunut, kun olen voinut. Tämä on lisääntynyt pykälän verran kahtena viime kuukautena, ja tajuntaani on tullut, että käyn tällä hetkellä läpi täydellistä mallin poispyyhkimistä tai uudelleenkirjoittamista. Jotkut jaksot ovat lyhyitä ja jotkut pidempiä, ja tämä vaikuttaa pitkältä. Minulla ei ole ollut yhtään energiaa mihinkään, myös puhuminen tai kirjoittaminen ja nouseminen ylös mennäkseen toiseen huoneeseen on vaikeaa.
 
Tämä uupumus tuntui voimistuvan viime kuukausina, kun fyysinen astiani rentoutui enemmän ja enemmän, kehon verkkojen rentoutuessa lisää joka päivä. Tunnuin uppoavan sänkyyni melkein koko päiväksi joka päivä. Tämä ei johtunut ainoastaan fyysisestä uupumuksesta, vaan myös mallin täydellisestä poispyyhkimisestä tai uudelleenkirjoittamisesta. Minut laitettiin ns. mankelin läpi.
 
Nukkuminen 12–16 tuntia vuorokaudessa on ollut nyt normini pari kuukautta. Valoni oli kulunut loppuun. Olen työstänyt tätä artikkelia pari viikkoa, ja minulla on lopultakin energiaa viimeistellä ja julkaista se. Seuraavan kirjoitin tullessani ulos intensiivisestä puhdistusprosessista pari viikkoa sitten.
 
Vau, tämä on ollut viikon jysäys meille, kun meidät on isketty kanveesiin ja meille on laskettu lukua. Se alkoi vähän yli viikko sitten lineaarista aikaa. Vaikka osa tästä on ollut käynnissä kuukausia tai vuosia (kuka välittää?), se kaikki voimistui, kun järjestelmämme sulkeutui täysin tämän prosessin loppuvaiheissa. Kaksi kuukautta lineaarista aikaa tähän mennessä. Luovuutemme ja energiamme on mennyt nollaan, kuten myös kykymme kommunikoida verbaalisesti tai kirjoittamalla. Kaikki tämä on lentänyt ikkunasta tämän täydellisen mallin poispyyhkimisen aikana. Vaatii kaikkemme pelkästään päästä ylös sängystä ja tehdä juuri mitään. Myös ruokamakumme on muuttunut täysin. Tässä kohtaa mikään ruoka ei näytä, kuulosta tai maistu hyvältä. Ei ole paljon syömistä, kun alamme toimia valolla. Ihmiskeho otetaan pois toiminnasta, kun koko uusi verkkojärjestelmämme otetaan käyttöön. Koko verkkojärjestelmämme tulee käyttöön ja latautuu, kun tunnemme koko järjestelmämme johdotettavan uudelleen. Tämä kaikki tapahtuu kaikkien aikajanojen täydellisen purkamisen jälkeen, tiedostaen tai tiedostamatta.
 
Tässä kohtaa kaikki ihmisen tai akaasiset tiedostot on puhdistettu. Miten valtava hanke, ja on aika juhlia!! Kaikki langat ja kiinnikkeet vanhaan Maahan on katkaistu. Kaikki tämä on välttämätöntä, kun ylitämme korkeampien maailmojen kynnyksen.
 
Minulla kaikki tämä huipentui siihen, että alkoi korkea kuume, joka kesti kolme päivää. Kun tämä korkea lämpö alkoi, kuulin: "Minä kuolen", ja minusta todella tuntui siltä. Ihmiseni halusi alkaa pelätä, kuitenkin korkeampi itseni tiesi, että tämä oli egoni kuolema. Sain monia viestejä tämän siirtymän tapahtuessa ja sen jälkeen, ja teen niistä lineaarisen luettelon, jotta en unohda mitään, koska kaikki nämä viestit on tärkeä jakaa toisille.
 
* mallin täydellinen poispyyhkiminen/uudelleenkirjoitus
 
* 5D-12D-malli installoitu – sopeutuminen käynnissä
 
* Andromeda-yhteys valmis
 
* pahoinvointia sopeutumisen vuoksi
 
* äärimmäinen väsymys auttamaan sopeutumista ja vähentämään vastarintaa ja "herättämään"; nukkuminen 12–16 tuntia vuorokaudessa, loppupäivä enimmäkseen sängyssä; keho kyvytön istumaan tai seisomaan paljon tämän prosessin aikana, kun keho on "pois toiminnasta"
 
* korkea keholämpötila polttamaan lisää tiheyttä ja ohjelmia
 
* uusi hologrammi ja todellisuus muotoutuvat
 
* ruokamaku muuttuu dramaattisesti
 
* DNA:n täydellinen uudelleenjohdotus
 
* verkkoja ladataan
 
* koko järjestelmän massiivinen uudelleenjohdotus
 
* kaikkien päächakrojen yhdistäminen yhdeksi valopilariksi
 
* "minä kuolen" -sanojen kuuleminen = egon kuolema juuri ennen korkeaa keholämpöä
 
* kyvyttömyys kommunikoida verbaalisesti tai kirjoittamalla, kun tämä "imee" energian meistä
 
* luovuus lopussa
 
* järjestelmien täydellinen sulkeutuminen tämän prosessin loppuvaiheissa; tähän mennessä kaksi lineaarista kuukautta
 
* kaikkien aiempien aikajanojen purkaminen
 
* kaikki ihmis/akaasiset tiedostot puhdistettu
 
* kaikki langat ja kiinnikkeet katkaistu
 
* pääsy täyteen ykseystietoisuuteen
 
* supertietoisuutta ladataan parhaillaan
 
* korkeimpien palveluroolien kunnioittaminen tästä eteenpäin
 
* puhtain rakkaustietoisuus on saavutettu
 
* ihmistunteet lakkaavat, kun sopeudumme puhtaaseen ykseystietoisuuteen ja elämme rakkautena, ylläpitäen vain korkeinta rakkautta/arvostusta kaikille sieluille ja kaikille ajoille
 
* draamaesitys on nollassa; vain se mikä on harmoniassa, käy, ja kaikesta mikä ei ole, päästetään irti
 
* tässä kunnioitamme itseämme ja rooliamme kristalliverkon vartijoina ilman ihmisen tunteita tai syyllisyyttä
 
* siirtyminen kristallitietoisuudesta Kristus-tietoisuuteen
 
Voi hyvät hyssykät, miten on valtava hanke ja transformaatio, joka tapahtuu kaikille, kun nostamme tasoa joka hetki. Nouskaa ylöspäin joka hetki uuden Maan verkkovartijoina ja eläkää rakkautena kaikkina aikoina, ei vain silloin kun se on mukavaa. Tämä on palvelua korkeimmalla tasolla, kun olemme täällä auttamassa kaikkia nostamaan koko planeetan/universumin värähtelyä/taajuutta. Kun teemme sisäisen työn itse, se kiirii kaikille aikajanoille ja kaikkiin galakseihin ja vaikuttaa kaikkeen puhtaana lähderakkautena!
 
Rakastan teitä kaikkia kovasti,
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >