HomeViestejäKim Semetis5.1.2019 - Uusikuu/osittainen auringonpimennys tapahtuu nyt

5.1.2019 - Uusikuu/osittainen auringonpimennys tapahtuu nyt

UUSIKUU/OSITTAINEN AURINGONPIMENNYS TAPAHTUU NYT

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
5.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Päivinä jolloin on lähestytty tätä voimakasta uutta kuuta ja osittaista auringonpimennystä, paljon on tullut esiin. Älä pelkää, sillä tämä on erittäin voimakas tietoisuusmuutos, joka tapahtuu juuri tällä hetkellä.
 
* Erittäin paljon pelkoa tulee esiin vapautettavaksi. Tiedä, että tämä pelko kuplii pintaan, jotta se voi lähteä. Pelon määrä riippuu siitä, miten paljon sitä vielä viipyilee fyysisessä astiassa, joten tämä on hyvin yksilöllistä, kun kollektiivi päästää irti pelosta.
 
* Kaikki mikä ei ole harmoniassa, karjuu kuin leijona.
 
* Meidät "laukaistaan" ja nousee vihaa, joka auttaa meitä oppimaan paremmin sanomaan "ei enää" sille ja niille, mikä ei ole harmoniassa. Tämä on aikaa lopettaa sykli, joka on jatkunut aioneita tai monta elämää. Tämä on aika lopettaa nämä loputtomat kierrot, jotka eivät enää palvele meitä.
 
* Tämä on aikaamme nousta esiin ja sanoa "ei" manipuloinnille kaikkein salaisimmilla tasoilla, kun nostamme tasoamme ja välitämme itsestämme kaikilla uusilla tasoilla.
 
* Tässä jätämme taakse sen itsetuhoisen käyttäytymisen, että olemme "liian kiltti" omaksi vahingoksemme.
 
* Sillä ei ole merkitystä, keitä he ovat. Sillä on merkitystä, että opimme asettamaan suuntaviivat itsemme varjelemiselle.
 
* Tämä on aikaa, jolloin meidän täytyy kulkea yksin ja pää pystyssä omassa täysivaltaisuudessamme, kaikkien muiden tuomitsemisten keskellä.
 
Sillä olemme oppineet rakastamaan itseämme niin paljon. Tuntemaan oman arvomme. Näkemään, että meillä on avain kaikkeen kauniiseen. Sillä herätessämme nyt näemme kaikki vääristymät itsessämme ja toisissa. Emme enää salli sitä omassa tietoisuuskentässämme. Sillä olemme mestareita, universumimme luojia. Kaikki on meidän luomustamme. Se minkä sallimme jatkua, jatkuu. Silloin kun olemme oikeasti valmis jättämään vanhan taaksemme, päästämme siitä irti. Ja luomme uutta.
 
Siis päästä irti tuosta vihasta, päästä irti tuosta arvottomuudesta, päästä irti tuosta tuomitsemisesta, jota vielä on sisälläsi. Silloin kohdatessamme tätä toisilta, emme välitä enää. Silloin vain hymyilemme ja lähdemme pois, koska emme enää resonoi suljettujen sydänten kanssa. Oma sydämemme on täysin auki, ja opimme, miten se pidetään auki koko ajan, eivätkä toiset voi enää vaikuttaa meihin, kun meistä on tullut energiamestareita. Emme anna enää voimaamme pois millään tavalla.
 
Olemme kulkeneet kultaporttien läpi, valaistuneiden kanssa, uuteen todellisuuteemme, jossa kaikki on kaunista, ja jos ei ole, menemme vain sen ohi. Tietäen oman arvomme. Uskoen itseemme. Tuntien todellisen luontomme. Olemme taianomaisia! Olemme uuden Maan rakkaussotureita.
 
Loistakaa, veljet ja sisaret.
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >