HomeViestejäKim Semetis14.12.2018 - Galaktisia, portaaleja, plejadilaisia ja mystinen kokemus

14.12.2018 - Galaktisia, portaaleja, plejadilaisia ja mystinen kokemus

GALAKTISIA, PORTAALEJA, PLEJADILAISIA JA MYSTINEN KOKEMUS

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
14.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meille tapahtui kolme päivää sitten mielenkiintoinen asia, joka minua opastetaan jakamaan kaikkien kanssa. Asun tällä hetkellä huoneistossa, jossa on kolmikerroksiset lasilukuovet verrannalle. Kaikki ovet olivat tuolloin suljettuna, sää oli aurinkoinen ja selkeä, eikä käynyt paljon tuuli. Istuin noin puolentoista metrin päässä näistä ovista, kun aloin kuulla kovaa kolinaa. Keksin muutaman hetken päästä, että tämä ääni tuli keskimmäisen oven liikkumisesta edestakaisin. Näin, että se liikkui melko voimakkaasti, enkä tajunnut, mikä sen aiheutti. "Vanha" minä olisi saattanut luulla, että jokin olento yritti pelotella minua, mutta tuota energiaa ei ole enää värähtelyssäni, enkä joka tapauksessa koskaan pelännyt niitä. Ja itse asiassa erikoisuuteni poistaa tuota energiaa kaikkialta maailmasta, kaukana tai lähellä. Koska en anna enää energiaa sille, tiesin, että tällä oli jokin toinen merkitys. Olin kuitenkin ymmälläni, eikä minulle annettu mitään muutan kuin tuo.

Kysyttyäni useita kertoja: "Universumi, mitä tämä on, mitä yritätte näyttää tai kertoa minulle?", tuli sana "tsunami". Minulta on vienyt melko kauan saada selville, mitä tsunamilla tarkoitettiin. Tunnustelin, oliko tämä minulle, perheelleni vai sananmukaista – tiedämme kuitenkin, että viestit ovat tavallisesti symbolisia. Katsoin sen merkityksen, jonka jo tiesin, mutta tiedän myös, että joskus kun lukee, jotain lisää tuosta viestistä tulee läpi ja tutkiessa korostuu jokin sana tai lause. Löysin "seismisiä aaltoja". Tämä tuntui oikealta, kun menemme 12.12.–21.12. portista, joka on jo auki. Seismisen merkitessä "monumentaalisia mittasuhteita". Tämä tunne/merkitys tarkoittaa minulle, että rakkausaaltoja ja valokoodiaaltoja tulee tämän käytäväportaalin aikana tällä hetkellä.

Minulle paljastui lisää eilisen aikana. Minulle annettiin viesti, että kasvit ja puut lähettivät tätä erittäin voimakasta energiaa liikuttamaan ovia. Ne lauloivat erittäin kovaa lähettääkseen minulle voimallisen viestin jaettavaksi maailman kanssa. Olin kuitenkin edelleen epävarma, mikä tuo viesti oli. Minulle annettiin myös laulu "Joulupukki tulee kaupunkiin". Tämä merkitsee minulle, että lahjojamme ja palkkioitamme tulee tässä nyt meille. Olemme tehneet erittäin kovasti töitä integroiden näitä hyvin voimakkaita energioita tänä vuonna. Olemme tehneet kovasti töitä jakaen valoamme, rakkauttamme, ystävällisyyttämme, viisauttamme ja paljon muuta. Tämän palkkioita tulee.

Eilen illalla minua johdettiin aktivoimaan kaikki andarat*, joita minulla oli käytettävissä, ja leikkimään niillä. "Viilasin" ne, puhdistin ne ja sitten leikin niillä ja asetin ne ryhmiin. Tätä kesti tunteja, ja hyrisimme korkeimpia taajuuksia. Olin niin korkealla, että olin täysin hereillä myöhään yöhön. Minulla oli niitä ympäri sänkyäni ja makasin niiden kanssa tunteja, kunnes kuulin kehotuksen laittaa suurimman osan niistä pois sängystä, paitsi ne ryhmät jotka pidän aina lähelläni. Muut oli edelleen leviteltynä ympäri makuuhuonetta.

Kun olin viimein valmis nukkumaan (tavallaan), heti kun suljin silmäni, aloin nähdä monia, monia valo-olentoja. Jotkut olivat ihmisiä, jotkut olivat galaktisia. Tätä on tapahtunut minulle monta kertaa aiemmin, kuitenkin tämä kerta oli erilainen, voimakkaampi. Niitä vain tuli ja tuli melko pitkään. Sitten aivan yhtäkkiä kiisin portaalin/madonreiän läpi. Löysin itseni lentämästä valonnopeudella, kun tätä pyöri kaikkialla ympärilläni. Joskus hidastin, toisilla kerroilla menin nopeammin ja nopeammin. Vatsassani oli huono olo, mutta se oli kaunis seikkailu, kun näin eri galakseja ja pysähdyin vierailulle ja sitten kiisin taas valonnopeudella.

Minulla ei ollut useimmiten aavistustakaan, missä olin, mutta kun lopulta pysähdyin, minulle kerrottiin, että olin korkean galaktisen neuvoston kanssa ja tulen työskentelemään plejadilaisten kanssa. Tiesin, että olimme työskennelleet kovasti koko yön, ja itse asiassa heräsin uupuneena ja sitä jatkui koko päivän. Minulle annettiin paljon informaatiota/tietoa vierailuni aikana – osa jaettavaksi, osa vain minulle ja osasta minulla ei ole mitään muistikuvaa. Sen voin kertoa teille, että universumin tietoa kylvettiin minuun ollessani siellä.

Kohokohtia jaettavaksi: kun fokusoidumme galaktisten luokitteluun hyvin yksityiskohtaisesti – kuten "millainen tähtisiemen minä olen" – meiltä menee asian ydin ohi. Olemme kaikki tähtisiemeniä. Sillä ei ole merkitystä, mihin lokeroon haluat laittaa itsesi. Jos fokusoidumme tuollaisiin asioihin, olemme liikaa päässä emmekä elä sydämestä. Meillä kaikilla on kaikki nämä aspektit sisällämme, kuten plejadilainen, siriuslainen, andromedalainen ja myös atlantislainen ja lemurialainen ja paljon muuta. Pointti on, että kun kehitymme pidemmälle yhdistymme noihin aspekteihin sisällämme.

Tämä käytävä on integroinut ja yhdistänyt plejadilaisen aspektini. Tämä oli SE VALTAVA MUUTOS, monumentaalisten mittasuhteiden seisminen aalto, josta minulle kerrottiin muutama päivä sitten. Olen vielä tänäänkin huonovointinen ja tunnen, että olen ollut monumentaalisten mittasuhteiden matkalla enkä tunne enää olevani tältä maapallolta – ei silti, että olisin koskaan tuntenut. Olen, kuten me kaikki olemme, uusi hybridivalo-olento, kun kehitymme lisää ja integroimme täysin KAIKKI ASPEKTIMME. Galaktiset tekevät itsensä tunnetuksi, kun tämä on aikaa alkaa täysin yhdistyä kaikkiin näihin aspekteihin sisällä. Tämä ei sisällä ainoastaan kaikkia yllä mainittuja, vaan myös enkeli-, keiju-, yksisarvis- ja lohikäärme-energiamme. Niin monia aspekteja integroitavana ja yhdistettävänä, että se on tajunnanräjäyttävää. Tämä on yksinkertaisesti kaunis, mystinen ja taianomainen kokemus.

Tämä kaikki liittyy tähän ratkaisevaan hetkeen tämän taianomaisen käytävän/portin aikana 12.12.–21.12., päivänseisaus. Älä aliarvioi tätä aikaa uuden Maan portinvartijana ja verkonvartijana. Yhdistämme kaikkia aspektejamme kiihtyneellä tahdilla tänä aikana. Ole silminnäkijä kaikelle taialle, mitä tapahtuu. Ole kiitollinen jokaisesta pienestä asiasta, joka tapahtuu. Kyyneleet täyttävät silmäsi, ja huomaat ehkä korkeamman sydämen aktivoinnin lisäävän sydämesi kokoa, kunnes tunnet, että rakkausenergiasi laajenee aina kosmokseen saakka. Rentoudu tähän muutokseen, lepää paljon, juo paljon puhdasta vettä ja aktivoidu andarojesi kanssa, kun ne auttavat sinua kovasti.

Rakastamme teitä enemmän, kun voisitte koskaan kuvitella.

Kim Semetis

*Suom. huom. AndaRA merkitsee "matkustaa valolla", tähtienvälistä (tähti)kommunikointia.
Andarat ovat biosähköisiä välittäjiä, jotka sallivat ulottuvuuksienvälisen kommunikoinnin tähtimaailmojen kanssa, ei tästä galaksista. Joitain löytyy Maasta. Myös niiden alkuperä on moniulotteinen, ja ne tunnetaan "mestarien kristalleina". (www.awakeningtoremembering.com)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >