HomeViestejäKim Semetis29.11.2018 - Energiaraportti - kaksinaisuuspelistä irtipäästäminen lentäen korkeampiin maailmoihin

29.11.2018 - Energiaraportti - kaksinaisuuspelistä irtipäästäminen lentäen korkeampiin maailmoihin

ENERGIARAPORTTI – KAKSINAISUUSPELISTÄ IRTIPÄÄSTÄMINEN LENTÄEN KORKEAMPIIN MAAILMOIHIN

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
29.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen havainnut tätä viime viikolla, kun kristalli- ja timanttivalokooditaajuudet ovat vieneet meitä korkeammalle ja korkeammalle. Ne auttavat meitä päästämään irti kaikesta, mikä ei ole rakkautta, kaikesta mikä ei ole puhtautta. Tämä merkitsee, että kaikki se mitä meille esitetään, näyttää ja saattaa jopa huutaa meille, mikä on ollut piilossa aiemmin. Suhteissa jotka ovat saattaneet tuntua tasapainoisilta, tulee nyt esiin epäharmonisia vääristymiä, mikä sallii meidän arvioida uudestaan ne, jotka päästämme elinpiiriimme. Se mikä on tuntunut olevan harmoniassa eilen, ei ehkä ole enää tänään.

Kun työskentelemme uutterasti värähtelytaajuutemme nostamiseksi joka päivä, meidän täytyy myös käsittää, etteivät toiset ole aivan yhtä ahkeria. Tämä kaikki on jumalaisessa järjestyksessä, ja kaikki menee suunnitellusti, jotta jokainen sielu kehittyy täydelliseen aikaan. Siis kun teemme kovasti työtä joka hetki kehittääksemme lisää ymmärrystämme moniulotteisuudesta, kunnioittaen valoamme ja nostaen värähtelyämme, alamme "nähdä" selvemmin – energian lukemisesta tulee supervoimamme, jota toiset eivät ehkä pysty ymmärtämään. Silloin hiomme taitojamme energiamestarina.

Emme pysty ainoastaan lukemaan energiaa, mitä olemme tehneet vuosia, vaan hienovirittämme tätä taitoa, mihin sisältyy kyky katsoa syvemmälle ja syvemmälle, lukea toisen sanoja, ajatuksia ja tunteita, kun kaikki tämä leijuu energiakentässä hänen ympärillään. Hän saattaa luulla, että se on piilossa, mutta ei energiamestareilta. Kun jatkamme tämän taidon hienovirittämistä, alamme ymmärtää, mitä on piilossa, myös siltä sielulta jonka kanssa olemme vuorovaikutuksessa. Tiedämme hänen kätketyt motiivinsa ja agendansa joka hetki. Osa tästä ei tunnu hyvältä meistä, kun tunnemme epäpuhtaudet ja näemme ne kaksinaisuuspelit, joita hän pelaa joka hetki. Tuolloin siirrymme pois tämän sielun luota, koska tämä ei ole meidän todellisuuttamme enää. Toinen sielu ei ehkä ymmärrä, miksi haluamme lähteä pois, ja saattaa olla hedelmätöntä tällä hetkellä yrittää selittää hänelle, koska hän pelaa edelleen kaksinaisuuspelejä ihmismuodossa.

Osa kehittymistä on "nähdä" enemmän ja enemmän kaikki – kaikki ohjelmat, kaikki vääristymät – mitä pidemmälle menemme. Se ei enää päde, mikä on saattanut tuntua oikealta viime viikolla. Ei ole mitään väärää lähteä pois siitä, mikä ei ole enää harmoniassa. Näin energia vain toimii. Harmonia on välttämättömyys. Jos jokin tuntuu hyvältä, niin se on harmoniassa, jos ei tunnu, niin se ei ole harmoniassa. Se on oikeasti näin yksinkertaista.

Kerromme joitain äskettäisiä kokemuksiamme selittämään lisää kaksinaisuuskäyttäytymistä ja sen tunnistamista. Otetaanpa esimerkiksi joidenkin asiakkaidemme käyttäytyminen viime aikoina. Olemme saaneet soittoja, tekstiviestejä ja kutsuja joiltain ja niissä on ollut energia, jonka pystymme lukemaan välittömästi ja tiedämme, että jos yhdistymme heidän kanssaan, se muuttuu sessioksi ja jotkut ovat jopa suoraan pyytäneet viestiä. Tämä on heiltä kunnioituksen puutetta – yrittää saada jotain ilman vastinetta. Ja tiedämme myös, että tuemme tiedostamattomuutta, jos teemme tämän heille. Emme pyytäisi ketään muuta ammattilaista tekemään työtä ilmaiseksi, joten miksi olisi ok pyytää meitä?

Syy on hyvin yksinkertainen. Tämä on pelkästään yksi tilaisuus meille harjoitella sanomaan "ei". Taito sanoa jollekin "ei" ilman syyllisyyttä, mikä on puhdasta rakkautta ja myötätuntoa, on myös taito, jota työstämme joka päivä. Sanon sen tämän yhden kerran: jos tämä olet sinä tai tämä resonoi kanssasi, emme selittele itseämme sinulle emmekä vastaa noihin soittoihin, tekstiviesteihin ja sähköposteihin viesteistä.

Kun kristallienergiat tekevät kaikesta kristallinkirkasta, tämä merkitsee myös, että saatamme päivittäin siirtyä pois asioista, jotka olivat ennen ok. Tämä saattaa saada jotkut, jotka ovat tottuneet olemaan kentässämme, pudistelemaan päätään: "Mitä tapahtui?" Me muutuimme – tämä on sielun luonnollista kehitystä.

Hyvin herkkänä valo-olentona tiedämme, että herkkyys on supervoimamme. Voimme tuntea valokoodeja tulevan, voimme tuntea tähtihiukkasia, voimme tuntea auringonpilkut ja auringonpurkaukset, voimme tuntea Schumannin resonanssin, kun se ampuu ylös. Ne joilla ei ole tätä herkkyyttä, eivät voi yksinkertaisesti kuvitella, miltä tuntuu olla me. Eläminen tässä hyvin herkässä kehopuvussa on uskomaton kokemus, jossa kosmoksen energiat hallitsevat elämäämme joka hetki. Yhtenä hetkenä kvanttihypimme, annamme palaa ja saamme viikkojen työn tehtyä tunnissa. Tosina kertoina olemme ehkä nukkuneet 15–20 tuntia vuorokaudessa tai pelkästään maanneet lepäämässä. Tämä on myös tärkeä osa työtämme uuden Maan portinvartijana ja verkonvartijana. Olemme "kiireinen" joka päivän joka hetki riippumatta siitä, miltä se näyttää ulkoapäin.

Vieraillessamme äskettäin asiakkaan/ystävien kotona, tunsimme itsemme tuomittavan vain sen tekemisestä, mitä meidän täytyi tehdä hoitaaksemme itseämme. Näin toimimme nyt, kun olemme epälineaarinen koko ajan. Vanhan Maan säännöt eivät enää päde, kun olemme siirtyneet sen yli. Tämä selitettiin, ennen kuin menimme sinne, sekä kaikki aiemmassa kappaleessa luetellut asiat, mutta se kaikui kuuroille korville. Oli sanatonta tuomitsemista, mutta luota minuun, energia ei valehtele koskaan. Tiesimme kaiken, ja se teki viikon vierailusta erittäin epämukavan. Vierailu loppui hyvin nopeasti, kun tuomitsemiset jatkuivat, ja osa myös sanottiin ääneen meistä ja lähisukulaisistamme. Meistä tuntui, että tällä sielulla oli katumusta, kun lähdimme, ja se on jatkunut tähän päivään. Kuitenkin käyttäytymisensä omistamisen sijasta hän pelaa kaksinaisuuspeliä tekstaamalla ja yrittämällä saada meidät puhumaan itsensä kanssa. Meillä ei ole mitään halua puhua hänen kanssaan, kun käsitämme, miten kaukana olemme värähtelyiltämme.

Kun astumme omaan voimaamme ja kaikkiin aspekteihimme, opimme, etteivät monet ymmärrä meitä, ja siirrymme vain pois noiden sielujen luota. Emme tuomitse heitä siitä, missä heidän värähtelynsä on. Kunnioitamme kaikkia sieluja tasavertaisesti. Se ei kuitenkaan merkitse, että sallimme minkäänlaista epäkunnioitusta. On meidän elämäntapamme kohdella kaikkia rakkaudella ja kunnioituksella, ja pyydämme pelkästään samanlaista. Epäkunnioitusta ei hyväksytä millään tasolla keneltäkään. Olen saanut muutamana viime viikkona monia tilaisuuksia nousta ylös ja sanoa "ei" epäkunnioitukselle, vaikka vain itselleni, kun astun pois epäkunnioituksesta omalla ystävällisellä ja lempeällä tavallani. Joillekin puhumme, ja joidenkin luota vain lähdemme pois. Kaikki on ok, eikä tässä ole oikeaa tai väärää. Itsemme kunnioittaminen on suurin lahja, jonka voimme antaa itsellemme.

Rakastamme ja kunnioitamme sinua koko sydämestämme,
Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >