HomeViestejäKim Semetis5.5.2018 - Merkkejä kvanttiseksi tulemisesta

5.5.2018 - Merkkejä kvanttiseksi tulemisesta

MERKKEJÄ KVANTTISEKSI TULEMISESTA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
5.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun meistä tulee kvanttinen, ilmaisemme nerouden merkkejä.

Kun osumme tiettyyn taajuustasoon, meistä tulee kvanttinen. Kun tämä tapahtuu, tiedämme sen, jos osaamme etsiä merkkejä. Tämä voi tulla hyvin yhtäkkiä, kuin joku olisi kääntänyt katkaisimesta. Tätä on saattanut tapahtua usein koko elämäsi ajan, aina silloin tällöin tai se voi iskeä täysillä hetkessä. Nyt kun tiedämme, mitä se on, voimme nähdä, miten tätä on tapahtunut satunnaisesti koko elämämme ajan ollessamme hyvin luovassa tilassa. Tätä voitaisiin verrata maanis-depressiivisyyden maanisuuteen. Voimme ikään kuin ottaa maailman vastaan ja näemme kauneutta kaikessa sen ilmaisuvoimassa. Meillä on rajattomasti energiaa, ja jos emme ole aivan varma, mitä se on, se voi musertaa meidät. Tässä on joitain merkkejä kvanttiseksi tulemisesta.

* Korkea älykkyys, eikä siksi olla huolissaan jokapäiväisistä tehtävistä vakioaikataulussa, jolla useimmat muut toimivat, kuten ruuanlaitto, siivoaminen, astioidenpesu, sängyn petaaminen. Emme ole kiinnostunut kovin pitkään smalltalkista, ja jos jaaritellaan jostain, mitä pidämme hölynpölynä, lakkaamme kiinnittämästä siihen huomiota, kun mielemme on jatkuvassa syvässä ajattelumoodissa ja saatamme eksyä omiin ajatuksiimme, jos keskustelu ei provosoi ajatteluamme. Tietysti yritämme pitää tauon aina silloin tällöin.

* Uppoudumme niin projekteihin, luovuuteen, kirjoittamiseen, taiteeseen jne., että unohdamme syödä, kirjoitamme muistilappuja ja meillä on papereita kaikkialla. Siivoamme aina silloin tällöin, mutta älä koske tavaroihimme, jotka näyttävät olevan epäjärjestyksessä, koska me tiedämme, mitä siellä on, vaikka näyttääkin siltä, että hurrikaani on iskenyt. Kun kvanttihypimme todella, voimme helposti työskennellä 16–20 tuntia vuorokaudessa ilman ainuttakaan taukoa, kun olemme jatkuvasti yhteydessä universumiin ja kaiken olevaisen lähteeseen. Emme ehkä halua vastata toisille, koska se sekaantuu puhtaan tietoisuuden ajatusenergiaan, jota virtaa lävitsemme. Tämä on hyvin kaunis lahja universumilta, mutta sitä on vaikea ymmärtää, ellei ole kokenut sitä. Meidät saatetaan ymmärtää väärin töykeäksi tai kummalliseksi, mutta emme välitä, koska olemme niin motivoitunut luomaan tästä puhtaasta tietoisuudesta, jota virtaa kenttämme läpi. Kun olemme näin yhdistynyt, tiedämme sen, eikä ole epäilystäkään.

* Emme noudata enää (jos koskaan noudatimme) tavallista unirytmiä. Saatamme valvoa usein myöhään yöhön, nousta ylös aikaisin ja ottaa torkut tarvittaessa. Tämä on epälineaarista, ja mitä enemmän virtaat kellon mukaan elämisen sijasta, sitä enemmän elät moniulotteisesti. Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, jonka voit tehdä vapauttamaan sielusi 3D-matriisista.

* Lataamme akkuja viettämällä aikaa luonnossa ja yhdistymällä kaikkeen olevaiseen. Puhumalla kasveille, puille ja eläimille. Myös nauraminen, laulaminen ja sisäisen lapsemme antaminen tulla ulos leikkimään on erittäin tärkeää meille. Saatamme rakastaa kristalleilla ja andaroilla leikkimistä ja auringossa olemista aktivoimaan lisää kristalleja fyysisessä kehossamme. Kaikki tämä on välttämätöntä meille, ja tiedämme sen. Tämä on myös osa työtämme.

* Sallimme kehomme sanella meille, mitä se tarvitsee kaikin tavoin. Joinain päivinä emme ehkä syö mitään, toisina päivinä olemme nälkäinen kuin susi. Joinain päivinä nukumme 15 tuntia, toisina ehkä vain muutaman tunnin. Kuuntelemme, kun kehomme kertoo, ettemme voi enää syödä lihaa tai jotain muuta, mitä se ei halua enää saada.

* Näemme ihmisrodun vähän naurettavana (tässä ei ole tuomitsemista), ja olemme onnellinen, ettemme ole tuossa "rodussa", emme kilpaile ja toivomme aina parasta kaikille. Elämme omassa, jatkuvasti laajentuvassa universumissamme, vertailematta toisiin, sillä tiedämme, että luomme oman todellisuutemme ja universaali tietoisuus virtaa lävitsemme.

Se on ihmeellistä. Se on taianomaista. Se on puhdasta autuutta. Rakastamme sitä, itseämme ja kaikkea, sillä tiedämme, että olemme kaikki yhtä universaalia tietoisuutta ja kaikilla on pääsy tähän, jos he haluavat niin. Liity meihin, kun hyppäämme kvanttityylillä. Rakastamme teitä.

Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev