HomeViestejäKim Semetis11.9.2018 - Energiaraportti - yltäkylläisyyskoodit on aktivoitu

11.9.2018 - Energiaraportti - yltäkylläisyyskoodit on aktivoitu

ENERGIARAPORTTI – YLTÄKYLLÄISYYSKOODIT ON AKTIVOITU

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
11.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, ihanat valonvartijat, portinvartijat, verkonvartijat.

Moniulotteisena valo-olentona oleminen vaatii kaiken, mitä meillä on, koko fokuksemme ja energiamme. Kun meitä kutsutaan ja päätämme todella astua rooliimme ja mennä kokonaan sisään, alamme avata ovia, portaaleja ja portteja korkeampiin ulottuvuuksiin. Alamme saada pääsyn taitoihin, joita emme koskaan tienneet itsellämme olevan – viisautta ja muinaistietoa tulee sisältä … Se on aina ollut siellä, olimme vain unohtaneet sen.

Tuo pääsy voi alkaa hitaasti tai tulla nopeasti ja raivokkaasti. Kun menemme pidemmälle ylösnousemuspolullamme ja päätämme mennä energiavirran mukana, kaikki tulee meille vapaasti ja helposti. Silloin kun taistelemme virtaa vastaan, kyse on egostamme, vastarinnastamme – teemme kovasti työtä pitääksemme kiinni vanhasta. Tämä vastarinta tekee kaikista asioista vaikeampia – yritämme kuin uida vastavirtaan voimakkaimmassa virtauksessa, jonka voi kuvitella. Kun päätämme luottaa korkeampaan itseemme, luottaa omaan universumiimme, teemme muutoksen, joka alkaa avata näitä ovia ja käytäviä taikaan.

Siinä ei ole mitään takuita, ja se on pointti … se on luottamista ja sallimista korkeamman itsemme johtaa tietä. Ihmismieli yrittää kampittaa meidät matkan joka askeleella ja huutaa epäoikeudenmukaisuuksista, kun se jatkaa uhrimentaliteetin ruokkimista. Tehtävämme tässä on tunnistaa egomme, kaavamme ja ohjelmamme. Tämä on alku niistä irtipäästämiselle. Jotkut ohjelmat lähtevät helposti, toiset eivät niinkään. Ajankohtaiset energiat, timanttivalokoodit ja sateenkaarivalokoodit auttavat meitä päästämään irti helpommin. Ne tuovat ne pintaan. Se tuntuu tuskalliselta ja järkyttävältä, ja sitten päästämme niistä irti. Se miten kauan tämä kestää, riippuu meistä. Haluammeko rypeä itsesäälissä ja vatvoa menneisyyttä? Vai haluammeko oikeasti siirtyä eteenpäin ja suurempaan rakkauteen ja onnellisuuteen elämässämme?

Elokuun energiat kiihdyttivät kaikkea tätä irtipäästämistä, ja jos olemme sallineet tämän avun, syyskuussa korjataan runsaasti satoa kaikesta tästä kovasta työstä. Olemme oikeasti hyvin vahvoja ja voimakkaita, ja olemme ottaneet itsellemme ihastuttavan roolin edelläkävijöinä, jotka luovat uutta Maata.

Käsitätkö, miten rohkeita olemme? Olemme mittaamattoman voimakkaita. Meitä rakastetaan ja tuetaan enemmän, kuin voimme koskaan kuvitella! Paistatellaanpa siinä loistossa, joka olemme, puhtaassa valossa, puhtaassa rakkaudessa, puhtaassa nestemäisessä kultaisessa valossa, jota virtaa meistä ulospäin ja ripottelee tähtipölyä kaikkialle, minne menemme.

Syyskuun energiat ovat avanneet yltäkylläisyystähtiportin meidän kaikkien ulottuville. Jos tämä ei näy sinulla, sinun täytyy vain avautua, avata sydämesi täysin ja sallia itsesi vastaanottaa! Monet eivät oivalla, että meidän täytyy hallita myös vastaanottaminen. Tämä usein sivuutetaan, kun fokusoidumme kaikkeen muuhun. Meidän täytyy nähdä, ettemme ole ainoastaan saamisen arvoinen, vaan myös mitä ansaitsevin. Meidän täytyy oivaltaa, että korkeammissa ulottuvuuksissa kaikki on mahdollista, kaikki on ulottuvillamme. Avautukaa, ihmiset, ja tietäkää, että ansaitsette täysin universumin, oman universuminne, yltäkylläisyyden. Nyt on aika korjata kaiken sen satoa, minkä vuoksi on tehty kovasti töitä. Jatkakaa sitä upeaa työtä, jota olette tehneet, jakaneet ja rakastaneet.

Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >