HomeViestejäKim Semetis28.8.2018 - Todellisuutemme on meidän valintamme

28.8.2018 - Todellisuutemme on meidän valintamme

TODELLISUUTEMME ON MEIDÄN VALINTAMME

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
28.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kristallivalokoodattua opetusta

Kun olemme astuneet kollektiivisen ylisielun/tietoisuuden vaiheeseen, olemme saavuttaneet kriittisen massan siirtääksemme koko kollektiivin universaalille tasolle korkeimpaan tietoisuuteen, mitä on – Kristus-tietoisuuteen.

Tämä on korkein taso, jolle voimme mennä, juuri kun luulimme, ettemme voineet päästä paljon korkeammalle. Eläminen moniulotteisena valo-olentona on korkein kaikkien saavutettavissa oleva kunnia. Jotkut päättävät jäädä ja jotkut päättävät lähteä, pitäen parempana ylösnousta toisessa muodossa. Ne jotka päättävät jäädä, jatkavat ylösnousemista tässä ja nyt, fyysisyydessä, saavuttaakseen energiamestaruuden täällä. Kyse on kutakin sielua miellyttävästä valinnasta.

Ne jotka päättävät jäädä, oppivat, miten ylitetään 3D-tietoisuus/kaksinaisuus ja aletaan tuntea sitä laajentavaa rakkautta, joka on ydinolemuksemme. Niistä jotka ovat edelleen syvässä unessa, tämä voi tuntua kuoppaiselta menolta, joka on täynnä mitä synkimpiä päiviä, kunnes he päättävät avautua uuteen tapaan – tapaan jota he eivät ehkä ole koskaan ennen ajatelleet – kun he oppivat näkemään ja tuntemaan, mikä on harmoniassa heidän sielunsa kanssa. Meidän kaikkien ei tarvitse ainoastaan nähdä kaikkia ohjelmia, joita on edelleen sisällä, vaan meidän täytyy myös puhdistaa ne, kunnes kaikki ovat poissa. Tämä merkitsee ehdottomasti kaiken sen poisoppimista, mitä pidimme totena 3D-ihmisenä.

Tämä on jännittävää ja voi olla hauskaa, jos emme taistele sitä suurta heräämistä vastaan, jota tapahtuu joka hetki. Ne jotka ovat edelleen unessa, alkavat herätessään etsiä varhain heränneitä ja valon tiennäyttäjiä, jotka päättivät käydä tämän läpi ennen massoja. Näissä olennoissa alkaa olla tolkkua, koska kaikki heräävät täydellisellä hetkellä. Niissä joita he eivät ymmärtäneet ja joita he pitivät hulluina, alkaa olla tolkkua, kun puhumme sielulle, ihmismielen sijasta.

Tämä on ratkaisevaa aikaa kaikille, kun jotkut ovat valmiita elämään viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla ja jotkut elävät edelleen 3D/4D-helvetissä. Ne jotka ovat "helvettiulottuvuudessa", eivät näe tai ymmärrä, mitä on elää taivaassa maan päällä. Ne jotka päättävät nähdä edelleen kaksinaisuuden ja elää uhrienergiassa, voivat pysyä siellä niin pitkään, kuin haluavat … mutta he katselevat, ja he näkevät ne, jotka ovat onnellisia ja iloisia vain "siksi". He saattavat tuomita heidät ja pitää heitä yksinkertaisina, näkemättä kaikkea epäoikeudenmukaisuutta, mitä on runsaasti. Kuitenkin he ovat uteliaita, ja tuo uteliaisuus avaa oven heille. Heille avautuu aluksi pikkuruisia portaaleja, mikä antaa heille vilauksen siitä, minkä toiset jo tietävät.

Rakkaus on taianomaista, mystistä ja täynnä iloa joka käänteessä, ja rakkaus ja ystävällisyys on aina vastaus. Tämä on paikka, jossa ego on menneisyyttä, ja jos näemme sitä itsessämme ja toisissa, korjaamme sen välittömästi (itsessämme) tai lähdemme pois, koska se ei ole enää osa kokemustamme täällä maatasolla. Tälle ei ole sijaa korkeammissa ulottuvuuksissa – nuo taajuudet eivät tue sitä.

Kysytäänpä sinulta siis tätä: "Miksi haluaisit jäädä helvettiin, kun ihmeellisiä muita vaihtoehtoja on käytettävissä?" Et ehkä vielä näe noita muita vaihtoehtoja, mutta tulet näkemään. Näet elämää, joka on täynnä helppoutta, iloa ja yltäkylläisyyttä, ja haluat tietää, miten siihen päästään. Monilla on vastaus siihen, ja jos etsit, löydät ne, joiden kanssa resonoit.

Nekään jotka pitävät itseään henkisenä, eivät näe sen suuruutta, kuka he ovat, ja he pelaavat edelleen egon kaksinaisuuspelejä. Pitävät edelleen kiinni vanhoista uskomuksista, vanhoista opetuksista, vanhoista ohjelmista ja sivuuttavat avautumisen ja siirtymisen eteenpäin. Joillakin on sydän, joka on vain osittain auki. Joillakin on sydän auki, mutta he sulkevat sen taas, jos asiat eivät mene heidän tavallaan. He ovat kuin jänis, joka pistää päänsä pensaaseen eivätkä halua kurkistaa, mikä on oikeasti mahdollista, ja he haluavat jäädä "mikä on minun" ja "kuka on oikeassa" -taisteluun … Kukaan ei välitä korkeammissa ulottuvuuksissa. Tämä johtuu siitä, että olemme saavuttaneet ykseystietoisuuden ja kaikki ovat yhtä yhteisöä koko ajan, ei vain silloin, kun se on mukavaa.

Rakastamme ja kunnioitamme kaikkia ja kaikkea koko ajan. Emme ainoastaan näe koko kuvaa – olemme koko kuva. Olemme luojia joka hetki ja luomme omaa todellisuuttamme/universumiamme. Rakastamme kaikkia riittävästi pitääksemme huolta vain omista asioistamme ja antaaksemme toisille tilaa luoda, mitä haluavat. Emme sekaannu enää, koska olemme oppineet (joskus vaikean kautta), miten peräännytään ja annetaan läsnäolo ja kunnia niille, joiden yläpuolella ennen leijuimme. Tämä on täydellistä kunnioitusta ja arvostusta korkeimmalla tasolla – antaa jokaiselle oma voimansa takaisin. Se on suurin lahja, sillä olemme kaikki täysivaltaisia olentoja korkeammissa ulottuvuuksissa ja tulemme yhteen luomaan ykseyttä/yhteisöä puhtaasti, ilman kätkettyjä agendoja. Suhteet ovat menneisyyttä. Ei ole enää nojautumista toisiin – on vain auttamista puhtaasta sydämestä. Ne jotka ovat ylösnousseet jo vuosia, tuntevat ja tietävät tuon eron. Ei yksinkertaisesti tunnu hyvältä, kun aikeet ovat muuta kuin puhtaat, ja lähdemme vain pois, jos ja kun meillä edes on näitä kokemuksia enää.

Maanpäällinen taivas merkitsee yksinkertaisesti ilmaistuna, että jos ja kun meillä on kokemus, joka on vähemmän miellyttävä, voimme vain odottaa, kunnes tämä energia häviää (hyvin nopeasti). Emme myöskään halua olla tuon energian lähellä ja varmistamme, että lähdemme pois siitä kerta kaikkiaan. Tämä saattaa merkitä lähtemistä ystävien ja perheen luota, työpaikasta, kotoa tai paikoista, jotka olemme aina tunteneet, ja niiden korvaamista solidaarisuudellamme, kun kuljemme rauhassa, onnellisuudessa ja rakkaudessa. Alamme olla ok tämän osalta, kun teemme tilaa kaikille uusille todellisuuksille niiden sielujen kanssa, jotka ovat harmoniassa taajuutemme ja tehtävämme kanssa. Niiden jotka säteilevät valoa koko ajan ja kieltäytyvät palaamasta vanhoihin kuvioihin ja peleihin. Niiden jotka etsivät korkeinta kaikessa, mitä he tekevät, sekä niitä joiden kanssa he päättävät luoda. Ihminen ei ymmärrä tätä, mutta sielu tietää, ettei tämä ole ainoastaan mahdollista, vaan se on myös aito tapa ja avain (avainkoodi) ovien avaamiseen, joita ei koskaan tiedetty edes olevan.

Tämä valokoodattu kirjoitus antaa sinulle avaimet niiden ovien, portaalien, porttien ja tähtiporttien avaamiseen, jotka ovat vain sinulle, sillä ne ovat sinun oviasi. Ota askel, käännä avainta ja avaa ovi käytävään, joka kulkee tuntemattomaan, sillä siellä on kaikki taika ja autuus!!

Rakastamme teitä enemmän, kuin voitte koskaan kuvitella!

Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >