HomeViestejäKim Semetis1.8.2018 - Energiaraportti - pimennyskäytävän tuomia käpylisäke- ja hippokampusaktivointeja

1.8.2018 - Energiaraportti - pimennyskäytävän tuomia käpylisäke- ja hippokampusaktivointeja

ENERGIARAPORTTI – PIMENNYSKÄYTÄVÄN TUOMIA KÄPYLISÄKE- JA HIPPOKAMPUSAKTIVOINTEJA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
1.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Noin kuukauden ennen täysikuun pimennystä olimme täydellisen autuuden tilassa. Kutsun sitä "autuutetuksi" tilaksi. Tämä on täydellisen euforian tila – onnellinen ja rauhallinen, vain siksi. Tämä on luonnollinen tilamme, olimme kuitenkin unohtaneet sen.

Tämä loppui kaksi päivää sitten lineaarista aikaa (30.7.). Tämä on ehkä tuntunut energian putoamisena. Se on saattanut tuntua siltä, että autuus oli yhtäkkiä poissa, mutta niin ei ole. Energia tuntuu edelleen hyvin rauhalliselta, mutta euforia tuntui lähteneen. Ei ole lähtenyt, kun kuluneet kaksi päivää olemme olleet integrointimoodissa, ja tämä on oleellinen osa ylösnousemusmatkaa. Käveleminen ja herääminen tuntuu ehkä hyvin vaikealta. Kunnioita tätä ja lepää. Pane pitkäksesi ja makoile, kun näitä päivityksiä tapahtuu. Tiedä, että kun tämä integrointi on valmis – tällä erää – hyppäämme takaisin ja alamme rokata ja rollata "kvanttityylillä" taas kerran. Aina kuin olet prosessissa, kunnioita sitä.

Saatat huomata, että käpylisäke aktivoituu lisää ja alat "nähdä" enemmän kolmannella silmällä kuin fyysisillä silmillä. Viime viikkojen epätarkat silmät auttoivat tässä aktivoinnissa sopeutumaan uuteen näkökykyyn, joka mahdollistaa meille lisää moniulotteisen olennon näkemisen. Saatamme alkaa nähdä kirkkaasti muihin ulottuvuuksiin ja muille aikajanoille, jos emme jo näe. Jos tämä on uutta sinulle, tiedä, että muistamme ja aktivoimme todellisen ydinolemuksemme lähteenä, jossa kaikki on mahdollista – olimme vain unohtaneet.

Kun kristallit kehossamme aktivoituvat, meistä tulee puhdas kanava, mikä mahdollistaa meille taianomaisten matkojen kokemisen ja itsensä palauttamisen täydelliseen terveyteen silmänräpäyksessä. Kaikki on mahdollista välittömästi, kun tiedämme, että kykenemme tekemään sen.

Ihmeistä tulee tavallisia, kun värähtelemme korkeammalla ja korkeammalla, mikä palauttaa meidät luonnolliseen tilaamme. Taikaa ja ihmeitä ei ole varattu vain muutamalle sielulle, ne ovat kaikkien ulottuvilla. Olemme täällä auttamassa kaikkia muistamaan sen suunnattomuuden, mihin todellisuudessa kykenemme. Ei ole mitään rajoja, kun nostamme taajuuttamme ja laajennamme alati sydäntämme. Sydämen avaaminen enemmän ja enemmän antaa meille pääsyn kaikkeen, mikä on ollut aiemmin piilossa. Alamme nähdä kauneuden joka hetkessä. Ilo täyttää olemuksemme enemmän, kuin koskaan ennen. Tilaisuuksia esittäytyy, kun avautuu ovia, joita emme koskaan tienneet olevankaan. Nämä ovet heilahtavat auki eivätkä koskaan enää sulkeudu. Rauhasta tulee luontainen tilamme, kun päästämme enemmän ja enemmän irti ohjelmista, tiheydestä ja tunteista, ja näemme, etteivät ne koskaan olleetkaan me.

Kun meillä sitten on voimakkaita tunteita, tiedämme nyt, että ne tulevat esiin pelkästään vapautettavaksi. Emme enää usko niitä, tuomme tietoisuutemme näihin tunteisiin, olemme niiden kanssa, kunnioitamme niitä omalla tavallamme ja sitten päästämme niistä irti. Kun kuljemme pidemmälle matkallamme korkeampaan tietoisuuteen ja päästämme irti tietoisesti, alamme mennä näistä vapautuksista läpi joka kerta nopeammin. Siitä tulee vaivatonta, kun tulemme paikkaan, jossa voimme vapauttaa eläessämme samalla omaa päiväämme. Joskus arkisen fyysisen työn tekeminen helpottaa tätä prosessia. Kun saavutamme tämän kohdan, se tuo meille jännitystä, kun jotain tulee esiin – sitä ei enää pelätä, vaan se toivotetaan tervetulleeksi huomatessamme, miten vapaalta meistä tuntuu vapautuksen jälkeen.

Tiedämme, että jotkut sielut ovat intensiivisessä ja rankassa irtipäästämisvaiheessa ja he voivat olla myös tietämättömiä valostaan ja niistä voimakkaista aktivoinneista, joita tapahtuu tänä aikana. Pidämme tilaa näille sieluille – tietäen kuitenkin, että kaikki ovat juuri siinä, missä heidän on tarkoitus olla.

Juuri eilen sessiossa hyvin huolestunut äiti halusi tietää pojastaan. Poika on tähtisiemen, joka on tietämätön ja "tietoisesti tiedostamaton", kuten sanomme. Hän vaikuttaa eksyneen tuskaan, energiaherkkyyteen, DNA-päivityksiin ja aktivointeihin. Hänellä on voimakkaita vihanpurkauksia, jotka hän projisoi lähimpiinsä. Tämän session aikana Arcturuslaiset lensivät sisään hyvin nopeasti ja voimakkaasti. He kaikki hymyilivät virnistäen leveästi, niin onnellisena, että pystyin tuntemaan heidän ilonsa. He näyttivät minulle tarkkailevansa, kun tämä tähtisiemen käy läpi noita voimakkaita tunteita, jotka eivät pelota ainoastaan häntä, vaan myös hänen perhettään. Arcturuslaiset nyökkäsivät hyväksyvästi toimittaessaan viestin, että kaikki on hyvin, poika pärjää upeasti ja tekee juuri sitä, mitä hänen pitäisi tehdä. Hän on aikataulussa ylösnousemusmatkallaan, vaikkei ehkä siltä vaikuta.

Tämä on yleistä tähtisiemenille, jotka ovat kaksi-kolmekymppisiä ja vaikuttavat eksyneen ja olevan jumissa – kuitenkaan he eivät ole. Kaikki heräävät täydellisellä ajoituksella. He näkevät, miten aiemmat sukupolvet kohtelivat kaltoin Gaiaa, eläinkuntaa ja koko luontoäitiä. Tuhoten kaiken henkilökohtaisen hyödyn vuoksi. He näkevät suoraan poliitikkojen ja poliittisen järjestelmän sekä vallan ja rahan väärinkäytön läpi. He ovat pelinmuuttajia, joita ei ole vielä kutsuttu täyteen palveluun. He näkevät sen kaiken hyvin selvästi ja näyttävät juuttuneen vihaansa. Kuitenkin kaikki on täydellisesti ja he heräävät juuri oikeaan aikaan astuakseen tehtäväänsä täydellisellä hetkellä. Kaikki on hyvin, ja riemuitsemme rakkauden kera, kun palapelinpalat alkavat sopia täydellisesti yhteen heillä.

Tämän aamun sanat olivat "hippokampus-aktiovinnit käynnissä". Tämä on tunteiden, muistin ja autonomisen hermoston keskus. Se on osa limbistä järjestelmää, joka liittyy tuntemiseen ja reagoimiseen ja ensisijaisesti muistamiseen. Tämä on valtava juttu, koska se on tärkeä ja uskomaton osa ylösnousemusta, mikä sallii meidän muistaa, keitä oikeasti olemme valo-olentoina, tähtiolentoina ja enkeliolentoina. Nämä aktivoinnit tulivat sisään tänä aamuna käpylisäkeaktivointien vanavedessä auttamaan lisää "näkemistä" kolmannella silmällä, ihmissilmien sijasta. Sallien meidän päästä lisää muihin ulottuvuuksiin, enemmän kuin koskaan. Kaikki nämä aktivoinnit auttavat meitä pidemmälle ja pidemmälle kaninkoloa pitkin itsetietoisuuteen. Tämä on aikaa antaa vain mennä, aivan kuten annamme autonomisen hermoston tehdä juttujaan (meillä ei ole vaihtoehtoa tässä), kun se kontrolloi kehotoimintoja, kuten hengitystä, sydämenlyöntiä ja ruuansulatusta.

Nämä aktivoinnit vaikuttavat seuraavasti:
* hengitys – meillä saattaa olla pinnallista hengitystä
* sydämenlyönti – meillä saattaa olla sydämentykytystä
* ruuansulatusongelmat, kuten vatsan kurina, kaasu, lisääntynyt kuonanpoisto ja turvotus
* äärimmäinen väsymys ja kehosäryt – on tärkeää levätä tarvittaessa
* epätarkat silmät, kun aktivointeja tapahtuu
* sumuiset aivot, kyvyttömyys tehdä mitään lineaarista, kun ns. ajattelu lentää ulos ikkunasta
* päänsärkyjä, kun aivoja uudelleenjohdotetaan ja muokataan
* kuumuusaallot, kun vanhoja ohjelmia poltetaan pois, jotta "näemme" ja muistamme, keitä todellisuudessa olemme
* pahoinvointi, kun vaihdamme ulottuvuutta hyvin nopeasti.

Tänä aikana on suositeltavaa juoda paljon puhdasta vettä ja nukkua tai levätä/makoilla auttamaan tätä prosessia. On helpompaa, jos virtaamme näiden energioiden mukana, emmekä niitä vastaan. Jos sinusta tuntuu tarkoituksenmukaiselta, etsi lääketieteellistä hoitoa. Muuten käytä luonnollisia tapoja työskennellä näiden aktivointien kanssa, auttaaksesi niitä estämisen sijasta. Itse en tee juuri mitään ja virtaan prosessin kanssa, koska en halua estää sitä millään tavalla, mutta sinun täytyy seurata omaa intuitiotasi, kuten aina, ja tehdä, mikä on parasta sinulle ja kehollesi. Luota aina ensisijaisesti itseesi sen tietämisessä, mikä on oikein sinulle.

Avaudu näkemään taian ja ihmeiden paljastuminen kaikkialla ympärilläsi ja elämässäsi. Mitä enemmän huomaat, sitä enemmän näet!

Rakkautta, Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >