HomeViestejäKim Semetis25.7.2018 - Lempeä antautuminen pimennysenergioille luo taianomaisia muutoksia

25.7.2018 - Lempeä antautuminen pimennysenergioille luo taianomaisia muutoksia

LEMPEÄ ANTAUTUMINEN PIMENNYSENERGIOILLE LUO TAIANOMAISIA MUUTOKSIA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
25.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme aivan tämän valtavan transformaation keskellä, joka tapahtuu pimennysjakson aikana. Tunnetko tämän voimakkaan muutoksen? Se on sekä hämmästyttävää ja valaisevaa että pelottavaa samanaikaisesti. Voimme odottaa korkeimmista korkeinta ja matalimmista matalinta samana päivänä. Hetkestä toiseen, jokainen on erilainen.

Näemme taikaa ja ihmeitä, kun päästämme irti vanhoista ohjelmista ja taakoista eksponentiaalisella vauhdilla. Meille annetaan vanhojen haavojen ja ohjelmien hyvin nopeaa puhdistumista, kun tunnistamme ne, haastamme ne siitä, mitä ne ovat, ja lähetämme ne iloisesti matkoihinsa.

Olemme huomanneet muutamana viime viikkona, että kun annamme periksi, taivumme ja antaudumme, energiassa tapahtuu välitön muutos. Kun meidät työnnetään reunalle ja sanomme ääneen: "Antaudun universumille", voimme tuntea muutoksen. Tämä sulkee välittömästi kontrolliaikajanan ja avaa täysin uuden oven. Rauhan ja antautumisen oven. Ylitsemme huuhtoutuu enemmän kuin koskaan ennen luottamuksen ja uskon aalto, että universumimme huolehtii kaikesta ja järjestelee kaiken meitä varten, mikä sallii meidän leijua vapaasti ja lentää aivan uusiin aikajanoihimme.

Ihmiset haluavat kontrolloida ja puskea-puskea-puskea. Tämä tekee itse asiassa päinvastoin, mitä luulemme, ja se työntää asioita poispäin … Teemme asioista vaikeampia, kun teemme näin. Se ei toimi enää – se on asioiden tekemisen vanha tapa. Uusi energia ei enää tue tätä.

Meidän täytyy löytää uusi tapa. Olemme havainneet, että kun antaudumme universumillemme, avaudumme uusille mahdollisuuksille ja uusille aikajanoille, jotka antavat meille enemmän rauhaa ja seesteisyyttä, ja saamme enemmän tehtyä vähemmässä ajassa, ja se antaa meille enemmän vapautta luoda, levätä, nukkua ja suorittaa velvollisuuksiamme uuden maan portinvartijoina ja verkonvartijoina. Olemme tiennäyttäjiä, olemme edelläkävijöitä. Opimme, että mitä enemmän hidastamme, sitä tehokkaampia olemme. Tämä johtuu siitä, että kunnioitamme kehoa ja lepäämme, kun se kehottaa meitä ja virtaamme energian kanssa – ja kun "gamma iskee", meistä tulee kvanttinen ja saamme paljon enemmän tehtyä lyhyessä ajassa.

Olen henkilökohtaisesti sulkenut valtavia läheisriippuvuusaikajanoja perheeni kanssa. Johtojen ja kiinnikkeiden perheeseeni ja "juttuihini" oli lähdettävä. Jokaisella näiden johtojen ja kiinnikkeiden irtipäästämisellä tunnen itseni vapaammaksi. Huomaan, että jokaisella fyysisen tavaran antamisella, josta olen pitänyt kiinni vuosia, tunnen oloni vapaammaksi ja vapaammaksi.

Mitä tiukemmin pidämme kiinni ihmisistä tai asioista, sitä raskaammaksi energia tulee, mikä ankkuroi meidät niihin, kuin olisimme kahleissa. Siitä tulee epämukavaa, jopa sietämätöntä. Emme kuitenkaan huomaa, koska se tapahtuu vähitellen vuosien saatossa. Emme koskaan tienneet, että fyysiset juttumme painoivat meitä niin raskaasti.

Kun valmistaudumme muuttamaan, olemme hyvin erotteleva siinä, mitä tulee mukaan. Se kaikki koskee myös vaatteita ja kristalleja! Siinä on kyse kaikesta, mitä tarvitsemme korkeammissa ulottuvuuksissa.

Kaikki taide mitä olemme luoneet vuosien varrella, korvataan aivan uusilla luomuksilla. Muotoilemme täysin uuden elämän ja aikajanan ja teemme siitä, mitä halumme, kun pian ajamme tai lennämme tuntemattomaan luomaan täysin uutta todellisuutta. Taianomaisempaa mitä uneksimme koskaan mahdolliseksi, täynnä kunnioitusta ja ihmettä. Elämää paratiisissa.

Se mikä ennen tuntui huteralta maaperältä, tuntuu nyt vapauttavalta, kun tiedämme liitävämme kartoittamattomalle alueelle korkeampiin ulottuvuuksiin. Siellä ei ole mitään pelättävää, kun tiedämme, ettei alemman tiheyden energia voi asua siellä, eikä meillä ole enää pelkoa, kun katkaisimme siteet voidaksemme lentää!!!

Kuten aina, olen aivan siinä kanssasi, kun navigoimme ylösnousemusta lentäen korkeammalle moniulotteisena valo-olentona.

Rakkautta, Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >