HomeViestejäKim Semetis10.7.2018 - Pimennysvuoristoradan aalloilla ratsastaminen

10.7.2018 - Pimennysvuoristoradan aalloilla ratsastaminen

PIMENNYSVUORISTORADAN AALLOILLA RATSASTAMISTA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
10.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Käsillä on pimennyskausi. Tämän voivat tuntea jo ne, jotka ovat herkkiä energialle ja ylösnousevat tietoisesti. Itse asiassa kaikki voivat tuntea tämän, mutta he eivät ole vielä tietoisia siitä, mitä tapahtuu. Osittainen auringonpimennys on ensi perjantaina 13.7. Tämä auttaa meitä menemään tallennetuista tunteistamme läpi eksponentiaalista vauhtia. Tämä on siunaus, koska on aika vapautua vanhoista tarinoistamme ja kun tosiaankin vapautamme itsemme tunnekiintymyksestä niihin.

Kun tunnemme jonkin tunteen nyt, huomaa, mistä kehokohdasta se tulee, sillä sinne se on majoittunut. Tämä sallii meidän nähdä "laukaisimemme" erittäin selvästi ja sanoa niille: "Ai, siinä sinä olet. Näen sinut ja tunnen sinut!" Tämä on ahaa-elämys. Juuri tällä tiedostamisen hetkellä se vapautuu. Se tapahtuu oikeasti näin yksinkertaisesti. Meillä on ihmisinä taipumusta tehdä siitä vaikeampaa, kuin se tarvitsee olla. Ihmiset haluavat usein velloa tuskassaan vuosia, eivät halua päästää irti ja pitävät kiinni hyvin tiukasti. Mutkistamme yksinkertaisimmat tehtävät. Tämä on ego, joka pitää kiinni ajatuksesta, että se suojelee meitä, kun tosiasiassa se pitkittää tuskaa ja kärsimystä.

Esitä oikeita kysymyksiä ja kuuntele vastausta.
Miksi tunnen vihaa, turhautumista, pelkoa jne.?
Mistä tämä tulee?
Mikä vanha tarina/ohjelma/silmukka ilmestyy esiin vapauttamista varten?

Sitten tunnemme, mistä se tulee. Se saattaa tuntua sydämessä, solar plexuksessa, selässä tai päässä. Kun kiinnitämme huomiota, tästä tulee helpompaa ja helpompaa, kun opimme navigoimaan tunteitamme.

Nyt saamme nähdä laukaisimemme hyvin selvästi, paremmin kuin koskaan, ja sanoa: "Ai, siinä sinä olet. Luulin sinun jo lähteneen, mutta siinä olet taas ja tulet tarkasteltavaksi." Alamme huomata, että tunne joka liittyy tiettyyn laukaisimeen, vähenee jokaisen tarkastelun myötä. Juuri sillä hetkellä kun tunnistamme, mitä se on – vanha tarina, tallennettu tunne – voimme välittömästi päästää siitä irti, juuri siinä ja silloin, mikä sallii meidän kulkea loppupäivämme autuudessa. Se saattaa tulla taas pintaan, mutta huomaat, että se vaimenee joka kerta, kunnes sitä ei lopulta enää ole.

Tämä on uskomatonta aikaa olla elossa! Tietoisuutemme on avain (koodi) parantumiseen kvanttitasolla. Nostamme tasoa, beibi!!

Olemme nyt valmis näkemään "juttumme"!! Jee!! Kun emme enää jatkuvasti työnnä tai sullo tunteitamme takaisin alas tai turruta niitä huumeilla, lääkkeillä, alkoholilla tai ruualla, avaudumme kauniiseen uuteen tilaan!

Tämä on tila, jossa tunnetuskamme ei enää asu, kun päästämme irti tästä painolastista, josta olemme pitäneet kiinni aivan liian pitkään. Tämä on tietysti prosessi, mutta kun navigoimme sitä tietoisesti, alamme huomata, että myös fyysisen kehomme kipu rauhoittuu. Tämä johtuu siitä, että tunnetuskamme on varastoituna kehon soluihin, joten kun nämä tunteet vapautetaan, myös fyysinen kipu ja sairaus vapautuvat. Se on oikeasti näin yksinkertaista.

Kun jatkamme fyysisten geeniemme syyttämistä fyysisistä ongelmistamme (tämä on uhrienergiaa), pointti menee meiltä ohi ja saamme lisää samaa, mutta kun avaamme mielen ja sydämen tunnustamaan, että ylösnousemme ja kehitymme hiilipohjaisesta kehosta valokehoon ja DNA:n rakenne muuttuu, silloin perheen mallit ja sairaudet heitetään ulos ikkunasta. Olemme vapaa, eikä meidän tarvitse enää kärsiä niin, kuin esi-isämme kärsivät aiemmin. Se oli vanha tapa.

Tämä on uusi päivä, uusi aikajana ja uusi Maa!

Jos kiellämme vanhat tarinamme ja tunteemme ja turrutamme tuskan jollain tavalla, jatkamme samaa tietä pitkin. Miksi haluaisit tehdä sen???

Energiat eivät nyt enää tue tukahduttamista, kuten ne tukivat ennen vuoden 2012 porttia. Tämä on uudestisyntymän, uudistumisen ja heräämisen aikaa. Kristus-tietoisuus on täällä kaikkia varten jäädäkseen. Ei ole paluuta taaksepäin, ja miksi haluaisimmekaan? Tämä on uskomatonta aikaa olla täällä! Autamme suuressa muutoksessa, ja meidän kaikkien on tehtävä oma osuutemme, miten suuri tai pieni tahansa. Jokainen osa jota esitämme, on valtava kollektiiviselle muutokselle.

Tiedostamattomuus lähtee pois, kun tulee kristallinkirkkaaksi, ettei tämä enää toimi. Näemme asiat nyt paljon selvemmin itsessämme ja toisissa, kun päätämme, ettemme ole enää unessa. Hävitämme vanhat kahleet ja vankilat, joihin olemme laittaneet itsemme, ja näemme, että se oli vain harhaa. Alamme nähdä, että olemme osa kokonaisuutta. Olemme kaikki yhteydessä kvanttitasolla ja ytimessämme puhdasta rakkautta ja ykseystietoisuutta!!

13.7.18 osittainen auringonpimennys
27./28.7.18 täydellinen kuunpimennys
8.8.18 Leijona-porttiportaali
11.8.18 osittainen auringonpimennys

Koemme valtavia aktivointeja/päivityksiä tämä tämän keskeisen jakson aikana, ja sen myötä voi seuraavan kuukauden olla fyysisiä ongelmia, joihin saattaa sisältyä seuraavaa, muttei rajoittuen vain siihen:

* tunnevapautusta
* paljon lepo/unijaksoja energioiden integroimiseksi
* päiviä jolloin emme saa paljon unta, vaikka olisimme äärimmäisen väsynyt
* aikoja jolloin olemme niin virittynyt universumiin, että saamme niin paljon informaatiota, ettei ihmismieli voi pysyä mukana (tämä on kvanttista)
* pahoinvointia kun navigoimme uusia ulottuvuuksia hyvin nopeasti
* päänsärkyä – käpylisäkeaktivointeja ja uusien hermoratojen johdotusta koko fyysisessä rakenteessamme
* kehokouristuksia
* kehokipuja

Kun navigoimme kaikki uutta aluetta enemmän kuin koskaan, on tärkeää kuunnella kehoaan ja levätä, kun tarvitsee, vaikkei siinä olisi tolkkua, juoda enemmän puhdasta vettä ja syödä enemmän elävää ravintoa tukemaan valokehoa. Nautimme tuoreesta ja mehukkaasta luomuvesimelonista, kun kirjoitamme tätä valokoodattua artikkelia! Nam!

Kuten aina, olen aivan tässä kanssasi ja palvelemassa sinua,

Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar, uuden Maan lähettiläs

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >