HomeViestejäJohn Cali11.12.2012 - Annatko pois voimasi?

11.12.2012 - Annatko pois voimasi?

ANNATKO POIS VOIMASI?

Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 11.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Törmäsin hiljattain pariin vanhaan ja rakkaaseen ystävään - toiseen ruokakaupassa ja toiseen parturissa. Vaikka minulla ei ole poliittista mieltymystä tai vakaumusta, kahdella ystävälläni taatusti on, erityisesti liittyen USA:n äskettäisiin presidentinvaaleihin.
 
Oli ilmiselvää, ettei kumpikaan heistä tukenut presidentti Barack Obamaa.
 
Toinen ystäväni sanoi, että USA on menossa suoraa päätä helvettiin nyt, kun presidentti Obama on valittu uudestaan. Hän sanoi aivan vakavissaan, ettei hän tiennyt, halusiko enää elää.
 
Toinen ystäväni syytti Obamaa ongelmista, joita hänellä oli bisneksessään. Hän sanoi, ettei hänellä olisi koskaan riittävästi rahaa jäädä eläkkeelle nyt, kun Obama oli valittu uudestaan neljäksi vuodeksi.
 
Mikä on yhteinen tekijä näissä kahdessa muuten miellyttävässä miehessä?
 
Tässä on Henki.
 
Vastauksena Johnin kysymykseen: hänen kaksi ystäväänsä antavat voimansa ulkopuoliselle vaikutusvallalle. Näemme tätä tapahtuvan usein maailmassanne tänä päivänä. On useita syitä tähän.
 
Ensinnäkin kollektiivitietoisuus uskoo, että te olette "kohtalon" armoilla - voimien joihin teillä ei ole kontrollia.
 
Toiseksi, on helpompaa syyttää jotakuta tai jotain itsensä ulkopuolista siitä, mikä menee "pieleen" omassa elämässä tai maailmassa.
 
Tämä on periaatteessa vastuusta luopumista - ei onnistuta tunnistamaan, että te luotte omat kokemuksenne, uskotte sitä tai ette. Ei onnistuta tunnistamaan, ettei mikään eikä kukaan itsenne ulkopuolella voi luoda teidän kokemuksianne.
 
Se on näin yksinkertaista.
 
Tällä lisääntyvän tiedostamisen ja kohoavan tietoisuuden aikakaudella on oleellisempaa kuin koskaan ennen ihmishistoriassa, että otatte täyden vastuun omasta elämästänne. Ette voi antaa voimaanne pois - kuten Johnin kaksi ystävää antaa - ja odottaa saavanne onnellisen elämän.
 
Taas kerran, se on näin yksinkertaista.
 
Ottakaa takaisin voimanne. Olettehan Jumala. Löydätte etsimänne rauhan, ilon, rakkauden ja yltäkylläisyyden vain tunnistamalla ja omistamalla sen, kuka olette ja miksi olette täällä.
 
Olette voimakkaita luojia ettekä mitään vähempää.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >