HomeViestejäJohn Cali24.2.2012 - Ajan harha

24.2.2012 - Ajan harha

AJAN HARHA

Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 24.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monet tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset voivat projisoida ajatuksensa toisiin ihmisiin ajatustelepatialla. Useimmat meistä ovat kokeneet jonkinlaista telepatiaa. Tänä päivänä ihmiset puhuvat avoimesti siitä, koska se ei ole enää aiheena tabu.
 
Telepatia tapahtuu usein välittömästi, ilman ajan kulumista ja etäisyydestä riippumatta. Jotkut tutkimukset ovat osittaneet, että ihmisten lähettäessä telepaattisia viestejä, vastaanottajat saavat viestit jo päiviä ennen varsinaista lähettämistä.
 
Miten se on mahdollista? Jos uskomme lineaariseen aikaan, se ei olekaan mahdollista. Mutta sitä tapahtuu. Onko aika siis harhaa?
 
Henki
 
Lineaarista aikaa ei ole Hengen ei-fyysisessä maailmassa. Ei Jumala eivätkä enkelit koe aikaa. Siksi he eivät näe myöskään syytä ja seurausta. Ei ole mitään syytä ja seurausta. On vain kokemista.
 
Se minkä ihmiset hahmottavat syyksi ja seuraukseksi, on vain keskittymiskysymys - he kokevat sen, mihin keskittyvät. Vaikka syy ja seuraus voivat vaikuttaa todellisilta ihmissilmälle, ne eivät ole sitä. Kyse on vain siitä, että kukin ihminen luo omat kokemuksensa sillä, mihin hän keskittyy.
 
Aika on joustavaa myös fyysisessä todellisuudessanne. Melkein kaikilla on ollut kokemus, missä aika näyttää laahustavan. Tai missä se näyttää lentävän. Tuo laahustaminen ja lentäminen ovat paljon lähempänä totuutta siitä, mitä aika oikeasti on, kuin mitä maailmanne kuvittelee sen olevan - kiinteä, joustamaton ja muuttamaton "hyödyke".
 
Teillä on kaikki aika universumissa, silloin kun keskitytte harmonisoimaan energianne korkeamman itsenne energian kanssa. Tehdessänne tuon harmonisoinnin voitte laajentaa aikaa kirjaimellisesti.
 
Kun keskitytte korkeamman itsenne kanssa harmonisoitumiseen, kun keskitytte läsnäolevan hetken voimaan, silloin tuntemanne aika lakkaa olemasta. Itse asiassa, kaikki mitä on koskaan ollut, kaikki mitä koskaan tulee olemaan, on nyt, tässä läsnä olevassa hetkessä.
 
Aika on harhaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >