HomeViestejäJohn Cali10.1.2012 - Rakkaus on valinta

10.1.2012 - Rakkaus on valinta

RAKKAUS ON VALINTA

Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 10.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monta vuotta sitten Henki antoi minulle rakkauden määritelmän ja se on määritelmä, missä olen pysynyt siitä lähtien: "Rakkaus on valinta nähdä jumaluutta kaikissa olennoissa."
 
Siis mitä tämä oikeastaan merkitsee?
 
Minulle se merkitsee, ettei rakkaus ole tunne - kuten ennen näin sen. Ja monet ihmiset edelleen näkevät. Tietysti meillä on tunne sellaisen ihmisen tai eläimen lähellä, jota rakastamme. Mutta aito rakkaus menee tunteiden yli.
 
Tässä on Henki
 
Kuten John sanoi, aito rakkaus menee tunteiden yli.
 
Monia teitä on opetettu uskomaan, että rakkauden täytyy alkaa suhteistanne toisiin ihmisiin tai perustua niille. Mutta aito, ehdoton rakkaus ei koskaan ala siitä.
 
Aito rakkaus alkaa suhteesta itseenne. Ette voi koskaan todella rakastaa toista, ellette ensin rakasta itseänne. Tähän ei ole poikkeuksia.
 
Suhteen aloittaminen toisen kanssa maadoittumatta ensin syvään rakkauteen itseänne kohtaan, on katastrofin resepti. Silloin kun menette rakkaussuhteeseen ilman itsenne rakastamisen perustaa, voitte saada itsenne moniin sotkuihin. Esimerkiksi siihen, mitä kutsutaan keskinäiseksi riippuvuudeksi.
 
Se ei koskaan toimi. Ollaksenne todella rakastava toisten kanssa teidän on oltava päästä varpaisiin rakastunut itseenne, ensin ja aina. Teidän täytyy kyetä katsomaan peiliin, syvälle silmiinne ja sanomaan: "Rakastan sinua - ihailen sinua." Ja tarkoittaa sitä!
 
Tällainen rakkaus on ainoa vakaa perusta todella rakastaville suhteille toisten kanssa. Rakastakaa itseänne ensin. Kaikki muu seuraa. Nähkää jumaluus itsessänne ja sitten näette sen kaikissa toisissa, kaikissa olennoissa, kaikessa olevaisessa.
 
Tuosta paikasta voimaannutte elämään rakkauden, ilon ja rauhan täyteistä elämää. Säteilette tuota rakkausenergiaa kaikkiin ympärillänne, maailmaan, universumiin, meihin näissä henkimaailmoissa.
 
Olette vahva voima, voimakas valomajakka. Tunnette sen syvällä olemuksessanne ja toiset tuntevat sen vain olemalla seurassanne.
 
Olette rakkaus. Olette Jumala. Seurassanne toiset tietävät, että hekin ovat rakkautta, hekin ovat Jumala.
 
Rakkaus, todellinen rakkaus, on universumin suurin voima.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >