HomeViestejäJulie Dittmar18.9.2017 - Kirkas valosi laukaisee toiset

18.9.2017 - Kirkas valosi laukaisee toiset

KUN KIRKAS VALOSI LAUKAISEE TOISET

Kirjoittanut Julie Dittmar (www.truedivinenature.com)
18.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suurimmassa ja kosmisimmassa mielessä, universumissa ei ole oikeaa tai väärää, on vain tehtäviä valintoja tietyllä hetkellä. Mitä teet, kun kirkas valosi laukaisee selvittämättömän varjon toisissa ja se nousee pintaan?

No, voit yrittää himmentää valoasi ja säätää sitä alemmas, jotta se on miellyttävämpi ja mukavampi toisille. Voit sammuttaa sen ja laittaa pois. TAI voit jatkaa säteilemistä ja palvella korkeinta ja suurinta olemistarkoitusta tällä planeetalla tänä aikana ja olla säkenöivä valoparantaja olemalla vain sitä, mitä hyvin luonnostaan olet. Ytimessäsi TIEDÄT, kuka olet ja miksi olet täällä. Vain äänekkäitä ja sinnikkäitä epäilyjä ja epävarmuuksia kuplii esiin väittämään muuta.

Palvelemme kaikki toisiamme erittäin hyvin ja täydellisesti valollamme ja energiakentillämme, jotka ovat vuorovaikutuksessa. Jokainen suhde ja vuorovaikutustilanne – on se sitten vain lyhyt vilkaisu ja tervehdys tai elämän mittainen hyvin herkullinen sekoittuminen – on hyvin rikas tilaisuus oppia, kasvaa, laajentaa kaikkia aspektejamme ja tietää, mitä on oikeasti rakastaa.

Nyt on aika hyväksyä se, missä olemme onnellinen, itsevarma ja intuitiivisesti vahva. On aika uskoa itseemme ja siihen, ettemme voisi mitenkään olla millään muulla polulla – vain omalla täydellisellä polullamme. On aika tuntea juurtumisemme ja maadoittumisemme ja muuttaa oma puheemme "Olen kummallinen, huono, väärässä tai arvoton" muotoon "Olen tervejärkinen, olen upea ja ansaitsen parasta elämässä. Ansaitsen tulla kunnioitetuksi ja rakastetuksi enemmän kuin koskaan!" Starttaan tämän juhlajunan rakastamalla itseäni tässä ja nyt.

Tänään päätän jatkaa valoni säteilemistä Maan kaikkiin kolkkiin juuri sellaisena, kuin olen, ja uskon itseeni Jumalan ainutlaatuisena kipinänä kaikkien eduksi!

Ja niin se on.

Rauhaa, rauhaa, rauhaa kaikkiin sydämiin,
Julie Dittmar

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >