HomeViestejäJulie Dittmar31.8.2017 - Rakkautta näkee ja tuntee kaikkialla, kun sitä on sydämessä

31.8.2017 - Rakkautta näkee ja tuntee kaikkialla, kun sitä on sydämessä

RAKKAUTTA NÄKEE JA TUNTEE KAIKKIALLA, KUN SITÄ ON SYDÄMESSÄ

Kirjoittanut Julie Dittmar (www.truedivinenature.com)
31.8.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luotan elämään. Luotan universumin ajoitukseen ja viisauteen.

Sydämeni on täynnä rakkautta. Löydän rakkaan kaikesta ympärilläni. Vierailulla Sauvie-saarelle viikonloppuna syvennyin rakkaudeksi, kun katselin auringonkukkaa kirkkaansinistä taivasta vasten. Rakastuin jokaiseen suloiseen mehiläiseen, päärynään, koiraan, lehmään, lapseen, sekä naiseen jolla oli kipsi jalassa. Eräs ystävä lauloi pyhän rukouksen puhelimeeni, jotta voin kuunnella sen myöhemmin, ja tuolla hetkellä rakastuin häneen ja hänen ääneensä. Rakastuin Frank Sinatraan autoradiossa. Rakkaus näkyy ja tuntuu kaikkialla, kun sitä on sydämessäni. Jokainen ilmentymä edessäni on rakkastettuni.

Tietysti "Jumala" tietää sydämeni toiveen saada tuo rakastettu ilmestymään myös elämääni sielukumppanina – saada rakkaus ilmestymään elämääni tuossa muodossa. Minulla on ollut näkyjä hänestä. Tunnen hänen taajuutensa. Jumala on tiennyt tuon toiveen viimeiset kahdeksan vuotta, eikä edes vilausta siitä ole ilmestynyt eteeni vielä. Olenko turhautunut, surullinen tai vihainen tästä? Kirjoitanko epätoivon ja uhriuden puuskassa? Olenko luovuttanut? Ei, koska Jumala ei ole idiootti. Luotan elämän täydellisyyteen. Luotan universumin ajoitukseen ja viisauteen. Kaikki on täydellistä matkani kannalta.

Tuossa ajassa on asioita, jotka minun täytyy parantaa, päästää irti, joita täytyy jalostaa ja hoivata. On hyvin monia asioita, jotka oivallan nyt ja jotka ovat avanneet minut ollakseni valmis täysin tunnistamaan ja vastaanottamaan tuon lahjan, kun se tulee. En tarvitse sitä enää tekemään minusta kokonaista tai tyydyttämään minua tavoilla, joissa roikuin kiinni ennen. Minulla oli tapana samaistua parina olemiseen, ja se vaikutti kovasti siihen, miten liikuin maailmassa, ja kadotin hyvin paljon itsestäni ja totuudestani. Sitä ei enää ole. Sen sijaan on kypsää tilaa, mutta ei epätoivon henkeä tai kiirettä täyttää sitä.

Olen vanhempi, viisaampi, enemmän hereillä ja tietoisempi kuin koskaan ennen ja terävän tietoinen siitä, mitä minulla on tarjottavana kaikille rakkaille elämässäni. Olen nyt avoin ja pehmeän sydämellinen, mutta ilman romanttisen ihannekumppanin paineita tai tiukkoja odotuksia kohdistettavaksi johonkin pahaa-aavistamattomaan henkilöön kumppaniroolin täyttämisessä. Katselen tätä elokuvaa viimeiseen hetkeen saakka haltioituneena. Tunnen innostusta, ihmetystä ja kunnioitusta juonen ajoituksesta ja täydellisestä kehittymisestä.

Joka päivä herään kohtelemaan itseäni niin, kuin haluaisin rakastajan kohtelevan minua. Puhun itselleni rakkaana, jonka näen ja tunnen ympärilläni. Ja kun tuo rakas ilmestyy sielukumppanina, jonka olen tuntenut ja jolle olen puhunut eetterissä vuosia, kiitän häntä täydellisestä ajoituksesta ja samaan aikaan kunnioitan sitä kärsivällisyyttä, mitä se on jalostanut minussa.

Kun hän syöksyy sisään ja vie jalat altani kaiken sen yli, mitä olen koskaan pystynyt kuvittelemaan elämälleni, kumarran syvään Jumalalle hänessä tietävästi hymyillen … ja tanssimme yhdessä elämän tanssia … koska elämä on täydellistä.

Ja jos elämä on täydellistä minulla, jotenkin sydämessäni tiedän, että se on sinullakin. Olemme tässä rakkaudessa yhdessä, joka hengenvedolla.

Om shanti. Kiitollisin sydämin, Julie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev