HomeViestejäAdeana M. Slater16.2.2021 - Tätä energiaa ei pääse piiloon

16.2.2021 - Tätä energiaa ei pääse piiloon

TÄTÄ ENERGIAA EI PÄÄSE PIILOON

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
16.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valtavirtamedia tuntuu olevan yleisesti ottaen hiljempaa. On vähän kerrottavaa asioiden "pimeästä" päästä, koska valo kirkastuu ja kirkastuu jatkuvasti. Sen sijaan ne yksilöt tai ryhmät jotka päättivät jäädä piiloon pimeyteen, eivät voi pysyä siellä enää paljon kauemmin.

Muista, että on niitä, jotka pysyivät verhon takana piilossa suuressa illuusioshow'ssa. Ja on myös niitä nukketeatterin esittäjiä, jotka opastivat "loitsullaan" muita tekemään tätä tai tuota. Melkein kuin tässä loisteliaassa illuusioshow'ssa yhtäkkiä vedettäisiin verho sivuun, mikä paljastaisi jotkut "housut kintuissa".

Kenties suuri valokeila saa yllättymään kuin klovnin, valppaudessaan myös ne, jotka pitivät valtaa aioneita. Tämä valokeila näyttää heidät erityisrooleissaan. Eikä tätä energiaa voi piiloutua. Kuten on mainittu aiemmin, valo pystyy säteilemään kirkkaasti myös niihin, jotka piilottelevat pimeissä halkeamissa ja koloissa.

He saattavat yrittää piiloutua, mutta ei ole mitään paikkaa, jota parrasvalo ja totuus eivät korosta. Nämä "hiljaiset" ajat, kuten ihmiset ajattelevat, palvelevat tarkoitustaan. Pimeyden soluttautuminen ulottuu syvälle, ja vie jonkin aikaa, että kaikki se tulee pintaan, niin kuin on tarkoitus. Nuo urheat sielut joilla on äärimmäistä vahvuutta ja totuutta, ovat nyt eniten tähtäimessä.

Muista, että ne jotka vastustuvat valoa, hyökkäävät jatkuvasti niiden kimppuun, jotka uhkaavat heidän valta-asemaansa eniten. Kiinnittäkää tarkkaan huomioita, kun alatte nähdä, kuinka ne jotka ovat piiloutuneet pimeysviitan taakse, paljastavat todellisen karvansa vasta aivan lopussa. Saatatte yllättyä, kun tätä energiaa "pelataan loppuun". Taas kerran, kun valosta tulee kirkkaampaa ja kirkkaampaa, yön "torakat" pakotetaan päivänvaloon kaikkien nähtäväksi.

Tämän energian kestäminen ei ole ehkä kaikille helppoa, kun se irrottaa jatkuvasti sellaista, mikä ei enää palvele ihmiskuntaa, valmisteluna korkeimpaan hyvään. Muista kuitenkin, kuka olet, ja tiedä, että kaikki vastaukset joita etsit, ovat jo sisälläsi. Ne ovat sydämessäsi vilpittömänä intuitiona. Sinun täytyy vain luottaa näihin viesteihin täysivaltaisena sieluolentona, joka olet, ja vahvistaa tätä tiedostamista päivä päivältä.

Totuutta on vaikea niellä, ottaen huomioon illuusiot, iskostamisen ja aivopesun, jota on tapahtunut hyvin pitkään kellon ympäri. Valotyöntekijät ovat täällä antamassa rakkautta, vahvuutta ja valoa tarpeessa oleville. Herääminen on yksilöllinen valinta, ja useammat päättävät tehdä sen. Nämä kauniit heräävät sielut pitkästä unestaan, nähdäkseen totuuden sekä valon ja pimeyden viimeiset taistelut tulevina päivinä.

Luota tähän energiaan eteenpäin mentäessä. Usko jatkuvasti jumalaiseen suunnitelmaan.

P.S. Valo on voittanut!!

Siunausta kaikille,

–Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >