HomeViestejäAdeana M. Slater26.5.2020 - Ei-heränneet sielut

26.5.2020 - Ei-heränneet sielut

EI-HERÄNNEET SIELUT

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
26.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ne sielut jotka ovat heränneet ja päättäneet siirtyä eteenpäin tässä ylösnousemusprosessissa, pystyvät siirtymään kaikkien ulottuvuuksien välillä, korkeampien ja alempien. Vaikka he ehkä valitsevat resonoida enimmäkseen korkeampien 5D-ulottuvuuksien kanssa, he kykenevät kokemaan alemmat ulottuvuudet samanaikaisesti, antamatta energiaansa niille tai paljon ajattelematta niitä.
 
Noille heränneille tämä saattaa näyttää siltä, että he elävät valemaailmassa, josta he tuntevat enimmäkseen vieraantuneensa ja irrottautuneensa. Näin on, koska he näkevät, tuntevat ja tunnistavat totuuden omasta sydän- ja sielutotuudestaan.
 
Lasken usein leikkiä, että ne jotka ovat heränneet, elävät "hämärän rajamailla". Heille saattaa olla vaikeaa katsoa, kun hyvin monet päättävät elää pelossa rakkauden sijasta. Olettakaamme myös, etteivät ei-heränneet tiedä eroa rakkauden ja pelon välillä. Kenties heidän nykyelämänsä ja myös aiemmat elämät ovat olleet täynnä tuskaa, vastoinkäymistä ja pelkoa.
 
Toisin sanoen, nuo ei-heränneet ehkä päättävät elää pelossa ja myös noudattaa sokeasti muiden sanelua, koska he eivät tiedä mistään muusta. Tämä ei ole väärin heille. He eivät ehkä ole valmiita tai kykeneviä heräämään tänä aikana. Jokaiselle sielulle annetaan tämä tilaisuus ja vaihtoehto herätä eri tahtiin ja eri nopeudella. On myös niitä sieluja, jotka eivät halua osallistua tähän ylösnousemusprosessiin ja lähtevät tästä maailmasta kokonaan. On heidän valintansa tehdä niin. Ja kenties eksyneet sielut tarvitsevat niiden heränneiden rakastavaa ja lempeää ohjausta, jotka elävät sydämessään ja tietävät tuon eron, tönäisemään heitä eteenpäin ehdottomassa rakkaudessa.
 
Tämä on heränneiden ja ei-heränneiden sopima energia. Asteikon kummassakin päässä on vastuu: heränneet avautuvat ja ovat käyttävissä, ja ei-heränneet ovat valmiita pyytämään apua, jos he tarvitsevat sitä. Tämä ei ole heränneiden olemista oikeassa ja ei-heränneiden olemista väärässä. Muista, ettei ole oikeaa tai väärää. On vain kokeminen, ja jokaisella sieluyksilöllä on täysivaltainen oikeus valita, mitä se haluaa tuoda omaan todellisuuteensa valintojensa, reaktioidensa ja kunkin dynamiikan perspektiivien perusteella.
 
Tämän ylösnousemusprosessin tarkoitus ei ole erottaa sinua lisää sielusisaristasi ja -veljistäsi, vaan saattaa teidät kaikki yhteen, rakkaudella yhdistymään ja välittämään toisistaan näinä koettelevina aikoina. Ykseydessä ja vahvuudessa teillä on kyky voittaa polullanne kaikki, mikä yrittää pidätellä teitä tai estää etenemisenne. Tukeutukaa toisiinne ja muistakaa, että olette kaikki kanssaluojia. Sen mitä ajattelette, luotte todellisuudeksenne. On parasta, jos useimmat valotyöntekijät voivat tulla yhteen säännöllisesti ja globaalisti meditaatiossa ja rukouksessa, tämän uuden maatodellisuuden vakiinnuttamiseksi.
 
Lisäksi, se rakkaus ja positiivisuus jota säteilette, menee multiversumiin ja löytää lopulta tiensä takaisin teille kaikille kymmenkertaisena. Tämä ei ole suotuisaa ainoastaan Gaialle ja sen asukkaille, vaan kaikelle ja kaikille sen reitillä.
 
Rakkautta ja siunauksia teille kaikille! Olemme nyt loppusuoralla.
 
–Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >