HomeViestejäAdeana M. Slater13.5.2020 - Energiapäivitys - intuitio lisääntyy

13.5.2020 - Energiapäivitys - intuitio lisääntyy

ENERGIAPÄIVITYS – INTUITIO LISÄÄNTYY

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
13.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Maailma saattaa näyttää suistuvan ehdottomaan kaaokseen maan joissain osissa verrattuna toisiin tai omassa todellisuudessasi. Tässä näkyy niiden ulkoinen vaikutus, jotka pelkäävät ja niiden jotka rakastavat. Nämä ovat asteikon päät, ja ne koetaan eri tavalla. Näitä todellisuuksia koetaan samanaikaisesti, mutta ne osallistuvat kuitenkin koko ihmiskuntaan. Varoituksena tässä on olla tarkkana siinä, mitä haluat toteuttaa. Lisää pelkoa? Vai lisää rakkautta? Ole erityisen tarkkana siinä, mitä ajattelet tai miten haluat siirtyä eteenpäin omassa evoluutiossasi. Se lisätään kollektiivin energioihin. Tämä evoluutio kysyy sinulta myös, miten teet mittatilaustyönä omat muutoksesi sekä lisäät sitä yhdistymistä, joka alkaa nyt ilmentyä silmiesi edessä.
 
Yksi asia on varma: intuitiosi lisääntyy ja tekee korkeimpia "piikkejä", joita se on saavuttanut aioneihin, ja jatkaa vielä ylemmäs. Kollektiivi alkaa kyseenalaistaa enemmän vallitsevan tilan. Ihmiskunta valitsee rakkauden, rauhan, vapauden ja erityisesti oikeudenmukaisuuden tällä aikajaksolla. Useimmat tuntevat sydän- ja sieluintuitiollaan.
 
Useammat ja useammat päättävät ajatella itse ja ottaa voimansa takaisin. Kun annat voimasi pois, kuten olet tehnyt hyvin pitkään, se johtaa saneluun, oikeuksien ja vapauksien menettämiseen. "Kutistut" ajattelemaan, ettei sinulla ole merkitystä eikä sinulla ole vaikutusta, ja se on kaukana totuudesta!!
 
Juuri tämä tapa ajatella ja tuntea hukkuu parhaillaan rakkauteen ja parantavaan energiaan. Tämä on "adrenaliinienergiaasi" kosmoksesta, nostamaan sinut ylös ja kantamaan suuruudella ja edistymisellä, jonka eteen olet tehnyt hyvin paljon työtä, etkä nyt kiellä sitä. Älkää luovuttako, kauniit sielut! Taistelemme sen puolesta, mihin uskomme ja miksi olemme vapaaehtoisesti täällä tässä kriittisessä ajan risteyksessä!
 
Tämä on erityisen haastavaa, koska sinua kannustetaan seulomaan, mihin informaatioon sinun ja kollektiivin on tärkeää tarttua, tehden siitä "sinun tarinasi". Paljon totuutta haudataan väärän informaation alle lisäämään yleishämmennystäsi. Tunne sydämelläsi nämä vastaukset, ja saat selville totuuden epätotuudesta! Sinut haastetaan tällä eniten, ja minulla on äärimmäistä luottamusta, että löydät sen polun, joka valaisee sinulle eniten!
 
Rakasta itseäsi! Näe arvosi! Näe ja tunne kaunis vahvuutesi sieluna, joka olet, ja puolusta itseäsi. Ole vastuullinen voidaksesi rakentaa vahvaa maailmaa, joka on täynnä ominaisuuksia, joita haluat ja joka on enemmän kuin halukas rakentamaan vakaalle perustalle tästä eteenpäin. Päätämme jättää vakaan perustan meidän jälkeemme tuleville sukupolville, lapsillemme ja lapsenlapsillemme. Älä kutistu pelosta! Ole urhea ja astu esiin!! Maailma tarvitsee sinua nyt. Astu ulos mukavuusalueeltasi. Auta meitä kaikkia tekemään tästä kaunis paikka rakastaa ja elää vapaana.
 
Kiitos kaikesta rakkaudesta ja positiivisuudesta, jota teette päivittäin kaikkia varten. Olemme yhtä. Ja seisomme yhdessä yhtenäisenä.
 
Rakkautta ja siunauksia,
 
–Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >