HomeViestejäAdeana M. Slater26.3.2020 - Ihmiskunta herää

26.3.2020 - Ihmiskunta herää

IHMISKUNTA HERÄÄ

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
26.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Se on sanottu aiemmin ja se kannattaa mainita uudestaan, ettei pidä eksyä harhakuviin, joita ympärillänne on. Tällä hetkellä näyttää kaoottiselta sekasotkulta, eikö? Media on karannut taas kerran yhden katastrofilta näyttävän tapahtuman mukaan. Tällä kertaa panoksia on nostettu merkittävästi, ja on ollut täydellistä "sulkeutumista" kaikissa kaupungeissa ympäri maapalloa. Tämä ei tahdo sanoa, ettei tämä virus ole totta. Painotus saattaa vain olla vähintäänkin musertava.
 
Syitä tähän häiriötekijään saattaa olla useita. On vaalivuosi, ihmiskunta herää ja on kulissien takaisia taisteluja, joita käydään hallituksissa koko ajan. "Mikä" ei ole nyt fokus. Fokuksen pitäisi olla omassa ylösnousemusmatkassamme ja sen löytämisessä, mikä erityisesti resonoi kanssasi. Kannustetaan eniten siihen, että löydät sen, mikä tekee sinut onnelliseksi, ja fokusoidut siihen.
 
Tiedän, että useimmissa tilanteissa, erityisesti nyt, se saattaa olla helpommin sanottu kuin tehty. Mutta kenties se on haaste, joka on edessänne. Siinä on muistutus, että olette uskomaton sielu ja pystytte pääsemään yli kaikesta, mitä laitetaan polullenne. Teidän pitäisi myös tietää, että mitä tahansa haasteita kohtaatte nyt tai tulevassa ajassanne, ne ovat siinä, jotta päätätte nousta niiden yläpuolelle ja kukistaa ne.
 
Olette epäilemättä kykenevä siihen. Olette enemmän kuin kykenevä. Olettehan jumalaisia sotureita. Ette olisi täällä maan päällä tämän suurenmoisen ylösnousemussiirtymän ja evoluutiotilaisuuden aikana, jos näin ei olisi. Ja kenties tarvitsette tuon muistutuksen noustaksenne korkeammalle taas kerran, koska kaikki mitä on tapahtunut, on yrittänyt alentaa teitä taas.
 
Tämä on kannustuksen ja toivon viesti. Päättäkää käyttää erottelukykyänne ja intuitiotanne, että pelko on harhaa. On parasta, kun päätätte olla ylireagoimatta tai löytämättä itseänne paniikkitilasta. On ehdottoman suotuisaa olla tietoinen ympäristöstä ja varovainen sen suhteen. Tämä ei eroa mistä tahansa tilanteesta. Voitte päättää myös olla menemättä väkijoukkoihin tai kokoontumisin, joissa olette erityisen huolissanne. On myös kohottavaa lähettää parannusta ja rakastavaa energiaa niille, jotka ovat ehkä haavoittuvampia.
 
Pyrkikää pysymään positiivisena, vaikka tunnette rajoitettavan olemistanne siellä, missä haluatte olla, tai menemistänne sinne, minne haluatte mennä. Te tai lapsenne voitte tuntea myös syvää pettymystä, kun urheilutapahtumia peruutetaan tai kun se mihin osallistumista olette perheenä odottaneet innoissanne, ei ole enää vaihtoehto. Jos keskitytte tämän näkemiseen siunauksena eikä esteenä, jatkatte itsenne kohottamista pois synkältä näyttävästä pilvestä, joka on päättänyt pilata suunnitelmanne tai alentaa energianne suruun tai epätoivoon.
 
Entä jos päätätte nähdä tämän tilaisuutena olla yhdessä niiden kanssa, joita rakastatte? Jos rakkaanne ovat fyysisesti saavuttamattomissa, teillä on ehkä enemmän aikaa viestitellä tai puhua heidän kanssaan muilla tavoilla. Tämä saattaa olla myös aikaa, jolloin arkinen, mutta kiireinen elämänne yhtäkkiä hiljentyy, ja voitte viettää laatuaikaa itsenne kanssa. Kenties mielenne hiljennyttyä jokapäiväisen elämän häiriötekijöistä, voitte fokusoitua tavoitteisiin, pyrkimyksiin ja sydämen toiveisiin selkeämmin, lisäoivallusten kera. Vain te voitte päättää tuntea tällä tavalla ja ottaa kaiken irti siitä synkästä pilvestä, joka yrittää seurata jokaista liikettänne.
 
Jokaisen myrskysateen jälkeen aurinko näyttäytyy taas lopulta. Kun aurinko tulee esiin, kaunis sateenkaari luultavasti seuraa. Tämä on muistuttamaan sinulle, että silta on jo valmiina johtamaan sinut parempiin aikoihin ja paikkoihin. Tämä motivoi myös jatkamaan eteenpäin kaikkien vaikeiden tai synkempien aikojen läpi elämässäsi. Kun teet sen, rauha, siunaukset ja uudet alut odottavat sinua ja koko ihmiskuntaa.
 
Niin olkoon. Ja niin se on.
 
Kirkkaimpia siunauksia kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >