HomeViestejäAdeana M. Slater4.3.2020 - Korkeampi valovärähtely puhdistaa kollektiivia

4.3.2020 - Korkeampi valovärähtely puhdistaa kollektiivia

KORKEAMPI VALOVÄRÄHTELY PUHDISTAA KOLLEKTIIVIA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
4.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Korkeampi valovärähtely jatkaa kollektiivin puhdistamista ja auttaa puhdistamaan ja parantamaan kaikki viime jäänteet, jotka täytyy vapauttaa energiakentästä. Tämä saattaa näyttää ja tuntua jatkuvalta prosessilta, koska valtaosalla ihmisiä on syviä ydinhaavoja, joiden täytyy tulla taas pintaan, jotta ne voidaan muuntaa. Tämä näyttää erilaiselta kullakin ihmisellä, koska kaikki eivät ole "yhden koon sipuleita". Tämä merkitsee, että jokaisen täytyy kuoria nuo kerrokset parantumista varten eikä kaikilla ole samaa paksuutta (eli ydin haavoja) kuin toisilla.
 
Pidä mielessä, että tämä puhdistuminen on perimmiltään kohottamassa sinua. Vaikka saattaa tuntua raskaalta ja säälimättömältä, kun kohtaat näitä kasvuoppitunteja, se ei ole enempää, kuin sielu pystyy käsittelemään. Jokainen päättää intensiivisyyden sekä vauhdin, jolla ylösnousee. Vaikka ylösnousemustavoite on sama kaikilla, kokemukset voivat erota ihmisestä toiseen sen perustella, millä tasolla nämä muutokset hyväksytään sisällä.
 
Useammat ja useammat kollektiivissa heräävät ja tulevat tietoiseksi tästä evoluutiotilaisuudesta, joka heidän edessään on. Useimmat menevät virran mukana ja sallivat näiden muutosten tapahtua. Tämä saa prosessin näyttämään paljon tasaisemmalta kuin niillä, jotka päättävät kohdata sen vastustaen ja haluttomasti. Tietoisuuden myötä tulee syvää ymmärrystä ja useimmissa tapauksissa syvää arvostusta niitä oppitunteja, sitä kasvua ja transformaatiota kohtaan, mitä kukin tunnistaa itsessään, kun hänen matkansa jatkuu.
 
Kollektiivienergiassa on halu päästä korkeammalle ja edetä auliisti. Ei ainoastaan vanha illuusioperusta hajoa, vaan tunnistetaan myös, että ne toksiset kaavat ja tavat, joita on ollut tai on, ovat jäämässä taakse. Kirkasta valoa kohdistetaan tällä hetkellä ihmisten haitallisiin käyttäytymistapoihin sekä siihen, mitä on sallittu tapahtua menneisyydessä. On välttämätöntä, että nämä vaikutukset tunnustetaan, jotta nämä alemmat tiheät energiat hajoavat nopeasti ja auliisti valoon.
 
Mikään muu, kuin omat itseä rajoittavat ajatuksesi ja uskomuksesi, eivät estä etenemistäsi. Päätä murtautua kaikkien pelkojen ja itse-epäilyjen läpi, jotta sallit suurenmoisuutesi ja kykysi loistaa. Muista, että kun useammat oivaltavat tämän ja katkaisevat tietoisesti rajoittavat kahleet, muut sielut havaitsevat tämän energian ja heihin vaikutetaan positiivisesti, jotta hekin tekevät saman.
 
On tapahtunut myös perspektiivimuutos, että ulkonäkö ja yhteiskunnallinen status eivät ole yhtä tärkeitä kuin sydämen ja sieluaikomuksen puhtaus. Sydämen ja sielun kirkkaus vetää toisia puoleensa, hyvin samaan tapaan kuin majakka opastaa laivoja kotiin syvältä ja synkältä mereltä. Tästä tulee ilmeistä niillä, jotka muodostavat kumppanuuksia ja ystävyyksiä ympärillään olevien kanssa.
 
Katsokaa ympärille ja tunnistakaa nämä merkittävät muutokset kaikkialla, minne käännytte. Mikä tärkeintä, olkaa ylpeitä itsestänne sen vuoksi, miten pitkälle olette päässeet hyvin lyhyessä ajassa. Jatkatte kunnostautumista kaikessa, mihin laitatte optimistisen energianne!
 
Rakkautta ja siunauksia kaikille,
 
–Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >