HomeViestejäAdeana M. Slater31.1.2020 - Energiapäivitys - vaihtelevia energioita

31.1.2020 - Energiapäivitys - vaihtelevia energioita

ENERGIAPÄIVITYS – VAIHTELEVIA ENERGIOITA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
31.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On uskomatonta, että astelemme hyvin nopeasti jo helmikuuhun. Useimmat meistä kysyvät, mitä tammikuulle tapahtui, kun se aika jota koemme, nopeutuu jatkuvasti. Toisista se saattaa näyttää räjähtävän ja toisista olla hyvin ikimuistoista. Riippuu omasta kasvustasi ja transformaatiostasi, mitä kokemuksesi tai oppituntisi ovat.
 
Se on myös räätälöity siihen, miksi olet täällä ja mitä haluat oppia. Tammikuu on saattanut olla joillekin teistä "sieluleima", kun saitte paljastuksia ja oivalluksia, jotka voivat olla sekä kehittäviä että vapauttavia. On välttämätöntä, että reagoitte näihin energioihin ja liikutatte itseänne niiden mukaisesti. Sydämestänne, sielutotuudestanne ja polustanne tulee äänekkäämpi ja selvempi teille nyt. Teidän ei enää tarvitse arvailla, mitä teidän pitäisi tehdä tai mihin teidän pitäisi matkustaa.
 
Seuratkaa sydäntänne. Seuratkaa totuuttanne. Seuratkaa intuitiotanne. Kuvitelkaa, että nämä kolme pääteemaa ovat erillisiä polkuja, jos teidän täytyy. Ottakaa kukin haltuunne yksitellen, jos se auttaa teitä. Tietäkää vain, että ne kaikki ovat yhtä tärkeitä ja sulautuvat pian yhteen perimmäiseksi sielupoluksenne ja kasvuksenne, kun sallitte niin olla. Energia on epäilemättä intensiivistä. Kuten kollektiivisesti on tarkoitus. Älkää yhtään epäilkö sitä.
 
Tämä nimenomainen energia voi tuntuu anteeksiantamattomalta niille, jotka eivät alun perin antaneet, ja yltäkylläiseltä niille, jotka antoivat. Näin on syystä. Se on kaikkien vaa'an tasapainottamista varten. Kukaan ei voi antaa tietämättä, miten otetaan. Eikä kukaan voi ottaa tietämättä, miten annetaan. Roolit täytyy kääntää toisinpäin, jotta energiaa ei ainoastaan kunnioiteta, vaan siitä ollaan myös kiitollisia. On välttämätöntä tuntea kumpikin aspekti voidakseen täysin arvostaa kokemuksiaan.
 
Ole anteeksiantava itsellesi ja toisille, kun jatkamme näiden totuuksien paljastamista, sekä näkyvien että näkymättömien. Lisäksi tämä energia-aalto muistuttaa, että olet luoja jokaisella ajatuksella, jonka projisoit, ja jokaisella sanalla jonka sanot. Koska ilmennämme nyt nopeasti, varmista, että se värähtelee korkealla ja siihen liittyy positiivisen aikomuksen tai energian taajuus. "Tämä energiavaihdos" on tuskallisin niille, jotka ovat eläneet egokehityskaarella. Ne jotka kokivat tämän alun perin, pyytävät oikeudenmukaisuutta, ja ne jotka kokevat sen nyt, pyytävät armoa.
 
Kyse on tasavertaisesta antamisesta ja saamisesta. Maskuliini- ja feminiinienergiat tasapainottuvat tällä tavalla.
 
Niin olkoon. Ja niin se on.
 
–Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >