HomeViestejäAdeana M. Slater13.1.2020 - Sinun täytyy ehkä kiinnittää turvavyösi!

13.1.2020 - Sinun täytyy ehkä kiinnittää turvavyösi!

SINUN TÄYTYY EHKÄ KIINNITTÄÄ TURVAVYÖSI!

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
13.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuoden 2019 lopussa teitä kannustettiin lepäämään ja valmistautumaan moniin asioihin, joita tapahtuu tänä uutena vuotena 2020. Tähän mennessä näyttää siltä, että olemme aloittaneet isolla ja kovaäänisellä pamauksella. Samanlaisella kuin juoksijat, jotka seisovat odottamassa starttipistoolin ääntä lähteäkseen "kuin ammus" radalle. Näin on sinulla, kun navigoit korkeampia energioita ja omaa polkuasi.
 
Joissain tapauksissa näyttää siltä, että olet viime aikoina kohdannut useimmiten haasteita. Kun jatkat "pinkomista" elämän läpi, väistelet myös tielläsi haasteita, jotka yrittävät hidastaa sinua tai tönäistä sinut kurssiltasi. Kaikki vaikeudet joita kohtaat, ovat lisäämässä henkilökohtaista vahvuuttasi ja auttamassa luontaisessa halussasi harmonisoitua korkeampaan tarkoitukseesi ja korkeampiin kykyihisi. Niin vaikeaa kuin se onkin, opimme ja kasvamme eniten kohdatessamme vastoinkäymisiä.
 
Tämä energia voi testata ja työntää sinua tunnistamaan, mihin sellaiseen olet ennen tyytynyt, mikä ei enää resonoi kanssasi tai ole korkeimmaksi hyväksesi. Sinua opastetaan sopeutumaan uusiin tilaisuuksiin, joita esitellään sinulle. Onneksi useimmat tuntevat halua muuttaa kaikkia elämänsä aspekteja, jotka eivät enää palvele. Tämä tekee transformaatiosta paljon helpomman hyväksyä, ja valtaosa ihmisistä toivottaa sen tervetulleeksi valmiina, halukkaana ja sydän avoimena.
 
Älä tule huijatuksi, erityisesti nyt kun matalammat energiat yrittävät viivytellä ja tarttuvat kirjaimellisesti mihin tahansa pysyäkseen hengissä. Se paljastuu erityisesti mediassa yrityksenä saada aikaan pelon tai vihan tunteita. Jos tunnet lipsuvasi taaksepäin ja asettuvasi pelkoon tai vihaan, pystyt nyt tunnistamaan sen melko nopeasti ja voit ohjata reaktiosi ja energiasi uudelleen. Muista fokusoitua sydänkeskukseen ja maadoittaa energiasi usein "minä olen" -olemukseen.
 
Myös järkytyksen aikoina valotyöntekijät liittyvät yhteen ympäri maailmaa ja lähettävät rakkauttaan ja valoaan niille, jotka tarvitsevat sitä. Todiste tästä ovat viime aikojen maastopalot Australiassa. Ihmisiä kerääntyi yhteen rukoilemaan sadetta ja lähettämään rakkautta niille, joihin tilanne vaikuttaa. Vaikutukset ovat tähtitieteellisiä ja se jatkuu, kun lisää rukouksia sanotaan.
 
Meidän täytyy muistaa pysyä äärimmäisen vahvana, rauhaa ja rakkautta sydämessämme. Yritä pysyä positiivisena mahdollisimman paljon. Älä salli tuon "eliitin", joka on menettämässä valtansa massoihin, heikentää soturiasennettasi. Heidän "ruuan" etsintänsä on loppumassa melko nopeasti, kun valo on peittänyt suuren osan pimeydestä ja niistä, jotka siinä viipyilevät.
 
Kuten aina, sydän vastaa kysymyksiin, joita sinulla on. Hiljennä mielesi ja mene sydämeesi. Aivan kuten läpinäkyvyyssäädin on käännetty täysille, myös aistisi ovat korostuneet. Alat tuntea vastaukset helpommin ja annat myös kernaammin intuition opastaa sinua oikeaan suuntaan.
 
Koko tämän vuoden on enemmän "turbulenssia", kun asioita ravistellaan ja tönitään jatkuvasti. Sinun täytyy ehkä kiinnittää turvavyösi! Kohoamme korkeuksiin ja hyvin nopeasti "paljastumismääränpäähän".
 
Lähetä koko tämän prosessin ajan rakkautta ja parannusta Gaialle. Olemme yhdessä. Olemme ykseydessä.
 
Rakkautta ja valoa kaikille,
-Adeana
  
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >