HomeViestejäAdeana M. Slater10.12.2019 - Lapset kehittyvät kanssasi

10.12.2019 - Lapset kehittyvät kanssasi

LAPSET KEHITTYVÄT KANSSASI

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
10.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ylösnousemusprosessi hämmentää jatkuvasti ihmisten sydämiä, sekä suuria että pieniä. Eivät ainoastaan ne, joilla on "enemmän elämänkokemusta", tunne syvää halua muutokseen sisällä ja ulkopuolella, vaan myös heidän jälkeläisiinsä ja nuorempiin sukupolviin vaikutetaan. Tätä korkeampaa energiaa ei ole räätälöity ainoastaan tietyille yksilöille … eikä se tuo mukanaan tarkkoja määritelmiä ja vaatimuksia. Meidän onneksemme tämä energia pyyhkii laaja-alaisesti.
 
Saavuttaakseen varmasti jokaisen repeämän tai raon saumassa. Samalla tavalla kuin laajentuva valo. Valo voi säteillä ja säteilee kirkkaasti myös pimeimpiin ja synkimpiin paikkoihin. Tiedä vain, että kaikki alkaa tapahtua niin, kuin on suunniteltu.
 
Suurin osa uskomusjärjestelmäperustastasi perustuu valheisiin ja harhakuviin. Tämän mureneminen saa olosi tuntumaan, että olet kadottanut jalansijasi/pohjasi. Ja sinä olet!! Tunnet jatkuvasti, että olet eksynyt, ja olet epävarma siitä, mihin uskoa.
 
Jälleen kerran, valotyöntekijät ovat kannustaneet ihmisiä käyttämään erottelukykyä ja intuitiota aistiensa ohjaamiseen!! Mene sydämeesi tuntemaan vastauksia! Tämän tarkoitus ei ole lakkauttaa ajatteluprosesseja/aivoja. Ajatteleva osa on usein kuitenkin taipuvainen yliajattelemaan ja ylianalysoimaan, ja se on fokusoituneempi pelkopohjaisiin reaktioihin tai taktiikkoihin.
 
Sinulle tuotetaan helposti pettymys, koska aivoja voidaan manipuloida ja ohjelmoida helposti. Sitten sinua opastetaan usein olemaan "pääfiksu". Ei lainkaan tunteellinen, koska sinulle on opetettu, että tunteet ovat heikkouden merkki.
 
Jos päätät seurata sydäntäsi ja olet polttanut näppisi aiemmin, sinulla ei valitettavasti ole ehkä halua avata uudestaan tuota haavoittunutta ja vahingoittunutta sydäntäsi. Ja kuten minä ja muut olemme maininneet aiemmin sielun ydinhaavoista, suurin osa USA:n ihmisistä tuntee, että heidät hylätty, torjuttu tai he eivät riittävän hyviä.
 
Tämä on ymmärrettävää ja siinä on tolkkua, että suurin osa meistä tuntee nämä ydinhaavat, kun meitä on manipuloitu, kontrolloitu ja syyllistetty tekemään niin. Sinua kannustetaan oivaltamaan nämä rajoitukset tai tientukkeet ja päättämään, että murtaudut niiden läpi kuin täysivaltainen olento, joka olet. Päätä parantua, jos olet haavoittunut vanhempi tai lapsi.
 
On kriittistä, että päätämme parantaa itsemme, jottei tätä vahinkoa ja vääristynyttä mallia välitetä lapsillemme, kuten on tehty aiemmin. Useimmat vastasaapuneista sieluista ovat jo korkeammassa värähtelytaajuudessa. Ja he ovat tähtisiemeniä, joiden on määrä auttaa maailmaamme ja rakentaa se uudelleen rakastavalla huolenpidolla uudeksi Maaksi.
 
Vanhemmat murrosikäiset lapsemme ja nuoremmat aikuiset lapsemme heräävät myös meidän kanssamme. Tämä merkitsee, että he alkavat kyseenalaistaa "elämänprosessia" samaan tapaan, kuin me teimme tai jatkuvasti teemme käydessämme läpi omaa evoluutioprosessiamme.
 
He kysyvät:
* Miksi teemme tätä?
* Miksi se on näin?
* Mitä opimme tästä?
* Eikö ole parempaa tapaa tai ratkaisua?
 
Heidän toimensa, käyttäytymisensä ja kiinnostuksensa muuttuvat. He eivät ehkä enää halua harrastaa urheilulajia, jota he ennen rakastivat. Vanhempana saatat huolestua, että lapsesi on ehkä masentunut tai käy läpi jonkinlaista kummallista vaihetta. Hän käy läpi ylösnousemusvaihetta meidän kanssamme. Hänen perustelunsa voi olla, että se on liian kilpailuhenkistä, hän ei tunne olevansa tarpeeksi hyvä tai hän yksinkertaisesti inhoaa sitä aktiviteettia, joka teki hänet aiemmin onnelliseksi.
 
Lapsemme tarvitsevat hyväksyntäämme, rakkauttamme ja vakuutteluamme ennen kaikkea näinä rasittavina ja hämmentävinä aikoina.
 
Olemme tässä yhdessä! Jokainen askel eteenpäin on voitonjuhlaamme! Niin olkoon.
 
–Adeana
 
Vastuuvapaus: Jos lapsellasi on masennusoireita, älä sivuuta tätä varoitusta, jos olet vanhempi ja tunnet lapsesi hyvin. Hanki hänelle tarpeellista apua, jos hän tarvitsee sitä. Älä sivuuta masennusta tai itsemurhakuvitelmia. Hanki hänelle apua välittömästi!! Kiitos!
 

  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >