HomeViestejäAdeana M. Slater19.11.2019 - Läpinäkyvyyssäädin on täysillä

19.11.2019 - Läpinäkyvyyssäädin on täysillä

LÄPINÄKYVYYSSÄÄDIN ON TÄYSILLÄ

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
19.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Läpinäkyvyyssäädin on käännetty maksimiarvoonsa. Tämä merkitsee, että kykenet näkemään valheiden ja harhakuvien läpi. Kaikki mikä ei resonoi kanssasi, kerrotaan sydämessäsi ja sielutietoisuudessasi. Se saattaa tulla energian vaihteluna ylös tai alas ja tuntua erittäin epämukavalta sinulle.
 
Mitä enemmän yrität olla tämän energian kumppani, sitä loppuunkuluneemmalta tai tyhjemmältä sinusta tuntuu silloin, kun se ei ole korkeimmaksi hyväksesi. Sinusta tuntuu aina väsyneeltä tai lannistuneelta, kun olet niiden seurassa, joilla ei ole paras etusi sydämessään, ja vaikka yrittäisit miten paljon, se ei koskaan saa oloasi tuntumaan parhaalta.
 
Jonkun ihmisen hahmon, motiivin tai aikomuksen aitous on nyt läpinäkyvä. Niinpä jokainen joka esittää olevansa valoa eikä ole, tuo mukanaan informaatiota tai energiaa, joka ei tunnu mukavalta. Ympäri maailmaa on energian lukijoita, jotka ovat valmiina paljastamaan jokaisen, joka esittäytyy totuutenaan, mutta on todellisuudessa valheellinen.
 
Näin on järjestetty tarkoituksella, jotta ne jotka levittävät valheellisuuksia, tunnistetaan välittömästi ja paljastetaan. Tämä on nyt energia. Tästä syystä pimeää puolta ja sen jokaista liikettä katsotaan tehokkailla "kiikareilla". He eivät voi piiloutua enää. Totuus tulee nyt esiin, eikä heillä ole mitään paikkaa, minne piiloutua tältä valosäteeltä. Kollektiivi on heräämässä pitkästä unestaan … Pyydämme teitä kaikkia hieraisemaan unet silmistänne. On aika nähdä, miltä totuus näyttää sisältä ulospäin.
 
Mitä enemmän parannat ja muutat noita rikkoutuneita osia itsessäsi ja sydämessäsi, sitä enemmän pystyt näkemään näiden muutosten ulkoisen heijastuksen. Jälleen kerran se on muistutus, että jos ja kun haluat muutosta tapahtuvan ulkoisessa todellisuudessasi, se alkaa ennen kaikkea muutoksista sydämessäsi ja sielussasi. Kykenet näkemään todellisuutesi ja muuttamaan sitä niiden havaintojen, ihanteiden ja tiedostamisten perusteella, joita sinulla on ja päätät kokea.
 
Energia jota projisoit positiivisena tai negatiivisena, menee multiversumiin luomaan lisää samaa. Päätä olla positiivinen ja nähdä korkeimmat syyt kaikessa, mikä on huolellisesti järjestetty sinulle ja korkeimmaksi hyväksesi, vaikket näkisikään sitä tuolloin. Nämä ajat ovat hyvin koettelevia ja haastavia useimmille.
 
Ainoastaan silloin kun se on korkeimmaksi hyväksesi, se voi tulla oppituntien kera. Joskus vaikeasti opittavat asiat ovat vaikeita ja haastavia. Ja jälleen kerran, kaikki riippuu reaktiostasi siihen, mikä todellisuutesi on ja tulee olemaan. Päätä rakastaa toisia! Päätä antaa anteeksi! Päätä nähdä korkein syy kaikessa. Tiedä, että on jokin korkeampi tarkoitus, joten elä ehdottomassa kiitollisuudessa. Kohtele jokaista kohtaamaasi ihmistä rakkaudella ja kunnioituksella, koska sinulla ei ole aavistustakaan, miten vaikeaa hänen elämänsä todellisuudessa on verrattuna omaasi.
 
Hauskuuden vuoksi kutsumme tätä "hevonpaskamittariksi". Sen kapasiteetti on loppunut maavuosiesi aikana kerta toisensa jälkeen aionien ajan. Totuus joka sinulle tulee, ei ole kaunista ja sievällä lahjanarulla ja rusetilla koristeltua. Se on raakaa. Odottamatonta. Ja erityisesti järkyttävää. Olette kaikki uskomattoman vahvoja sieluja, ja olette täällä syystä.
 
En epäile yhtään vahvuutta, rohkeutta ja rakkautta sydämessänne. Tämä kantaa meitä eteenpäin kerta toisensa jälkeen!! Myös vaikeimpina ja kovimpina aikoina. Meillä on toisemme. Meillä on kaikkien eniten luonteenlujuutta jatkaa sinnikkäästi!!
 
Rakkautta ja siunauksia teille kaikille!
–Adeana
  
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >