HomeViestejäAdeana M. Slater16.4.2019 - Uuden Maan energioihin sopeutumista

16.4.2019 - Uuden Maan energioihin sopeutumista

UUDEN MAAN ENERGIOIHIN SOPEUTUMISTA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
16.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sopeutuessasi uuteen Maahan ja sen energioihin, saatat olla uupuneempi, kun tutustut tähän uuteen ilmapiiriin ja evoluutioon, jota on tapahtunut enimmäkseen sisälläsi. Silloin kun tämä energia tuntuu olevan melkein liikaa, sinulla saattaa olla halu palata takaisin vanhoihin 3D-tapoihin tai -käyttäytymismalleihin. Jos teet tämän, se ei merkitse, että olet epäonnistunut missään mielessä.
 
Sinua kannustetaan liikkumaan omaa tahtiasi ja omalla tavallasi. Kuitenkin jotkut jotka ovat kyvyttömiä tai haluttomia siirtymään tai sopeutumaan näihin korkeampiin ja intensiivisiin energioihin, saattavat lähteä tästä elämästä kokonaan. Tämä kohonnut energia ja sielutyöntö saattaa olla liikaa joillekin sieluille, ja he päättävät lähteä tästä maallisesta ulottuvuudesta enemmin kuin myöhemmin.
 
Tämä on heillä vain sielutason vapaan tahdon valinta. Ihmiskuntaa kokonaisuutena kannustetaan parantamaan itsensä ja päästämään irti vanhasta painolastista, joka ei enää palvele heitä. Tämä on kaikille sen vapauden, rauhan, rakkauden, yltäkylläisyyden ja ilon kokemiseksi, joka voidaan saavuttaa kaikilla olemustasoilla. Tämä annetaan jokaiselle sielulle yksilönä, perustuen hänen valintaansa ja parantumispäätökseensä.
 
Kuitenkin tämä energia ja sydänomistautuminen tähän muutokseen on myös polttoainetta kaikille sieluille löytää inspiraatiota ja opastusta niiltä, jotka päättävät kulkea tätä polkua uuteen Maahan. Ne jotka kulkevat urheasti ensimmäisinä, jättävät kirkkaan valojuovan opastamaan niitä, jotka valitsevat nämä samanlaiset halut ja tämän muutoksen lopputulokset. Kuvittele, että kun useampia ja useampia sydämiä liittyy näihin ponnisteluihin mukaan, tämä lopputulos on jokaisen maan päällä elävän sielun ulottuvilla. Ota tämä askel eteenpäin ja tiedä, että nämä suurenmoiset rakkaus- ja luomisenergiat ulottuvat kauas kosmokseen.
 
Jos huomaat lipsuvasi takaisin vanhoihin tapoihin, kierteisiin, käyttäytymismalleihin ja tekoihin, joita et enää halua tuoda mukanasi uuteen Maahan, tiedostat sen melko nopeasti. Se tuntuu sinusta epätyydyttävältä. Saatat myös olla pahoillasi tai katuvainen siitä, että näytit luiskahtavan taaksepäin. Se on ok! Älä ole niin ankara itsellesi!!
 
Olemme kaikki astumassa kartoittamattomalle alueelle ja koemme intensiivisiä energioita samanaikaisesti. Ole mukava itsellesi, jos tätä tapahtuu. Se on muistutus sinulle, että jos et pidä siitä, mitä tapahtuu tai mitä on ympärilläsi, muuta se!! Kukaan ei pakota sinua liikkumaan tietyllä tavalla. Sinun on päätettävä se. Taikasauva on sinun käsissäsi.
 
Saatat olla myös tietoisempi liikkumisesta edestakaisin ulottuvuuksien välillä päivästä toiseen, hetkestä toiseen. Verho ohenee ja ohenee jatkuvasti. Aikajanamme tuntuvat yhdistyvän, kun päätämme niitä. Sinulla saattaa olla erilaisia kehotuntemuksia, uupumusta ja mielialavaihteluja enemmän kuin koskaan ennen. Lähde-energia tulee auttamaan sinua puhdistumisessa sellaisesta, mitä et tietoisesti päätä parantaa. Rullaa näiden energiaheilahtelujen myötä, ja ala tunnistaa ne siksi, mitä ne ovat.  
 
Otatte kaikki uskomattomia askelia ja harppauksia eteenpäin! Hyvä teitä!
 
-Adeana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >