HomeViestejäAdeana M. Slater27.1.2019 - Kulkeminen uuden Maan ovesta

27.1.2019 - Kulkeminen uuden Maan ovesta

KULKEMINEN UUDEN MAAN OVESTA

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
27.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monet teistä ovat päättäneet viime aikoina kulkea tästä uudesta tilaisuuksien, yltäkylläisyyden, rauhan, ilon ja ehdottoman rakkauden ovesta. Saattaa olla myös niitä, jotka eivät ole varmoja, haluavatko he mennä tähän uuteen suuntaan, ja heitä pidättelee tämän tuntemattoman vapauden ja kaikkien niiden valintojen pelko, joita tulee tämän eteenpäinliikkumisen myötä.
 
Tätä viestiä voi verrata henkilöön, joka on tehnyt jonkin rikoksen ja häntä on pidetty vangittuna useita vuosia elämästään. Kuvittele sitten, mitä hänestä varmaan tuntuu, kun tuomio on ohi ja hän kävelee taas katuja pitkin. Hänellä on koko maailma edessään ja monia asioita, joita hän voisi tehdä, ja monia paikkoja joihin mennä. Mihin hänen sydämensä halu johdattaa hänet ensin? Vain hän tietää, ja oma ylösnousemuskokemuksesi on samanlainen. Vain sinä voit päättää kulkea tuosta uudesta ovesta ja vapauttaa itsesi kerta kaikkiaan.
 
Päätettyäsi kulkea tästä uuteen Maahan johtavasta ovesta, sinulla on paljon omaksuttavaa kerralla ja se voi tuntua sinusta erittäin pakahduttavalta. Kokiessasi vapauden ensimmäistä kertaa aionien manipuloinnin ja syvissä harhakuvissa elämisen jälkeen, se voi tuntua vähän pelottavalta. Kaikki nämä polut edessäsi menevät eri suuntiin, joten et ole varma, minkä valitsisit ja mikä olisi paras valinta sinulle.
 
Silloin sinun täytyy käyttää erottelukykyäsi ja intuitiotasi ja antaa sydämesi opastaa sinua. Tähän tottuminen vie ehdottomasti jonkin aikaa. Kun kuuntelet intuitiotasi ja sydäntäsi suunnan valinnassa, sinua pyydetään luottamaan täysin, ulkoisen maailman näyttämättä sinulle mitään todisteita. Teitä kaikkia työnnetään luottamaan ja uskomaan siihen, mitä sydämenne kertoo teille ja mihin suuntaan teitä ohjataan eniten menemään.
 
Kun seisot kaikkien näiden polkujen edessä, saatat päättää mennä yhtä niistä käyttämättä ensin aikaa sydämesi kuunteluun, tai ehkä et kiinnitä lainkaan huomiota, minne olet menossa. Saatat vain hypellä spontaanisti ja irrationaalisesti johonkin suuntaan, melkein autuaan tietämättömänä ympäristöstäsi ja siitä, minne se vie sinua. Tällöin maisema muuttuu yhtäkkiä intensiivisen tunteen kera: "Et ole Kansasissa enää." Voit aina kääntyä ympäri ja palata alkuun kokeilemaan eri polkua. Erityisesti jos se polku jota ensin kuljit, ei enää resonoi kanssasi tai tunnu oikealta sinulle.
 
Jälleen kerran, opimme eniten yrityksen ja erehdyksen kautta. Ole kärsivällinen itsesi kanssa, kun opettelet tätä ja sinua kannustetaan luottamaan ja seuraamaan sydäntäsi taas kaikkina aikoina. Todiste, että monet sielut heräävät pitkästä unestaan, on heidän luontainen halunsa muuttaa yhtäkkiä kurssia elämässään. Useimmat eivät ehkä edes tiedosta, että he ovat heräämässä tai mitä se edes tarkoittaa. On edelleen monia sieluja, joilla ei ole aavistustakaan tästä ylösnousemusprosessista, mutta he päättävät silti kulkea tästä uudesta ovesta.
 
Epäilemättä tämä suurenmoinen energiamuutos on ympäröinyt heidät ja antaa heille luvan muuttaa sitä, mikä ei enää tee heistä onnellista ja mikä ei ole harmoniassa heidän sielutotuutensa kanssa. Jumalainen valo säteilee kirkkaasti kaikille sieluille, jotta he näkisivät ja tuntisivat tämän syvällä sisällään. Vaikka on yksilön valinta muuttua, näemme useamman ja useamman löytävän vahvuutta ja rohkeutta tehdä sen.
 
Samalla tavalla näemme tiedostamisessa nopeaa liikettä eteenpäin, kun yksilöt alkavat kyseenalaistaa uskomusjärjestelmiä tai pinttyneitä yhteiskunnallisia malleja, jotka ovat vanhentuneet. He kysyvät nyt "miksi" siitä, mitä ja ketä he ennen "seurasivat sokeasti". He huomaavat, etteivät ole enää samaa mieltä näistä ajatusmalleista tai toimista. Ja juuri näin muutos positiiviseen tapahtuu. Kaikki kauniit sielut löytävät taas nämä totuudet.
 
Kun yksi päättää parantua ja kasvaa siksi, kuka hän on täysivaltaisena olentona, muutos tapahtuu sisältä. On vain ajan kysymys, milloin ulkoinen maailma heijastaa tätä myös. Mutta kun useampi ja useampi sielu päättää tämän itsensä ja kollektiivin puolesta, se nopeuttaa uudelleenrakennusprosessia. Vanha maailma romahtaa kaikkialla ympärillämme, ja uusi maailma tulee esiin nopeasti. Se nousee tuhkasta ja raunioista. Näin rakennamme uutta Maatamme. Kaikkia kutsutaan auttamaan tässä. Tartu siis työkalupakkiisi ja sielulahjoihisi, ja ryhdytään töihin. Miten haluaisit parhaiten myötävaikuttaa?
 
Rakkautta ja siunauksia,
–Adeane
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >