HomeViestejäAdeana M. Slater21.11.2018 - Energiahaasteiden lisääntyminen

21.11.2018 - Energiahaasteiden lisääntyminen

ENEGIAHAASTEIDEN LISÄÄNTYMINEN

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
21.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä energialisäys kannustaa sinua muuttumaan ja hyväksymään sen osaksi itseäsi. Minä olen hyväksynyt tämän lahjan ja muuttunut valtavasti. Olen kohdannut varjoitseni ja päättänyt mennä syvimpiin ja synkimpiin taisteluhautoihin sisälläni, voidakseni säteillä kirkkainta valoa kaikkiin "puutteisiini" ja kaikkeen, mitä niihin liittyy. Periaatteessa päätin, että kaikki nuo raskaat ja kamalat luurangot vedetään esiin henkilökohtaisesta kaapistani.

Pyysin kaikkea tätä parantumista ja kasvua, ja olen iloinen, että tein niin. Sitä prosessia ei ollut helppoa hyväksyä, kokea ja navigoida läpi, mutta minulle se oli välttämätöntä. Jos meillä kaikilla on tämä vaihtoehto – parantua ja olla vapaa tai kohdata samoja rajoituksia ja koettelemuksia, joita alemman värähtelyn energia tuo – se puhuu puolestaan. Mutta kerron sinulle, että tämä uusi vapaus tulee sieluparannussiunausten kera.

Jos päätät parantua sielun entisten elämien vaurioista, tuskasta, ajatuksista, kokemuksista, koettelemuksista jne., koet tämän alemman energiavärähtelyn "puhkeavan" epämiellyttävästi elämässäsi, kun se esittää kirjaimellisesti viime näytöksensä ja sitten poistuu elämästäsi. Valitettavasti nämä alemman värähtelyn energiat ja taipumukset täytyy kokea ja esittää ja tuo energia muuntaa, jotta se voidaan poistaa. Tämä koko ylösnousemusprosessi sisältää kollektiivienergian.

Tämä merkitsee, että siirrymme eteenpäin ja/tai taaksepäin opittujen oppituntien intensiivisyyden ja sielukasvun perusteella. Kun energia on juuri oikea, siirrymme eteenpäin vakaata tahtia. Kun se on joko liikaa tai liian vähän, voimme joko voimistaa tätä energiaa tai perääntyä. Samanaikaisesti meihin lisätään tietoa. Tämä tieto ei ole mitään, mitä emme jo tietäisi, pelkästään sielulahjojen ja -mahdollisuuksien muistamista. Muistamme jumaluutemme ja tarkoituksemme.

Se on strategista siinä mielessä, että ylösnousemista ei ole koskaan yritetty aiemmin koko multiversumissa. Niinpä ilmaisu "opimme kulkiessamme eteenpäin" on täysin tosi ja paikkansa pitävä. Saatamme liikkua hitaasti eteenpäin, ettei meiltä mene mikään tärkeä ohi, ja voimme liikkua myös muutaman askeleen taaksepäin, mutta ajatuksena on, että liikumme jatkuvasti eteenpäin. Mikään askel taaksepäin ei ole heijastus mistään erityisestä, vaan kenties vain harha-askel aikomuksessa, tiedostamisessa tai intensiivisyydessä. Siirrymme edelleen eteenpäin yhdessä yhtenä.

Toiminnot ja valinnat, joita teemme yhdessä, ovat samanlaisia kuin Transformers-sarjakuva. Käytän tätä leikkisää vertauskuvaa, että olemme kaikki yhteydessä autobotteina tai decepticoneina. Sillä ei ole merkitystä, kumpaa kuvitteellista joukkuetta kannustat. Kohtaat nämä samat eroavuudet ja erillisyysharhat kokonaisuutena kaikkialla, minne käännyt. Olemme kaikki keskenämme yhteydessä riippumatta siitä, mikä joukkue mainostaa tätä tai tuota ulkopinnalla.

Yksi totuus tässä vertauskuvassa on kykysi olla ainutlaatuinen ja uskomaton "osana" kokonaisuutta, joka olet. Ja myös yhdistyä ja tulla "yhdeksi" kaikkeen, mitä olet. Tämä merkitsee, että yhdistyt kaikkiin muihin voidaksesi tulla ehdottoman ja puhtaan jumalaisen rakkauden kokonaisuudeksi.

Se on syntymäriittisi. Se on, kuka olet. Siihen olet myös kollektiivisesti palaamassa. Olet valinnut nämä tapahtuvat muutokset, jotta nämä vasta löydetyt vapaudet löytävät sinut ja antavat monia tilaisuuksia liikkua eteenpäin ja nykyisten kykyjesi ja nykyisen kapasiteettisi yli.

Nämä sielulahjat ovat olleet aina ulottuvillasi, mutta opit ne merkittävästi uudelleen ja syvemmin, kun roska tai taakka parannetaan ja muunnetaan sisälläsi. Avaudut enemmälle, kun parannut sisältä. Älä salli pelon estää sinua, hidastaa sinua tai saada sinua tekemään epäviisaita päätöksiä. Sydämesi ja sieluintuitiosi ottaa johdon. Salli tämän totuuden olla. Menet aina, minne on tarkoitus, silloin kun painotetaan äärimmäistä luottamusta ja uskoa itseesi ja omiin päätöksiisi.

Olet uskomaton!! Anna valosi säteillä kirkkaasti koko kosmoksen nähtäväksi!! Mene siihen suuntaan, johon sydämesi johtaa sinua.

–Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >