HomeViestejäAdeana M. Slater24.6.2018 - Luota ensisijaisesti intuitioosi

24.6.2018 - Luota ensisijaisesti intuitioosi

LUOTA ENSISIJAISESTI INTUITIOOSI

Kirjoittanut Adeana M. Slater (www.in5D.com)
24.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten olen puhunut aiemmin muissa artikkeleissa, intuitio on sisään rakennettu gps-järjestelmäsi, joka ei opasta sinua ainoastaan uudelle polullesi, vaan on valmis opastamaan sinua koko ajan elämässäsi, jos sallit tämän taidon tarkentua ja laajentua itsessäsi. Tämä taito ei ole mitään uutta sielutietoisuudellesi, mutta se on maakokemuksessasi uusi sovellus, jossa yhdistät henkiset ja fyysiset aspektisi. Voin verrata tätä siihen, että oppii ajamaan polkupyörällä ensimmäistä kertaa. Tämä muisto ja sielujälki pysyy mukanasi. Aivan kuten muissa samanlaisissa tilanteissa ja kokemuksissa, säilytämme nämä virstanpylväät tunteillamme koko elämämme ajan. Nämä sielujäljet voivat seurata ja seuraavat sinua elämästä toiseen. Tämä riippuu sen merkityksestä, mitä sinua kannustetaan osaamaan tai oppimaan kussakin inkarnaatiossa.

Tiedän, että teidän kaikkien sisällä tämä sydän- ja sieluopastuksen gps-järjestelmä on erittäin voimakas nyt, ja näin jatkuu. Siinä intuitionne kehottaa teitä kuuntelemaan ja kiinnittämään huomiota. Miten moni teistä on tuntenut tämän "vaiston" tai reaktion, mutta sivuuttanut sen epäonnistumisen tai väärässäolemisen pelosta? Miten moni on virittynyt tähän intuitioon tunteillaan ja kokenut olevansa liian haavoittuva, joten suljitte sen ja veditte energianne täysin pois, ette tuntenut riittävää rohkeutta kytkeytyä siihen lainkaan? Se on hyvin normaali reaktio tämän aloitukseen, ja se jatkaa teidän testaamistanne nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Näiden testien tarkoitus on auttaa teitä astumaan omaan voimaanne ja luottamaan saamaanne opastukseen. Ei ole mitään rangaistusta, vaikka haluamme tehdä itsestämme tällä tavalla uhrin, tunteaksemme olon paremmaksi niissä kamppailuissa, joita ilmennämme tällä hetkellä omalla energiallamme ja/tai pysähtyneisyydellämme.

Pysähtyneisyys voidaan ilmentää ns. huonoilla neuvoilla. Kerron sinulle, että elämääsi voidaan tuoda ihmisiä, jotka antavat sinulle huonoja neuvoja tarkoituksenaan ohjata sinut kauas valitsemaltasi polulta. On myös yksilöitä, joilla on hyvä sydän, mutta jotka eivät ole ns. riskinottajia. Niinpä heidän energiansa on syvään juurtunut yhteiskunnan normien ja odotusten täyttämiseen. Tämä ei ole sinällään väärin HEIDÄN perspektiivistään, mutta tämä neuvo on väärä sinulle henkilökohtaisesti ja omaan tilanteeseesi. Sinulla on myös muita paineita, jotka koettavat estää sinua muuttumasta tai liikkumasta eteenpäin. SYYLLISYYTTÄ käytetään energeettisesti paljon, ja tämä voi osua ja osuu sinuun kaikilta puolilta ja kaikin mahdollisin tavoin. Voisit jäädä epäterveeseen ja myrkylliseen ympäristöön tai suhteeseen odotusten vuoksi tai syyllisyydestä, ettei sitä voi muuttaa.

Tämä energia kasvaa tunnistaaksesi oman intuitiosi. Opit nämä oppitunnit hyvin nopeasti ja äkkiarvaamatta, erityisesti jos et luota siihen, mitä tunnet. Silloin tiedät ilman epäilyksen häivääkään, että sinun olisi pitänyt toimia tai reagoida tuon sydän- ja sieluinspiraatioon mukaan, kun alun perin tunsit sen. Ja miten tiedät eron? Yrityksen ja erehdyksen kautta. Älä lannistu erehdyksestä. Tällä tavalla me kaikki opimme. Älä lannistu itsesi tai toisten suhteen. Alat myös tietää ja tunnistaa pimeän energian ja pahat aikeet. Alat erottaa energian melko nopeasti nyt. Pimeä puoli ei pysty naamioitumaan enää paljon pidempään. Totuus tulee pintaan, eikä sillä on mitään piilopaikkaa. Pimeän puolen aikomukset tulevat nyt enimmäkseen pintaan. Tämä paljastuminen on tässä ja nyt.

Tämä oli ylösnousemuksen KOKO pointti. Kohottaa kollektiivi pimeän puolen manipuloinnin ulottumattomiin, jotta kaikki näkisivät ja tuntisivat lopultakin oman arvonsa ja jumalaisen potentiaalinsa. Suurin ja tärkein oppitunti kaikesta tästä on oppia luottamaan intuitioosi ja kulkemaan tuon energiaopastuksen mukana. Et voi mennä minnekään sieluna, jos opastuksesi ja gps-järjestelmäsi ei toimi niin optimaalisesti, kuin pitäisi. Jos näin olisi, löytäisit itsesi kulkemasta ympyrää, ilman mitään todellista suuntaa.

Se ei ole kollektiivinen aikomuksemme. Niinpä sinun kuuluu oppia ja terävöittää intuitiotaitosi mahdollisimman hyvin. Nyt on se aika. Ja tämä taito palvelee sinua positiivisesti riippumatta siitä, mitä pyrkimyksiä valitset itsellesi. Nouse takaisin tuon "pyörän" selkään ja aja itsesi samaan intuitiiviseen opastukseen, joka on ollut sinulla koko ajan, vaikka olet tarkoituksella sivuuttanut tämän syntymäoikeutesi. Tee elämän oppitunneista helpompia itsellesi tällä tavalla.

Niin olkoon. Ja niin se on. Rakkautta kaikille teille.
Adeana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >